icon

Voľby 2023

29. sep 2023

🤦 prečo l vždy, keď sú voľby, strany rozprávajú, čo by trebalo napraviť, zaviesť...a podobne...pričom boli pri moci a nic sa nedialo ..

hendikep
29. sep 2023

aby ich ludia volili? 💡

dzulli1980
29. sep 2023

Vieš, ako sa hovorí "keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú".

autor
29. sep 2023

Myslite si, že raz sa dočkáme toho,.že aj splnia , čo sľúbia?

lenkasarka
29. sep 2023

Nikto ti nedá viac,ako ti oni vedia sľúbiť.

hendikep
29. sep 2023

nie

petamich
29. sep 2023

tak ak by niekto pocas svojej kampane hovoril len realne vykonatelne ciny, tak by ich nikto nevolil 🙂 ked vtacka lapaju...

martinka13
30. sep 2023

"Slibem nezarmoutíš" A nakoľko majú Slováci pamäť akváriovej rybičky, postačí to aj ba účasť vo vláde. Bohužiaľ......

queen_mary
30. sep 2023

Kazda strana ma svoj volebny program. Niektore veci sa podaria, niektore nepodaria. Niektore si prioritne, niektore nie su. Niektore sa stihnu, niektore nestihnu. Niektore sa schvalia, niektore neschvalia.

Ale trepat, ze nic sa nesplni, je uplne odveci. Len treba zapojit hlavu a ten organ v nej a zamysliet sa, co realne je a co nie.

lunake74
1. okt 2023

@queen_mary Hlúposť. Volebný program je súbor politických cieľov a spôsobov ich dosiahnutia ktorý sľubuje politický subjekt splniť v nasledujúcom volebnom období. Politici zaručujú uskutočnenie volebného programu. Nesplnenie je ich zlyhanie.

queen_mary
1. okt 2023

@lunake74 lol. Vies ako funguje vlada, ano? Rozpocet? Ci zijes v Atlantide?

lunake74
1. okt 2023

@queen_mary Ja prehľad mám. Môj otec bol poslanec SNR...Skús si niečo naštudovať. Lebo mám pocit, že na tej Atlantíde žiješ ty.

queen_mary
1. okt 2023

@lunake74 😀😀