icon

Voľby 2010

diddi
9. jún 2010

...tak dufam,ze Slovaci su natolko mudri,ze pojdu v sobotu volit...a snad aj inteligentni,ze uz stacilo 😉

veronikapp
13. jún 2010

predpoklady sú pekná vec, uvidíme realitu...netvrdím, že to bude zlé, ale život bude ťažší...a verím Radičovej, vyzerá byť rozumná, len nech jej to ostane 😝

bubinko83
13. jún 2010

a nehnevajte sa na mna ale Radičova je kus nesympatickej a falošnej ženy.Už včera sa tvarila ako keby mala vyhrate.No nech sa jej dari herečke 😀

biela
13. jún 2010

@diddi bravó... spokojná? ja veľmi... 🙂

veronikapp
13. jún 2010

ale aj tak ma zaujíma riešenie ,,zlepencov,, v otázke dekriminalizácie marihuany- Fígeľ vs. Sulík 😅
ja nie som právnik, ani neviem ako to funguje, ale nešlo by proste lem znížiť trestnú sadzbu? 😕

juliagregor
13. jún 2010

Radičová je kus inteligentnej vzdelanej ženy, ktorá vie o čom hovorí...., jej diskusie s Tomanovou nemali chybu
pred rokom bola ešte moc "mäkká" na vysokú politiku ale tuším prešla školením...
ja jej fandím 😉

veronikapp
13. jún 2010

@diddi no chudák Miky...ten idiot Fico si dovolil na niečo ukázať a on chudák sa zachoval ako správny politik... 😝 fuj

buffinko
13. jún 2010

pripravy na vstup do EU prebiehali davno pred Ficovou vladou, on uz len dokoncil dielo... a nech zmurime oci ako zmurime, kradlo sa fantasticky a to priamo s jeho povolenim...

nuz a ci je niekto sympaticky alebo nie...to mi pripomina debaty babiek demokratiek spred 20tich rokov - budem volit Meciara, lebo je fesak 😀 ci len vyzor je sympaticky?

buffinko
13. jún 2010

pardon - vyzor je dolezity?

juliagregor
13. jún 2010

dzurindu ja nemusím, ale prijal politickú zodpovednosť a odstupil ...
ako sa volal ten ekonom, čo odstupil? bol veľmi rozumný a v diskusiách na neho nemali...
a prečo používate stále Ficove "zlepence" a čo on nemal zlepenec?

juliagregor
13. jún 2010

Z SDKU taký silnejší...

v SaS je jeden múdry pán a volá sa Mihál...radí aj maminám v Paragrafoch a má vlastný blog

veronikapp
13. jún 2010

akú politickú zodpovednosť? Mal by v prvom rade preukázať pôvod tých peňazí...

veronikapp
13. jún 2010

SaS je nováčik, uvidíme...ale nepáčil sa mi dnes ani Sulík, ani Krajcer...také mali posmievačné reči a pritom ešte nič nedokázali a pre ľudí neurobili...

diddi
autor
13. jún 2010

@veronikapp ja nechapem,preco ty musis vzdy takto primitivne reagovat a to nielen tu,ale aj v inych temach!!!....vysvetlila som ti,co znamena mesto s najvacsim zastupenim inteligencie-btw.bezny termin v mediach!!! a tvoja reakcia na mna je toho dokazom!

juliagregor
13. jún 2010

takú istu zodpovednosť, aku majú niesť za nástenkový tender a ostatné prešľapy....
a tam je to na trestné oznámenie a peknú basu....
lebo okradli občanov o ich peniaze...
financovanie strán bude vždy zakryté a to u všetkých, ale to ma netrápi....

mňa štve napríklad financovanie cirkví z rozpočtu za každú ovečku, ktorá sa dala pokrstiť....dúfam, že niekedy sa budú všetky cirkvy financovať samé a bude na každom, či svoj odvod dane dá cirkvi alebo inej organizáciii...

veronikapp
13. jún 2010

diddi primitívne reakcie sú vecou názoru, či tu alebo v iných témach...neurážaj. Keď si nechcela múti´t vodu, mala si to vysvetliť hneď.

alena16
13. jún 2010

Bubinko83, preco nemas rada otazky typu, co spravil Fico s financiami???? Tebe iba "zalepil oci" s jednorazovym prispevkom na dieta a si spokojna, ze? Tak ako dochodcom hodil na konci roka tisicku a tym si zabezpecil ich hlas. Je ti jedno o kolko zadlzil este aj nase vnucata? To su vsetci ficovalici taky zadubenci a nechapu, ze sa neda rozdavat, ked nieje z coho?!?

diddi
autor
13. jún 2010

@biela cauko 😉 ....samozrejme!!!

veronikapp
13. jún 2010

juliagregor ale to je vec SNS, v prvom rade a Fico to tovnako odsúdil, dokonca aj Belousovová!!! Tak keď to je trestný čin, nech zavrú vinníka.
financovanie cirkví nevyrieši súčastná vláda s KDH asi...

juliagregor
13. jún 2010

nechápem prečo sa všetky temy vždy zvrhnú do osobných invektív 😖

veronikapp
13. jún 2010

alena16 nech variešia r´mov a bude z čoho ,,rozdávať,, k aspoň o veľmi málo lepšiemu životu...napríklad. Lenže toto neriešil a nerieši nikto a Radičová predsa tiež nemá záujem

diddi
autor
13. jún 2010

@veronikapp nikto vodu nemuti,predpokladala som,ze tomu rozumies a poznas ten termin-ine to pochopili,vedeli 😉 ....nikto neuraza....precitaj si svoj prispevok na mna!

veronikapp
13. jún 2010

@diddi to bude asi tým, že nie som z Bratislavy a ten termín nepoznám...

juliagregor
13. jún 2010

to nie je vec SNS ale vlády....
okradli štát a o neskutočné peniaze....
a preto je dobre, že všetci pojdu preč...
na ministerstvách vždy rozhodovali vysoký uradníci, tí mali moc a za nimi bola strana....
poznám osobne pár vysokých ludí v pozadí a sú neskutočne arogantní a rozprávajú presne tak ako ich učiteľ Mečiar...
Mečiar bol výborný právnik, mal prehľad, rýchlosť, veľmi dobrú pamäť ...ale už neni...môj nebohý otec bol silný Mečiarovec, ako väčšina jeho generácie a počúvať ich bola vždy sranda, ked sa hádali s KDHákmi

bubinko83
13. jún 2010

@alena16 ,ficovalici niesu zadubenci tak ma neuražaj.Dobre? Ja tu na nikoho nenadavam,je to slobodna vola koždeho voliča koho a prečo bude volit.To potom je tych zadubencov strašne vela ked mal tolko voličov a tolko ludi mu veri v obdobi krizi.Ja osobne si žijem a cele 4 roky Ficovej vlady som si žila dobre a na urovni.Určite mi nezalepil hubu tisickou pred volbymi.Dokonca som si o zvyšeny RP ani nepožiadala.A peniaze vždy su na to na čo oni potrebuju.

veronikapp
13. jún 2010

ja už fakt končím 😅 prajem dobrú noc a pekné snívanie o bezkauzovom Radičovskom vládnutí, lebo inak by museli všetci preč...

bubinko83
13. jún 2010

@alena16,Fico sa aspon snažill vladu po nejakom "super"predchodzovi dat dokopy.Ale čo mal robit ked už ten niekto predtym to všetko rozpredal a potom sa stiahol jak taky trtko do ulity.

diddi
autor
13. jún 2010

ten termin je medialne znamy,nema to nic spolocne s tym,ci si z BA!!!

veronikapp
13. jún 2010

dobre diddi 😉 dobrú noc

diddi
autor
13. jún 2010

dobru noc

veronikapp
13. jún 2010

diddi prosím ťa, buď taká láskavá a neťahaj do tejto diskusie dojmy z iných tém...to že máme diametrálne odlišné názory v niektorých témach nerobí Z TEBA chytrejšiu...ďakujem