Voľby 2010
...tak dufam,ze Slovaci su natolko mudri,ze pojdu v sobotu volit...a snad aj inteligentni,ze uz stacilo 😉
@veronikapp
hmm tak ťažko som to ja napísala...ale neva...
ak som to zle pochopila tak sa flamenge omluvam! junior mi to tu organizuje tak sa radsej idem venovat jemu ako takejto zivej diskusii na ktoru sa troska treba aj sustredit 🙂
zriadetelom moze byt samospravny kraj ale ja cirkev ci pravnicka osoba ak ide o sukromne skoly 😉
zriadovatelom 😀
Som veľmi rada,že ten imbecil Slota dostal iba toľko hlasov,tak mu treba 🙂
A pevne verím,že ani Fico nezostane dlho tam kde je teraz 🙂
@ada32 tu je tá relácia 😉
silvia diky pozriem len teraz musim ficat tak tu zite v mieri a nebite sa 😅 🙂
Ako som už písala, podľa mňa to dopadlo dobre, lebo so Smerom by sme dopadli ako Grécko.
Ale je to len môj názor, na ktorý má právo a samozrejme že aj niekto iný má právo na svoj názor, ktorý môže byť aj úplne odlišný.
Každopádne ma najviac štvú ľudia, ktorý voliť nešli, ale nadávať vedia. Ak niekto nešiel voliť a ani nenadáva, tak jeho vec, ale ak necháva zodpovednosť na iných a potom iba nadáva, je to podľa mňa pokrytecké.
Ja si cením aj tie, čo sa zastávate Fica, nie všetci musíme rozmýšlať rovnako, mať rovnaký názor. Ale hlavne si cením to, že k svojej voľbe sa priznáte. Lebo nie všetci voliči Smeru sa k voľbe tejto priznávajú, čo vidno aj na prieskumoch. A to tiež nie je pekné, ak je človek presvedčený, že bude voliť Smer, lebo to považuje za najlepšie, potom nevidím dôvod, aby svoju voľbu zatajoval...
Podla mne je smutne, ze sa ludia nechali oklamat ale nic ine som necakala ☹
ja som volila tak ako Teodorka a nehanbim sa za to 🙂
Pomalicky docitavam a som prekvapena, ze tu nie su hadky 🙂 takze klobuk dole 🙂 🙂
@vevusiatko necitala som celu diskusiu....ale nemam pocit ze som sa dala oklamat...nevolila som preto aby ma niekto zachranil a odteraz bolo uz len dobre...ja osobne som to pojala formou damage control...ak sa takyto vyraz v politike da pouzit...a volila som pravicu nie preto ze si myslim, ze by ich predvolebne sluby by boli genialne ale preto, ze som chcela pomoct tomu aby pri vlade nebol pan Fico...to co dokazal on a cela jeho mnou len okrajovo sledovana kampan...z neho celeho mi je jedine na grc...a moje tehotenske nevolnosti pominuli v 12tt 😉
vyjadrenim mojho nazoru nechcem povedat , ze ti co ho volili su taki alebo taki....je to kazdeho osbny nazor a rozhodnutie....mne jeho politika a ani to kam dotiahol Slovensko nevyhovuje
kedze skrze mojho manzela vidim trosku do problematiky ficovej politiky dialnic...aj keby nic viac aj toto mi uz stacilo aby som volila hocico co by od moci odstavilo jeho....takze nie ja som sa nedala oklamat...ja dufam ze som pomohla urobit ficovi skrt cez rozpocet 😉
@jonki no ja viem aj o ficovi aj o dzurindovi svoje 🙂 takze mam na to taky nazor aky mam.
@vevusiatko mat nazor je super/ to je velmi dolezite....ale tvrdit ze sa ini dali oklamat je nieco ine....pretoze kazdy moze mat svoj nazor....vlastne nie, kazdy by mal mat svoj vlastny nazor 😵
dievcata.. ja som dost podrobne studovala programy stran aj som si pozrela tu relaciu na ta3 ale jediny kto hovoril o umozneni UPT do 8 mesiaca tehotenstva bola pani Belousovova... ako ja sa necudujem tym ostatnym panom ze na nu uz nereagovali... lebo to sa ani normalne nedalo... SAS som nevolila ani ju velmi nemusim... ale tvrdit tu take bludy o potrate do 8 mesaica tiez netreba...
ale to je presne o tom ze sa da na dojmy nez si pozrieme pojmy..
mozte tu este raz hodit link kde sa hovori o tom ze sas je za potraty do 8 mes tehu...ja som sas nevolila ale celkom ma to zaujima...vdaka
murinka, baby, neblbnite, Oravec povedal toto....
Som za slobodné rozhodnutie sa pre interrupciu v ktoromkoľvek mesiaci tehotenstva, súčasný zákon by som zliberálnil
Sulik povedal, ze to je velmi nestastny vyrok!
teraz sikovnici z opacnej strany tvrdia ze su zapotrat do 8.mesiaca...staci?
SAS som nevolila, ale taketo veci uz fakt cloveka vytocia.
BTW moj muz ked ten vyrok pred par mesiacmi pocul napisal Sulikovi a ten sa vyjadril ze nic take. skor by to nechali tak ako to je dnes....
takze bud si zistim fakty alebo sa necham strasit bludmi hysterky typu Belousovova, zlata stredna cesta nie je?
to je akoby niekto povedal, ze by si neadoptoval dieta z DD a oponent vsade zverejni, ze dotycny chce nechat deti z DD povrazdit radsej akoby umoznil adopcie....klasicka politika SNS a Smeru, strasit a prekrucat...kvalitna kampan zalozena na negativizme
jonki úplne s tebou súhlasím 🙂
ja som už dnes dokonca povadila s mužom lebo on volil Fica a ja pravicu, čo dodať 😕
ved som tu dnes uz dala presnu citaciu ich volebneho programu o hladom prerusenia tehotenstva....lebo vzdy ten kritizuje co o tom nic nevie, len to asi od niekoho pocul a tak...a potom sa siria bludy jak vysite....
osobne terajsia vlada mi niako nevyhovuje uz aj s dovodu ze kvoli nim pridu moje deti kvoli debilnemu zakonu o zvojitom obcianstve slovenske obcianstvo..!!!!
uz len kvoli tomu ich naozaj nemusim...
slota moze byt vo vasich ociach devil a opilec ale jedno mu necham ako + ze sa neda ako jediny povie ma plnu hubu co si mysli o madaroch a ich vyrokoch niekedy to presvihne, ale!!!!!!!!
serie ich to poriadne a pokial on bude nebudu mat pokoj.. nie nic horsie , ked sa len diplomaticky riesia spory trva to dlho a premlcia sa vazne veci..
moj vec na nev..
nemozem s avam do toho lmiesat kedze nie som na slovensku... ale jedno mi teraz udrelo , potrat do 8 mesiaca legalny!! ved je to na hlavu;. potrat je do urcitej doby.. inak s anam tu budu matka lahko zbavovat deti, len kvoli pohlaviu!!!!!!!!!!!!!!!!!
inak aj 8 mesiaci sa da urobit potrat skoro vsade s lekarskych dovodou, je na to vynimka.. 😉
nezbite ma za slotu, ale je to moj pohlad na vec i ked nie osm jeho fan...
slota kebyze musi tak by sa dal dokopy aj s madarmi 😀 ale jeho vyjadrenia na to kto vyhral volby su trefne 🙂
a casto krat ma aj pravdu ale to hovori len tak pre imidz moj nazor 🙂)
@erikasadek-fajn nazor na Slotu 😉 Keby k tomu nedal tie vulgarizmy a opilost-tak má dobre nazory hlavne co sa týka otazky mensiny-no moje este aj madarčinu sa ucit budeme ako nasi prarodicia a ked to nepovieme spravne tak dostaneme trstenicou-tak ako to bolo-moja prababka to zazila-eru pomadarcenia-dakujem neprosím.Nevolila som Slotu-ale co sa tohto týka tak má pravdu.
No a co sa týka zadlzovania-fico verzus dzurinda-rozdiel je v tom ze Dzurinda popredal a sprivatizoval vsetko co sa dalo Elektrarne a plynárne atd.Fico uz nemal co-tak poziciaval.Takze jedno lepsie ako druhe a pre mna za mna ma tu aj zabite za to.Ale je to pravda-a moj názor je ze aj ked bude Radicova premierka aj tak bude mat za sebou Dzurindu-to bol len predvolebný tah ze sa skryl do uzadia.
A napr.Bela Bugar je jeden super politik-ktorý ma uroven-má iba jednu chybu a to ze je madar a hnevajte sa kolko chcete ale este stale zijeme na Slovensku a preto si myslím ze by na Slovensku nemali byt madarske strany........
a mozte spustit.
@maznacik007
aj ja potvrdzujem, co hovori Maznacik. pozrela som si tu relaciu, kedze tu na koniku mala taku reklamu a o potrate do 8 mesiaca hovorila pani Belousovova. ona vlastne obvinila Sas, ze to maju vo volebnom programe. oni to vsak nemaju.
v diskusii bol podpredseda SaS Miskov a ten je odpovedal, ze je uz po volbach.( v zmysle, aby uz neagitovala a nie v zmysle, ze to je pravda) z toho celeho vzniklo nedorozumenie , Silvia to zle pochopila a nam interpretovala.
@srdcko81 ved hovorim ked si presjete prefiltrujete vsetko , ntak na hrubom zrne ma pravdu .. 😀
a je dobre ze vsade je takyto clovek i ked ide na nervy.... 😉 ale udrziava ten plamen , aby sa nezabudlo.. 😉 chapeme sa ze?? 😉
inak jasne nechcem volit ho ale az raz nebude tak bude chybat.. 😉 i ked si budeme pamatat len to blbe od neho.. 😉
ja som zaziala meciara , aj prevrat ale poviem vam politika vsade smrdi a je skorumpovana, vsade bez vynimky...
jedneho s alen bojim... ze belgicko ma uz vazne problemy roky.. a ked sa naozaj rozdelia tak to madari;. mozu sakramenstky vyuzit.... a dufam ze sa tak nestane
c
a bola by som rada aby sa vyriesila romska politika v nasej krajine konecne im ustrihnut kridla lebo uz velmi skacu.. 😠 😖
@filipal dik, chcela som si tú reláciu pozrieť ale nedá sa mi 😖
už som chcela písať mail Sulíkovi....
Slota má len plné ústa rečí, zrovna pred chvíľkou som sa dozvedela, že mu už patrí aj trenčianska SAD-ka, teda vlastní ju ten jeho bývalý čierny sekretár/ka.. 😝
on je neskutočne bohatý a to nie z poctivej práve ale zo zlodejiny 😠 Mečiar sa od neho môže učiť ...
@erikasadek
jajaaj , ale zial nemas prehlad o tom, do akych skandalov bol Slota namoceny. nejde len o jeho vystupovanie.
ale ked niekomu vyhovuje, je to jeho vec....vec vkusu...
@erikasadek bohuzial ti co su pri moci tuto romsku otazku nevyriesia ☹ ale tak co uz neda sa nic ine cakat
@juliagregor
samozrejme, nakradol si ozaj nadstandartne. ale hlavne nam robil hanbu v celej europe....
diplomati sa za neho museli hanbit a kryt jeho opilecke vyciny....
uznavam, ze posobi tak prosto, ze chlapom v krcme sa paci....

je to obec,alebo skolsky urad