icon

Vnímanie mužského tela

selfista
23. apr 2018

Zaujímalo by ma, ako ženy vnímajú mužské telo. Čo sa im páči na mužskom tele, mužské telo ako celok alebo len nejaká časť tela respektíve či je mužské telo v úzadí a skôr vnímate niečo iné? Čo si možno všimnú ako prvé, ak vidia muža v plavkách a podobne. Ďakujem za prípadné odpovede.

Strana
z5
eva112014
26. apr 2018

@dai Ja už veľmi si všímam neverbálnu komunikáciu na ľuďoch. Išli sme auto umyť, bola tam kočka, asi stará 20-25, podľa mňa mala peknú tvár.Aj som to povedala nahlas.A ten môj, nie je pekná, však pozri aký placatý nos má.Ja som bola v šoku.A bolo aj tak, že žena kraťasy na sebe, troška silnejšie stehná a celulitídy na nich a ten môj normálne odvrátil pohľad. Ja ho poznám, čiže tak odvrátil od nej pohľad, že fuuj.Ale hlavná vec, že tam má sesternicu a tá má veľký zadok a sa spýtala môjho, či si môže obliecť tú a tú sukňu.On, že pravdaže....a potom mi hovoril, že nemá zrkadlo, však ten zadok má ozaj veľký. Ja reku, zrkadlo má a aj ty ústa na to, aby si svojej sesternice pravdu aspoň povedal.Našťastie mám aj brata a ten mi skutočne povie pravdu.Toto sa Ti nehodí, pribrala si, dobre vyzeráš...Takže ako vyzerám, vždy viem zo zrkadla, od brata a od reakcie cudzích ľudí.🙂

eva112014
26. apr 2018

@ostorha Tam sú! A mne sa páčia aj niektorý v Turecku.🙂

eva112014
26. apr 2018

@ostorha Som sa dobre zasmiala, keď som si predstavila, ako tak chodíš s batohom a ako vysvetľuješ a ukazuješ....Ty musíš byť dobrá papuľa, škoda, že Ťa nepoznám 👍

ostorha
26. apr 2018

@eva112014 To si ma dobre odhadla ja som strasna papula od uplne malého decka,niektori ludia ma kvoli tomu nenavidia ini zasa odbivuju a zboznuju.Ale nemyslim to v zmysle ze som zakerna ,ale viem sa postavit za seba aj za iných ked vidim nespravodlivost alebo nekale umysly.Vsak ma ta mo aj stalo niekolko zamestnani hlavne kde boli sefky zeny..

eva112014
26. apr 2018

@ostorha Že ešte ma napadlo. Ja mám doma herca,no nie takého o akom píšeš, ale mám. Núti má rozmýšľať ....😁

eva112014
26. apr 2018

@ostorha Vieš, dnes je v móde asertívna komunikácia a diplomacia.Dobre to znie, však?Tak, inteligentne!🙂Ja preferujem komunikáciu priamu a úprimnú.Nemám rada ľudí, ktorý mlčia, aby neublížili, mlčia, aby neboli zlý.To ma vytáča parádne.A vždy som mala aj v robote dobrý vzťah s takýmito papuľnatými ľuďmi.A diplomacia o priamej reči nie je.Boli to zaujímavý a zábavný ľudia.A šéfky nezávideli tvôj výzor?Počkaj ešte, ukázala si fuck your šéfke?😁

ostorha
26. apr 2018

@eva112014 Sefke som fuckera neukazala ,ale isla predo mnou po schodoch a mala som velmi silne nutkanie do nej strcit,ale ona bola tak arogantny clovek ze ju jeden zakaznik pritlacil k stene pod krkom to bol nejaky stary Srb taky mafian co sa po prevrate zacali vyrojovat poSlovensku.No ak tomu vyzoru ci zavidela ci nie,domysli si sama ked som ja dostavala kvety od zakaznikov tak si ich ona musela zacat sama sebe kupovat/to som sa dozvedela od jej sestri ze si ich kupuje sama/ aby mi dokazala ze aj jej sa kupuju kvety... arogancia,nadradenost a vzdy som zahadne mala najnizsiu vyplatu ja aj ked som mala najviac percent v kase a najviac hodin odrobene.Ona bola o 10 rokov starsia nevyzerala vobec zle,bola vydata, bezdetna a kolegyne mi rozpravali kto kazdy ju na pockanie prekotil/este aj závozníci co prisli na otocku doniest do predajne tovar/ pritom velmi sympatického muza mala a nadstandartne ju zabezpecoval.Najprv prve dve vyplaty som to nechala tak,ale ked to pokracovalo tak som jej to povedala nech mi laskavo vysvetli preco to tak je.. tak drzo odvrkla ja som tu sefka ja rozhodnem a uz viac ta tu potrebovat nebudem,nezniesla ma pri sebe tak jej to aj prislo vhod.A esta v Svajciarsku ma dve mrochty vyhodili lebo som povedala ze za tie smiesne peniaze tam nebudem otrocit,ked zdvihnu vyrazne plat ok ale inac nie.Ja sa zmien nebojim lebo ma vzdy priviedli do lepsich podmienok... zatial musim poklopat..

eva112014
26. apr 2018

@ostorha Viem, že si šéfke fuckera neukázala, aj, keď Ťa osobne nepoznám.A aj ty vieš, že smily rehot tam bol, čiže som to myslela ako vtip.Mať takú šéfku, ďakujem pekne!Možnože mala muža sympaťáka, ale asi ju toto...A možnože mal bokovky sám, ktovie...No to nie je dôvod byť teraz nepríjemný na každého a tobôž nie na zamestnankyňu, ktorá vyzerá dobre, alebo dostáva kvety.Kvety sebe kupovať?No comment!Tie mrochty, by som nebrala tak, že Ťa vyhodili.Oni ponúkli almužnu a ty sama si sa rozhodla, že za toto nie, že máš na viac.Zmena, vždy je dobrá, lebo posunie človeka z toho istého miesta.Ten človek sa "hýbe", nie je tam, kde bol.Na zmenu treba aj určitá dávka odvahy.O Švajčiarsku sníva každý!Myslia si, že je tam zlatá baňa pre Slováka, keď sa tam dostane.Ešte pre 15 rokmi sa dalo dobre zarobiť, ale teraz je ťažšie ušetriť.A ešte vždy si Ausländer.Viem, robila som vo Swiss.Bývali sme v Siebnen.To je taký dvojitý svet.Určité veci(píšem veci, lebo nechcem konkretizovať) by si zobrala z SR do Swiss a naopak.Ale vo Swiss pekný muži moc nie sú.Čudujem sa autorovi, že odišiel.Človek vždy môže natrafiť na hodnotné príspevky, ak sa predčasne neurazí...

ostorha
26. apr 2018

Tak to si vystihla ze v Swiss su vacsinou skaredi chlapi ale aj zeny/to sa so slovanskymi narodmi ani neda porovnavat/ .A okrem toho vela muzov je tam inak orientovanych.Peknych som tam videla len pristahovalcov .

eva112014
26. apr 2018

@ostorha 😁 A koľko z nich má ženy z Thajska.A ako hrdo ich ukazujú.A tieto černošky s bielymi Švajčiarmi ani nehovorím.Švajčiarky, tak teda nie.U nás, keď sa pozreš naozaj, že každá druhá pekná žena v porovnaní s nimi.Inak ja by som si nevedela predstaviť o 30 rokov so starším chlapom. V Swiss to rarita nie je. Kamoška hovorila, že aj vôňa takého chlapa je iná .....Tak, ona s tým mala skúsenosť, ale vrátila sa do normálu.😃

ostorha
26. apr 2018

@eva112014 O 30 rokov starsi muz OMG tak to by som si musela narazit 70 rocneho .Tak tomu verim ze aj ta ,,vona,, u vyrazne starsich muzov musi byt ina,.Ja to povazujem za nesmierne dolezite aby si ludia vonali.Mne moj muz vonia aj po 21 rokoch spolocneho zivota a aj ja jemu .dokonca vie podla vone kedy mam plodne dni a staci mu privonat moje tricko a uz ma mutne oci.

eva112014
26. apr 2018

Ty dokážeš tie vety tak sformulovať, že tuto moje dieťa sa pýta, čo sa tu furt smejem.Ešteže práve ide Tom a Jerry.To je pravda, že muži to cítia.Aj môj sa vtedy viacej lepí.Najprv si to všimnem na ňom a potom na wc, že už sú tu plodné dni.😃Raz v robote som sa dostala presne do takéhoto rozhovoru medzi chlapmi, nechtiac.Opýtala som sa kolegu, čo povedal riaditeľovi,lebo v kancli sa pýtal sekretárky, že koľko má rokov?On, že nič také, len aké prsia sa mu páčia.A títo potom rozoberali, rozvíjali debatu ako vonia a nevonia žena zo spodu.A jeden začal, že podviedol ženu s takou, ktorá mu vôbec nevoňala.Skúsil to s ňou druhýkrát, ale že ju poslal do vane.A, že aj tak mu smrdela.A najviac mu voňala jeho manželka.Čiže musel odísť, aby to zistil asi.A že chlapy nie sú klebetný, tí idú do detailov...

ostorha
26. apr 2018

@eva112014 Zvierata vedia podla vone dokonale desifrovat plodnost,zdravotny stav a myslim ze to aj v nas ludoch je len nie v takej intenzite ako v zvieracej risi.Ked si to tak vezmes oklamat sa da vsetko okrem prirodzenej vone tela. Zahustovanie,predlzovanie,farbenie vlasov,umele nechty, mihalnice ,vyplne vrasok,pier,zvacsovanie-zmensovanie poprsia,liposukcia atd atd.. dnes je uz plasticka chirurgia na takej urovni ze vytvoria zenu alebo muza na ,,zelanie,, ale prirodu neobabres to ci sa k sebe partneri naozaj hodia alebo nehodia je zakodovane v prirodzenej voni.

Strana
z5