icon

Voľby 2010

diddi
9. jún 2010

...tak dufam,ze Slovaci su natolko mudri,ze pojdu v sobotu volit...a snad aj inteligentni,ze uz stacilo 😉

diddi
autor
13. jún 2010

mrzi ma tych 7 stotin slotovych

nera
13. jún 2010

nedá mi nereagovať...
juliagregor- ten príspevok mne bodol, lebo na materskej je každá koruna/cent dobrá/dobrý... 😉 ....a vôbec sme to nepoužili na kočík, ale na maličkú....
srdcko - súhlas....aj to zdravotníctvo ma zaujíma....dúfam, že nepríde niekto taký "múdry" ako Zajac a jeho "expert"...
Môj názor je stále rovnaký...kto platí v tomto štáte odvody, nech má aj výhody....či keď je v práci, či na materskej, či v dôchodku...nie len ľudí vyžmýkať a potom ak náhodou ochorejú tak si všetko plať.....
mamutka - som proti akýmkoľvek drogám a ich legalizovaniu....veď je normálne, aby niekto len tak si dal drogu? Bojujeme proti fajčeniu a teraz zlegalizujeme drogy? Alebo homosexuálov....to je čo za nápad....čo bude ďalšie....veď to je choré.....teda nič v zlom....
a čo sa Radičovej týka....ja som ju osobne v TV počula tvrdiť, že je proti zvyšovaniu rodičovského príspevku a ona by dokonca aj skrátila materskú dovolenku....už si nepamätám na ako dlho....to už ma tak vytočila....
a pri plabe u lekára - platilo sa na jedno vyšetrenie raz za určité obdobie(myslím, že mesiac, lebo ja som ultrazvuk stále musela platiť a to som chodila raz mesačne....)a staršie babky...ich vážne môže niečo aj bolieť opakovane...uvidíš aj Ty budeš stará....teda vidím to podľa svojej mamky...ona sa stále sťažuje na bolesti nôh .....
diddi - Bratislava je čo??? mesto s najväčším zastúpením inteligencie???? 😀 😉

nera
13. jún 2010

A ešte dačo...som strašne zvedavá, či naša nová vláda sa uráči riešiť koooonečne rómov, či koooonečne sa preberú a zistia, že Slovensko to nie je len Ba a okolie, ale diaľnice treba aj na východe(KE kraj má "AŽ" 4km!!!!), každý má teraz plné ústa povodní.....som zvedavá koľko hrádzi sa opraví za 4 roky....asi toľko čo predtým, či pred 8 rokmi....čo ešte treba aby sa zobudili???

diddi
autor
13. jún 2010

@nera precitaj si,co ten termin znamena...uz som to tu vysvetlovala... 😉 a neviem,co mas proti homosexualom - su to taki isti ludia,s takym istym pravom ako ty!!!

nera
13. jún 2010

diddi - prepáč a Ty si za to, aby sa legalizovali homosexuálne páry? Ja som za niečo normálne ...asi preto mi to vadí...a toto nepokladám za normálne...ale čo človek to názor....
a ten termín som si prečítala a zas som sa pobavila....aj vysvetlenie mamutky...ale musím oponovať....ja som z východu a neživým sa rukami....ach do kelu....nevyšlo Vám to...a poznám tu mnoooho inteligentných ľudí.....a aj oni sú z východu.....ale bez urážky...predsa ľudí nemôžete deliť na Inteligentnú Blavu a zdetých východniarov, lebo tí akože Blaváci sú zväčša z východu..... 😉...súhlas s veronikou....

diddi
autor
13. jún 2010

preboha!!!!....este raz a naposledy!!!....zastupenie inteligencie sa meria poctom institucii,strednych a vysokych skol,umeleckej obci....chapes?!!!!!.....a ano,som za legalizovanie homosexualnych parov....co na tom nie je normalne?!!!...ved nemaj pred sebou vidinu ich milovania!...su to taki isti ludia ako my-nemozu za to!!!....a btw.legalizacia im umoznuje napr.info o stave pocas hospitalizacie,dedicske konania....vsetko to,na co sme zvyknuti my "normalni" 😖 ....ach jaj

adrioska
13. jún 2010

Ahojte,
nechcem sa tu moc zamiesat do diskusie, lebo sa to tu uz zvrtlo do hadky, ale tolko napisem, ze uplne suhlasim s nazormi Mamutky (co si pisala o 20:28, 21:41, 22:08), aj Luucinky4 (o 21:08).
Veronikapp sa pytala, ze nevie ako zmyslaju obcania na juhu republiky...ja mam tiez madarsku narodnost a mozem Ti povedat za seba aj za svojich znamych a vobec nikdy som v zivote nikde tu na juhu nepocula, aby bol niekto za autonomiu, resp. mal take radikalne nazory a ciele ako napr. privrzenci Jobbiku z Mad. My tu chceme zit v klude a podla pravidiel a noriem tohto statu. Sulasim s tym, ze niektori Madari na druhom brehu Dunaja mozu byt nebezpecni,ale ako som napisala, myslim, ze len niektori a ostatnym je to suma fuk, ako my tu zijeme a ci mame narok na ich obcianstvo, atd.
Co sa tyka legalizacie homos. partnerstiev a drog...ak bude SAS vo vlade, nemyslim si, ze to nejak presadia, pretoze aj SDKU je krestanska strana, takze...ale som smutna, ked sa v 21. storoci este najdu ludia, ktori maju nieco proti homosexualom, resp proti ich legalizacii, to nie je fenomen dnesnej doby, homosexuali tu vzdy boli, akurat, ze teraz je taka doba, ze sa neboja priznat...a okrem toho si ako matka predstavim, ze aj moje dieta o takych 18 rokov moze prist a povedat mi, ze je homosexual a ma partnera a ak by im taka legalizacia priniesla vyhody v ich spolocnom zivote, tak samozrejme budem za, ved ho nadovsetko lubim a chcem aby bol stastny (aj ked nebudem nadsena z toho, ze je homosexual), tak by sme mohli byt opatrnejsi v nasich vyjadreniach, lebo nikto nevie, co mu zivot prinesie... 😉 Co sa tyka drog, ak u niekoho najdu nejaku cigaretku, tak by naozaj nemal byt stihany ako nejaky vrah, treba tam znizit sadzbu, resp. odlisovat...aj ked najradsej by som bola, ak by drogy vymizli z povrchu zemskeho...
A Diddin termin som pochopila aj ja, neviem, co je na tom cudne, nechcela vyjadrit, ze len v Blave su inteligenti, ale ze tam je ich dost vela, kedze mnoho ludi tam ide za pracou...to ale neznamena, ze inde na SK nie su inteligenti...to vobec nie, je ich vela, ale mnohi idu za pracou do Blavy a mnohi tam zostanu aj byvat...majte sa pekne a nehadajte sa, hlavne aby nam dobre bolo...najma po tychto volbach... 😉

adrioska
13. jún 2010

A este tolko...za vstup do EU a prijatie eura mozme vdacit Dzurindovej vlade, ci sa to niekomu paci alebo nie, je to fakt, treba si precitat ekonomicke analyzy, prip. clanky ohladom tejto problematiky...
Radicova chcela presadit, aby sa materska predlzila aspon do 1 roka, len jej to v parlamente nepreslo...samozrejme ved vsetky navrhy opozicie Ficova vlada zamietla...len tolko

nera
13. jún 2010

diddi -neboj sa, ja som to hneď pochopila, len mohla si to menej dôležito napísať...nemám rada také výrazy.....napíš najväčšie mesto...ono ešte neznamená, že je tam aj najviac inteligentov ako tak čítam....(a VŠ mi nezaručuje inteligenciu...teraz už aj kôl v plote má Bc) Ale už fakt ohľadom toho dosť...OK?
myslíš, že homosexuál je normálne...a nemôže zato?no dobre...nebudem sa hádať.... aj tak svoje názory nezmeníme... . 😵
Dobrú noc...

adrioska
13. jún 2010

este nieco na odlahcenie temy...co by ste povedali, keby sa u nas zaviedlo toto:
http://www.aktuality.sk/clanok/165826/namiesto-...
😀 😀 😀

srdcko81
14. jún 2010

Ja sa nebudem s nikým hadat a ani nikoho urazat 😉 Ale ako to ze je niekto z Bratislavy tak to este nikomu na IQ nepridalo nezijem v Blave a ani by som nechcela ale takisto by som nepodcenovala ludí z iných miest-to je smutné @diddi 😔 nic v zlom.

Je mi luto ze na dvojicky sa nedostávaju dve materske-to je chore-lebo radost je dvojnasobná ale aj starost-ale to inak nebude ani teraz. 😠

Najviac sa tesím na uzatváranie zakonov a nazory SaS a KDH-to bude gol-homosexuali a také ,,katolicke slovensko,,ako na co katolicke-ale na to sa fakt tesim-ak sa v tomto dohodnu tak im budem gratulovat 😀

A mimochodom volit som bola 😉

juliagregor
14. jún 2010

@srdcko81 viem, že s príspevkami na dvojičky teraz veľa nenarobíme, ale možno sa zviditeľníme....často sa stretávam s názorom, že mám dva príspevky, ale bohužiaľ nemám....
a ozaj som zvedavá kam budeme po voľbách smerovať...

a veronika prečo si si nepožiadala o zvýšený RP, je to nárok tvojho dieťaťa....a ked to nechceš minúť, daj mu na knižku,

do voľných tém chodím veľmi málo, lebo veľmi často sa diskusie zvrhli, na hádku dvoch ale troch mamín a idú iným smerom ako by bolo žiaduce....

a tiež som sa často stretla s názorom, že čo nejaká "Ilava" tu píše...(to ako na mňa)....mne je uplne jedno kto je odkiaľ

srdcko81
14. jún 2010

@juliagregor-tak v tomto mas uplnu pravdu ze sa to vacsinou strhne na hadku-a pri tom niekto zalozí temu aby sme davali svoje nazory a nakoniec ked ho podas tak uz je zle.Tak pozdravujem Ilavu 😉 A snad to bude teda lepsie-sama som zvedavá ako sa to bude uberat ale nemozem si pomoct-ja ked vidim buducu pani premierku tak mi stoja chlpy aj tam kde ich nemám 😀 😀 😀 😀 😀 Je to moj osobný nazor-je mi hrozne nesympaticka 😝 😝 😝 a aj tak si myslím ze naj pomocníka ktory ju aj teraz najviac podporoval a riadil vsetko za nu len potichucky niekde skrytý-má Mikiho 😉

petruska77
14. jún 2010

Ahojte, dovolim si povedat aj svoj nazor... Som velmi spokojna ako dopadli volby, aj ked mohlo to byt aj lespie (to ze sa tak tesne do parlamentu dostalo SNS fakt zamrzelo)... Strany, ktore zrjeme budu zostavovat vladu su mi sympaticke svojou kulturou vystupovania a som naozaj rada, ze konci era vladnej arogancie... To, ze bude pro moci pravica je podla mna to najlepsie, co sa mohlo stat, lebo tempo zadlzovania tejto krajiny uz bolo na neunosnej miere... Zjednodusene povedane, lavica rozhadzovala plnym priehrstim, pravica bude musiet setrit, inak to nejde... donekonecna sa rozdavat zo statneho jednoducho neda... ja viem, ze je to prijemne, dostat vyšší rodičovský príspevok, trinasty dochodok, ale statny rozpocet nie je "somarik potras sa" a poziciavat si tiez nemozeme do aleluja... najblizsie roky asi nebudu lahke, ale treba tu poupratovat po uz zachvilu byvalom rozsafnom premierovi a ja drzim palce buducej vlade, aby sa jej to podarilo...

alena16
14. jún 2010

Petruska77, plny suhlas s tebou! Ako to ze niekto nevidi tie vsetky kauzy a obrovsky dlh, ktorý sa stale zvysuje?!?! Predosla vlada urobila pre Slovensko vela dobreho, ano aj tam sa kradlo, ale preboha nie az tak drzo a v takej miere ako teraz. Bubka, skus si precitat aj par clankov od nejakych politickych analytikov, a nie len pocuvat Fickove klamstva. Respektive, skus povedat par veci co urobil Smer pre Slovensko dobreho??

jazminn
14. jún 2010

Ano, aj mne sú strany ,ktoré budú zostavovať vládu veľmi sympatické. Ale sú to strany, ktoré majú veľmi rozdielne názory a program. Myslím si, že to ich manželstvo vydrží len veľmi krátko, pretože sa nezhodnú a veľmi skoro sa rozpadnú. Všetci sú šťastní, idu spolu do toho v tej euforií vôbec nerozmýšľajú. Len, aby nebolo ešte horšie. A keď vidím Radičovu, ako sa rozplýva tak je mi zle. Ona má byť premierka? Snáď Mikloša by som skôr strávila. A teraz si viete predstaviť tie čistky, čo budú v štátnej a verejnej správe. Všetko sa bude meniť. A koľko peňazí pôjde na odstupné?Všetci čo sú za stranu Smer a HZDS budú zosadení z funkcii alebo prepustení . Myslite, že bude lepšie? ☹ 🙂

bubinko83
14. jún 2010

určite nastane nejaka vzbura ked začne radičova vladnut.Fica volilo velmi vela ludi a určite to nenechaju len tak.

bellada
14. jún 2010

to ze v BA nevyhral Fico nie je o zastupeni inteligencie (ta bratislavska aj tak pochadza z inych krajov Sloveska 😀 ) ale o zivotnej urovni, pravicu maju tendeciu volit ludia s vyssou zivotnou urovnou a lavicu zase ti skor s nizsou a kedze ostatok Slovenska sa zivotnou urovnou dost odlisuje od BA , tak aj vysledky volieb sa odlisuju 😉 je to normalne a je to tak vsade vo svete, netreba z toho robit vedu 😝
a jedno je iste, Slovensko sa musi pripravit na setriace opatrenia a je jedno kto vladu zostavi, aj FIco by musel zacat setrit, len samozrejme pred volbami to nemohol vyhlasovat, to by sa jeho volicom isto nepacilo, satri cela Europa, vsetky krajiny EU pijimaju setriace opatrenia a my predsa nemozeme byt vynimkou, alebo si niekto mysli ze mame nejaky super velky zdroj nevycerpatelneho bohatstava? NEMAME!!! nebude to lahke, ale je to realita...ale mozme sa zachovat ako Greci, len mudrovat, strajkovat a nic nerobit a cakat ze sa vsetko samo nejak spravi a my sa vsetci budeme mat nenormalne dobre 😀

mamutka
14. jún 2010

nera, no musim reagovat - ved ti stale len utocis a totalne necitas co clovek pise....ze ideme zlegalizovat drogy ked bojujeme proti fajceniu??? aka legalizacia? chce zrusit aby clovek za drzbu cigarety z marisky bol sudeny ako za vrazdu! tolko rokov mu totiz za to hrozi! a cigareta z marisky sposobi len to ze sa par ludi rehoce ako debili, jedna flasa tvrdeho chlastu sposobi rodinnu tragediu a este aj smrt nevinnych ked ozran sadne do auta! ale to slovakom nevadi, este aj volia ozrana!!!

a co tu utocite ze nikto neriesil otazku romov? zase vam Fico daco nakukal, tak to opakujete a popierate ze za SDKU museli cigani fachcit na aktivacnych pracach aby daco dostali. oni na to idu s takouto kombinaciou a to je dory zaciatok!
ale to sa rychlo abudne, ked dajaky vol dojde na oslavu MDZ a pekne sa usmeje a klame a klame...

a naozaj, ako sa tu spominalo, pan Mihal, ktoremu mnohe tu vdacia za stovky rad je v SAS tak stopnite tu hysteriu konecne,
slovaci sa hlavne musia stazovat aj ked este nemaju nijaky dovod!

mamutka
14. jún 2010

bubinko, ty si pisala, ze vyse polovica ludstva volila Fica, to ako co tym myslis?

alena16
14. jún 2010

Jazminn, vsetko je lepsie, ako Fico, Slota a Mečiar vo vlade... Horsia trojka uz ani nemohla byt. Ved aj zo zahranicia prisli pozitivne ohlasy, ze Slovaci volili proti korupcii, škandálom a zadlžovaniu sucasnej vlády.

mamutka
14. jún 2010

nera, este k tomu vychodu, ja som to tu vysvetlovala predtym tiez, necitas len utocis, jasne som napisala, ze ked si decko z vychodu urobi VS, tak vacsinou ostava v BA lebo tu ma pracu a ty len motas kolko inteligentov poznas z vychodu...a ja ti snad protirecim? pisala som aj to ze mm je vychodniar a nehnevaj sa, ked je priebojny, ovlada jazyky a ma tu pracu ktora ho bavi, bol by debil, keby ostal na vychode predavat v obchode napr za ovela mensi plat a zabudal jazyky, proste tam taka praca ako ma on nie je!

filipal
14. jún 2010

@bubinko83 boli to demokraticke volby a vladnut moze len vacsina. ano, Fica volilo vela ludi, ale co uz ked s nim nikto nechce ist do koalicie? a co myslis preco?
vzbury by nikomu neprospeli, stat by sa zadlzil a socialne davky, aj materska a podobne ako tu spominate by sa este znizili....
lebo stat moze rozdavat len z toho co ma...cize z dani nas pracujucich, nie tych strajkujucich....
mozno sa vam to nepaci, ale treba sa na to pozriet racionalne, bez emocii.

alena16
14. jún 2010

Ze vzbura 😀 😀 😀 Ved sa odstahuj do Grécka, ked si myslis ze tam sa maju po rokoch vladnutia lavice tak super 😀

mamutka
14. jún 2010

kym chodili do zahranicia na zasadnutia Dzurinda a spol, svet sa s nami aj bavil, lebo ti ludia aj jazyky ovladali, aj sa normalne chovali.
ked nastupil Fico a Slota, zacali nas reprezentovat tupci, co ani jazyky nevedia, ani chovanie nemaju a kazdy vonku od nich bocil, proste slovensko uz nebolo rovnocenny partner ani len na takej urovni, ze 'hello, how are you?' to ale vidia len ti ktori sa o politiku trochu zaujimaju, nie len pozru obrazky v novom case a nechaju si zapchavat hlavy klamstvami.
to vam nevadi, ze Fico si vie potriasat akorat tak ruky s dajakym despotom z Lybie alebo z rusmi a ze slubil, ze sa prachy vasich deti poslu na grecke slnecne plaze kam cely svet sto rokov nosil svoje peniaze vo velkom na dovolenky a nasi ludia tu prichadzaju o strechynad hlavou a im nic???

petruska77
14. jún 2010

alena, bellada, mamutka suhlas s vami...

jazmin, co sa tyka cistiek v statnej sprave... pevne verim, ze bude mat vlada odvahu a konecne ich urobi... ved sam Fico ich chcel robit, ale akosi len sluboval a skutek utek... avizoval 20% prepusatnie a dopadlo to tak ze urad vlady ma v sucasnosti o 20% zamestnancov viac ako ked nastupoval...

bubinko, vzbura? preco? pravicove strany maju od volicov vacsi mandat ako Fico, ten sice volby vyhral ale nema koalicny potencial... tak co teraz, nechame ho vladnut aj ked ma v parlamente mensinu?

petruska77
14. jún 2010

filipal, pekne si to napisala 🙂

mamutka
14. jún 2010

vacsina volila pravicu, mensina lavicu, darmo sa bude niekto triast, ze ved chudak Ficko dostal vacsinu......pravicovych stran bolo viac, tak ludia mali z coho vyberat, preto sa hlasy prerozdelili

bubinko83
14. jún 2010

petruska mne je jedno kto bude vladnut,mam ich na salame.Ale mne bolo za Fica dobre.A ked vraviš že pravica mala viac ano maš pravdu,ale predsa len je tam viac stran ktore sa dali dokopy a smer je jedna velka komunita.Radičova začne vladnut a rozpreda sa aj to malo čo nam zostalo,ale nebudem sem už chodit.Končim,vidim že mate ine nazory.

alena ,my nemame 2000 platy ako v grecku neviem prečo to porovnavate.Akože Fico zachrani svetovu krizu?!Ale nech ide Radičova do vlady,podpori iba Bratislavu ,lebo ako som pochopila Bratislavsky kraj je cely proti Smeru a Ficovi.

Ale snad mate pravdu že nam bude lepšie za Radičovej bola by som velmi rada 🙂

filipal
14. jún 2010

nuz co, keby boli vsetci ludia rovnaki, existovala by iba jedna strana.....a vidite, vsade vo svete su na rozne veci rozne nazory....
nakoniec, ved vo vsetkom nesuhlasime ani s vlastnym muzom....
ale aj tak ma vzdy prekvapuje ako rozne mozu ludia vnimat jednu skutocnost...