icon

Vojna - sme v reálnom ohrození?

12. mar 2022

Prepáčte, že otváram takúto tému, ale nestíham sledovať celú situáciu ohľadom konfliktu na Ukrajine a v podstate ani neviem ktoré zdroje informácií sú skutočne dôveryhodné. Rada by som vedela od niekoho kto to sleduje, ako sa to zatiaľ celé vyvýja a či sme aj my v nejakom reálne veľkom ohrození. Ďakujem za odpovede.

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
Strana
z5
pribinak
12. mar 2022

Myslíš ze je tu niekto taký čo vidí Putletovi do hlavy? Myslím že nie je. Čiže sme v ohrození? Ani srnka netuší

andrejkap123
12. mar 2022

Zatial nie sme realne v ohrozeni. Ale tak ma zaujalo ze preco si myslis ze komentare na konovi budu doveryhodne 😆

viestta
Odpoveď bola odstránená
andrejkap123
12. mar 2022

Ale hej je pravda ze henten psychopat si hocico vymysli ako podmienku na zaciatok vojny. A bude. To presne nikto nevie…..

autor
12. mar 2022

@andrejkap123 dobrý postreh 🤣 ja si ale rada prečítam čo napíšu rôzny ľudia s rôznymi názormi a rôznymi zdrojmi informácií 😁 a buď ma to upokojí alebo znepokojí 🤣🤣

tina4931
12. mar 2022

Dôveryhodné nie je nič. A čudujem sa, ak niekto niečo za dôveryhodné dokáže považovať.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zuzanazu85
12. mar 2022

Naozaj chcem byť slušná,ale nedá sa to pri tom ...z Kremlaa. Nik nevie,čo má v pláne,ba ani páni z Fsb. Ale iste je jedno,že je to maxi ... (neexistuje také slovo,ktoré by ho vystihlo) a aj ,,vďaka" nemu ujasnil veci niektorým aj tu na SK.

autor
12. mar 2022

Áno, všimla som si že diskusie na túto tému mažú 😁 viete ja to veľmi nesledujem, na začiatku som to sledovala ale zanechávalo to vo mne nepokoj tak som obmedzila sledovanie na úplne minimum. Ale prekvapilo ma - ubytovali sme mladú rodinku a tá nám povedala, že za všetko môže Ukrajina lebo si už veľa dovoľovala, a zas sesternicin muž - ukrajinec mal tiež také zvláštne reči typu že rusi za nič nemôžu?!

autor
12. mar 2022

Prekvapilo ma to nakoľko sú to Ukrajinci a neobraňujú si svoj národ, osobne som to ďalej nerozoberala, ale vŕta mi to hlavou aké majú dôvody, niekedy by som sa ich chcela nato spýtať viac ale nechcem do toho rýpať 😁

zuzanazu85
12. mar 2022

Čiže si chcela len ,aby sa tu baby povadili. Fakt úžas.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
12. mar 2022

@zuzanazu85 prečo by sa mali “vadiť”?🤣 to čo už sa nedá normálne diskutovať? 🤣

zazvorka87
Autor odpoveď zmazal
zuzanazu85
12. mar 2022

Diskutovať o vojne...fakt 😨

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
12. mar 2022

ved citaj medzinarodne spravy ako reuters, guardian ak vies po anglicky. Citaj statne noviny. Samozrejme bez koncovky .ru 🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
autor
12. mar 2022

@zuzanazu85 a pokiaľ správne vidím, tak všetci sa tu normálne vyjadrili okrem teba 🤣 nevidím absolútne nič zlé na diskusii o vojne, ľudia si medzi sebou vymenia informácie, názory.. 🙂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
abab
12. mar 2022

Neviem ako môžeš nesledovať situáciu, keď máš ubytovanú rodinku. Oni to nesledujú? Neverím. Im nevadí, že sa im ničí krajina? Že museli utiecť? Utekajú aj Rusi. Skús pre objektivitu ubytovať aj niekoho z Ruska. Dozvieš sa viac z prvej ruky.

nenne9
12. mar 2022

Ty sa tu hras za chudinku neinformovanu a pritom si jasny troll ktory prisiel rozostvavat, dakujem, neprosim

zuzanazu85
12. mar 2022

Ešte napíš,že sú to len kulisy a je hotovo. Nemám slov 😰

autor
12. mar 2022

@abab ja ich nemám ubytovaných v dome ale v našom byte, takže neviem čo sledujú, na túto tému sa s nimi snažím baviť čo najmenej nakoľko ich to zasiahlo a nechcem sypať soľ do rán

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
12. mar 2022

@zoro9836 co je tendencne zmyslanie? Co to pises za somariny prosim ta?

ysseba
12. mar 2022

Tiež mám pocit, že len chceš rozprúdiť hádku. Na jednej strane to nesleduješ, na druhej strane ubytuješ Ukrajincov, máte v rodine Ukrajinca a "vypustíš" do éteru že hovorili, že Ukrajina si veľa dovoľuje a že Rusi za nič nemôžu. Však podiskutuj s nimi, budeš to mať z prvej ruky, popýtaj sa že čím konkrétnym si dovoľovali. Opýtaj sa, že prečo teda odišli na Slovensko a nie do Ruska? Alebo či by chceli žiť v Rusku, či už tá rodina, alebo sesternicin muž. Info budeš mať priamo od zdroja, i keď.... Stále to bude len subjektívny názor

autor
12. mar 2022

@abab mam aj známeho v Rusku, žiaľ neviem sa s ním nijako spojiť

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Strana
z5