icon

Vodičský preukaz počas korony

katka13katka
7. apr 2021

Ahojte, je niekto v podobnej situácii a robí si počas korony vodičák?
Ja som začala ešte minulý rok vo februári, od marca do mája sa jazdiť nedalo, v lete som mala zopár jázd, potom som bola pozitívna a bola 3mesiace na PN, od decembra je to znova pozastavené 😄 chýba mi asi 5jazd...
Ževraj by už mali uvoľňovať opatrenia, vodičák by sa mal ukončiť do roka ale ten už prešiel. Myslíte,že sa to teraz nebude brať v úvahu, keďže je pandémia? Ďakujem za info 🙏🙏🙏

klarissa25
7. apr 2021

Ja som nastasie zacala 9, 2019 a skončila 7, 2020 s tym ze 3 mesiace som nejazdila, a to uz vtedy som mala nervy.. Ja teda dufam ze toto vam budu nejako kompenzovať lebo toto nie je normalne

cairka
7. apr 2021

Ja robím od augusta. Tento čas od decembra - do uvoľnenia opatrení sa nebude rátať do toho roku, dostaneme ho "navyše" . Ja som stihla 4 x cvičisko, úprimne, mám pocit, že už ani nenaštartujem zasa....

andrejka1974
7. apr 2021

Syn robil vyse roka pocas prvej vlny zacal v juny a skoncil az v auguste dalsi rok

darinks01
7. apr 2021

Neter robí od septembra minulého roka a stále jej ešte chýbajú 4 jazdy a to si za ten týždeň vo februári čo sa dalo jazdiť stihla dať 4 rýchlo po sebe inak by jej chýbalo ešte oveľa viac. Nehovoriac o tom, že nevedia kedy sa vôbec dostanú na skúšky keďže aj tam sú počty obmedzené a čakajú na ne už ľudia, ktorí mali končiť pred sviatkami a po sviatkoch takže ťažko povedať na koľko to ešte bude. Normálne je to tak, že ho musíš skončiť do roka ale teraz by sa to malo predlžovať o to obdobie kedy sa kvôli opatreniam nemôže jazdiť ani skúšať čiže zatiaľ o tri mesiace ale vyzerá to aj na štyri

katka13katka
autor
7. apr 2021

Veď prave ani skúšky ani jazdy, to je celé na hlavu postavené. 😑 Snáď to teda ukončíme čím skôr.

luciakovacova0603
7. apr 2021

@katka13katka moja prva hodina bola presne pred rokom...(marec 2020)... potom korona,zacali sme opät v juni,v septembri som dokoncila teoriu,odvtedy ani ťuk...🙄

gabika0825
8. apr 2021

@katka13katka ja by som chcela vedieť či sa oplatí ísť teraz po uvolnení opatrení prihlásiť sa na autoškolu. Kamarátka s jej mamou chcu kúpiť kamoškinej sestre k 18 kurz autoškoly len nevedia či sa to oplatí, keď by náhodou zas zatvorili. Ste tu niektorá ktorá ide teraz po uvolnení sa prihlásiť?

katka13katka
autor
8. apr 2021

@gabika0825 prihlásiť by sa mohla, teraz funguje len online teoria, ale či sa to oplati. ja by som teda nešla,kebyže to nepotrebujem do prace. Jeden deň jazdite a na druhý je všetko zatvorené. Otvoria autoškoly na týždeň a opäť zatvoria...Neistota.

gabika0825
8. apr 2021

@katka13katka ja som im to tiež hovorila ale ako som videla tuto tému tak som si na to spomenula že sa tu opýtam teda aby som pripadne dala info 🙂 no to je to že nevieme čo bude o týždeň. Hovoria o uvoľňovaní ale ktovie na koľko sa to uvoľní a potom zas zatvoria a zas nič nebude fungovať. Človek sa ťažko zariadi teraz...

katka13katka
autor
8. apr 2021

@luciakovacova0603 takže ešte horšie než to mám ja. Snáď ho čoskoro ukončíme 🙏

katka13katka
autor
8. apr 2021

@gabika0825 veď práve, ak to nesuri nech radšej počká, lebo sa môže stať, že vodičák bude robiť aj cez rok a stále ho mať nebude. Po pár mesiacoch bez jázd aj zabudne, čo sa naučila. Je to na zvážení. Za tie nervy to nestojí 😄