Vnútromaternicové teliesko (Dana), ako to prebieha?

evkakozickova
22. okt 2019

Ahojte chcela by som sa len informovať či máte niekto danú ako to prebiehalo či to bolelo a aká bola cena či ste mali aj nejaké komplikácie.

slapina
22. okt 2019

@evkakozickova mám, bolieť ma to bolelo trošku, ako kŕče pri ms, potom asi dva dni ako silný ms inak to nebolo horšie ako keď som mala teliesko pred tým než som mala dieťa 🙂

ninapat
22. okt 2019

@evkakozickova Mna to bolelo dost, ale ja si myslim, ze mam nizky prah bolesti, no prebiehalo to tak prisla som vydezinfikoval zvonku znutra, strcil teliesko, zase vydezinfikoval, nechali ma si chvilu posediet a isla som domov. Bola som na sukromnej klinike.

evkakozickova
autor
22. okt 2019

@ninapat Koľko si platila ?

weja88
22. okt 2019

Ahoj. Ja teliesko nemam, ale tiez zvazujem. Uz som sa informovala aj u mojej lekarky.
Zakladne rozdelenie je hormonalne a nehormonalne, v com spociva aj cenovy rozdiel. To hormonalne je okolo 180€. To nehormonalne je nejak do 100€, uz si nepamatam.
Nehormonalne teliesko je sice lacnejsie, ale napr. menzes mozes mat az silnejsi. Pri hormonalnom menzes nemusis mat vobec, alebo ako tu uz niekto pisal, mozes mat iba spinenie.
V kazdom pripade sa zavadza pocas menstruacie a treba si dat potom pozor na termin jeho vybratia, aby nenastali nezelane komplikacie.
Ak sa rozhodnes ze ides do toho, daj vediet

luci767
17. júl 2020

Ahojte, prosim Vas, viem ze vnutromaternicove sa ma zavadzat v poslednych dnoch menstruacie. V poslednych mesiacoch mi niekedy trva dlhsie a niekedy kratsie... zavedie lekar teliesko iba ked sa este krvaca alebo aj jeden dva dni po menstruacii