Vnímanie mužského tela
Zaujímalo by ma, ako ženy vnímajú mužské telo. Čo sa im páči na mužskom tele, mužské telo ako celok alebo len nejaká časť tela respektíve či je mužské telo v úzadí a skôr vnímate niečo iné? Čo si možno všimnú ako prvé, ak vidia muža v plavkách a podobne. Ďakujem za prípadné odpovede.
Heh, neviem, či som na zoznamke alebo kde 🙂 Jasné, že by mal zaujať aj postavou, no myslím si, že sú aj dôležitejšie veci ako svaly :D
@jana_eyre nie, ale to jeho na fotke je nejake divne.... tak bud ho tam mam lebo si ho depilujem. Toto co ma on je take nejake divne....zeby si ho len pristrihoval a sem tam vystrihol vacsi kus tuto a tamto???? 😝
@selfista selfie fotky maju hlavne ludia, ktori to sebavedomie maju nizke, alebo potrebuju audience, potrebuju "potvrdenie" od inych, ze su pekni/sexi/ziadani....ved ak ti selfie fotku nikto nelajkne, tak to akoby si ani neexistoval. Normalne sebavedomi a so sebou vyrovnani jedinci stovky selficiek nepotrebuju, lebo su si vedomi ich vlastnej hodnoty ako cloveka. Selfie maniaci nemaju nic ine, len ten vyzor a zvycajne fotka je poupravovana roznymi appkami a filtrami. Cize to, co sa prezentuje a caka na lajky, ani nema so skutocnostou vela spolocneho.
@obsadenemeno Buď ho majú ľudia s nízkym sebavedomím alebo tí ktorí ho majú, ale predsa len si tým niečo dokazujú a chcú nejaký ďalší obdiv. Ako napríklad nejaké herečky, speváčky, športovkyne aj zo Slovenska.
@selfista v kazdom pripade je dost nepravdepodobne, ze chlap investujuci energiu do svalov a zrkadiel sa vyjadruje ako ty. ale je to v podstate jedno lebo je to naozaj len virtualny svet.
rovnako nepodstatne su aj odpovede na tvoju akoze otazku. nic neriesia iba pomahaju zabit poobednajsiu nudu.
ty si mi teda exemplár..6:44 si siňor dá fotku od pupka hore...o 6:47 si siňor dá fotku dobre že nie od žaľúdáka hore...a tie ústa...ako by mal dakto rande ze sršňom
mne sa paci tvoja otázka,( už sme sa O nej rozprávali S manželom,resp. manžel sa má už spýtal ako vnímam mužské telo..A teda aj opacne). je to stručná, výstižna otazka A teda tá zaujima odpoveď od mamičiek, nemamiciek, dievčat? to je fajn,asi O to rôznorodéjsie odpovede budeš mať.....Tu na fóre,kde sme rôzneho veku, pohľadu,skúsenosti....
mam určite iný život ako ty, lebo sa asi aj každý z nas nachádzame V inom životnom obdobi, V inej životnej fáze....tak sa ti pokúsim dať odpoveď za seba, ako sa na mužské telo pozerám ja, už ako päťnásobna mama. Niekto to tu napísal, čo vystihuje aj môj pohľad,že je to obal, O ktorý sa tiež treba starať...lebo tým nechcem dehonestovat zdravie, stredmy životný styl....ale keby sme asi nemali spoločne slová pred pár rokmi S manželom, tak by som asi nezakopla O neho....Naozaj to aj rokmi vnímam rovnako, že je to vrchná stránka duševnej stránky, ale nejaké sympatie musia byť vzájomne....no aj tak by mi nevadilo,keby bol výrazne škaredý,tučný...naozaj...je to pre mňa vedľajšie.....vnímala som to aj vtedy tak, aj teraz to tak vnímam....A tie sympatie máme asi každý V niečom inom.
@pieksamaki Takto nejako ma to zaujímalo, ako vnímajú ženy mužské telo. Veď telo má každý a nejako vníma každý svoje vlastné telo a aj telá iných ľudí. Čiže žien a mužov. Je to pekne napísané, ja mám skôr pocit, že práve telo a tvár je to prvé, čo si dnes ľudia na sebe všímajú. Lenže v otázke sa nepýtam, či sa vníma tváre, telo alebo duša. Otázka fakt smerovala len k tomu telu, ako ho teda ženy vnímajú, ak ho vnímajú, čo sa im na tom tele páči. Ak ho teda vnímajú menej, tak do popredia teda dávajú to iné, dušu, povahu a to čo tu bolo napísané. Nakoniec to telo je teda tak prepojené s dušou, že možno je akousi pokrývkou duše, aspoň čiastočne teda. Lebo asi väčšina ľudí, čo má veľmi pekné telo, určite sa to na tej duši prejaví inak, ako keď má niekto kvázi menej pekné telo...
@selfista
Áno, tak sa asi doplním, vnímam to tak celistvo.....to telo...taká nejaká aj sumera medzi telom,postavou A dusou,či ako to napísať(mám na mysli stereotypy-drsnák sa pripisuje K drsnej postave)......ale to je u každého naozaj iné...ale asi by som racionálne nevedela spracovať drsné slová K nežnej postave...
@pieksamaki Asi áno, to je také výstižné, že asi nejaký muž s výrazným ochlpením tela a plus má nejakú veľmi svalnatú postavu, je vysoký, mohutný, aj tá jeho povaha asi bude taká drsná, odvážna, niečo v tom štýle. Asi to nebudem muž, ktorý sa bude hanbiť, schovávať, bude niekde plakať..

@obsadenemeno co je na muzskom ochlpeni podivne? 😅😅 sa ma oholit?