icon

Vlasy a brazílsky keratin

ivkahmhm
27. sep 2018

Ahojte baby , chcem sa Vas opytat. Vyskusala niektora z Vas brazilsky keratin? Ak ano, tak co naň hovorite??? Citala som o nom velmi dobre recenzie.
Nepoznali by ste aj v Ba kadernika/kadernicku, ktora to nanasa do vlasov? Dakujem

Strana
z2
chiccco
16. sep 2019

@123369 robi mi to dcéra doma ale ona je vyučena kadernicka,sama by som to nedala to zazehlovanie musí byť úplne dôkladné,to trva najdlhšie z tej procedúry.

janusik45
4. okt 2019

@ftdvnjc a kde máte kaderníctvo???

ftdvnjc
4. okt 2019

@janusik45 v Piešťanoch, kadernicky salon Miša 😉

ga123ra
Autor odpoveď zmazal
leonanela
13. máj 2020

@ftdvnjc zdravím
Viete mi poslat link na vás salón ? Ďakujem

leonanela
14. máj 2020

@ftdvnjc ďakujem pekne

uradnikova
6. máj 2021

@ftdvnjc kde v pn?

uradnikova
6. máj 2021

@ftdvnjc prosim vas, kolko asi tak trva casovo tato kúra na vlasy po plecia? mam doma babo, tak preto sa pytam, ci je to pre mna vobec realne. vdaka

merlinja
6. máj 2021

@ftdvnjc a keby som chcela potom trvalú, ako dlho musím čakať po keratíne, resp. je možné potom opäť dať si zvlniť vlasy? Vďaka.

ftdvnjc
6. máj 2021

@uradnikova cela procedura trva cca 2,5 hodky

ftdvnjc
6. máj 2021

@merlinja keratin sa dava preto, aby boli vlasy rovnejsie...tak dat potom na ne trvalu je totalny nezmysel 🙈🙈

merlinja
6. máj 2021

@ftdvnjc nemyslím hneď, to mi jasné, ale napr. po pol roku/roku. Či to potom chytí?

chiccco
10. jún 2021

@123369 robi mi to dcéra doma,a!e je vyucena kadernicka,sama by som to nedala.

veroniksaa12
20. feb 2022

@ivkahmhm ahoj neodporúčam vôbec Keratín som si dala a po 5 dní som mala úplne zničené krepový T vlasy teraz to veľmi ľutujem pretože mala som krásne Kučeravé vlasy ktoré mi všetci závideli prišla som veľa vlasov keratín mi zničil tak že teraz hľadám spôsob ako ich znovu obnoviť na svoje Kučeravé vlasy ak sa smiem opýtať poznáte nejaký šampón na obnovu kučeravých vlasov po keratín Alebo aspoň nejaké čistiaci šampón budem vám veľmi vďačná ďakujem pekne

veroniksaa12
20. feb 2022

@ftdvnjc
Áno úplne súhlasím už si to nedám nikdy v živote ľutujem to lebo som mala Kučeravé vlasy ako boli zničené tak preto som to potrebovala a teraz to ľutujem nepoznáte nejaký šampón na obnovu kučeravých vlasov po keratín neviem nikde nájsť ďakujem za každú odpoveď

uradnikova
20. feb 2022

@veroniksaa12 sampon asi ziadny nezaberie, treba obnovu zvnutra. za mna topka beauty elixir z LR, doslava zazrak. kazdy sa pytal, co si davam na vlasy🙂

kristina28918
14. apr 2022

@natali0902 kde ste si dávali robiť?

miriama11
30. apr 2022

@veroniksaa12 aku znacku keratinu ste davali?

michaelka_
16. júl 2022

Ahojte, aký šampón po tejto kúre používate?

svetamodina
Odpoveď bola odstránená
lubka278
23. feb 2023

Baby,prosim nejake kadernictvo v Piestanoch,kde pouzivaju znacku Matrix? Moc dakujem.

adisska
14. nov 2023

@ivkahmhm ja som veľmi spokojná. Vlasy mám úžasné. Predtým som ich mala suché s lámali sa mi hrozne. A teraz jak znovuzrodené

ctrl
14. mar 2024

@ftdvnjc ahoj , prosim ta vies mi poradiť , mám robený keratin pred šiestimi dňami už druhýkrát som si musela umyť vlasy mám ich strašne mastné aj pi umyti . Čo mám robiť

ftdvnjc
15. mar 2024

@ctrl vlasy po BK sa vzdy budu viac mastit, lebo su rovne a splihnute, to je normalne. Pokozka sa rychlejsie zamasti lebo ma menej vzdusnosti ako ked su kucerave a tym padom aj nadychane😉to mam aj ja.

ctrl
15. mar 2024

@ftdvnjc a nevieš po akej dobe by to mohlo byt Ok aby som ich ich mala ako predtým

ftdvnjc
16. mar 2024

@ctrl 3-4 mesiace kym sa BK vyplavi z vlasu

ideapad
28. jún 2024

@natali0902 poprosím aký používate keratín.

monikaaaaaaaaa
2. nov 2024

@natali0902 kam chodíte?

Strana
z2