Voľby 2023
Bojíte sa ako to dopadne v septembri? Ja celkom áno najme ak čítam noviny a neviem či veriť ( bohužiaľ asi áno) prieskumom. Väčšina ľudí je znechutená nevie koho voliť nevidí žiadnu alternatívu k 1) nekompetentnosti a 2) katastrofe. Veľa ľudí hovori že chce odísť ani neviem kam či do Maďarska či do Ruska (ironizujem). Čo robit, babo raď. 🙂
@zuzanka.zuzu EK zastavila Erazmus od apríla v HU, nemusíme vystúpiť môžu nás aj vyhodiť.
Ja sa aj bojím aj nebojím. Nebojím sa z pohľadu seba a svojich detí, odišla som po škole, deti majú dvojité občianstvo, takže v dospelosti budú mať kam ísť. Ale bojím sa z pohľadu rodičov, ktorí sú dosť starí na to, aby niekde začínali odznova, ale príliš mladí, aby ich situácia na Slovensku už nemusela trápiť. Volieb sa zúčastním tak, ako sa zúčastňujem vždy a asi sa budem rozhodovať medzi dvoma stranami - jednou liberálnou a jednou konzervatívnou, podľa ich programu a celkovej situácie.
Práve idem pozerať reprízu relácie o 5 minút 12 tam diskutujú politici.
@evamarek77 bolo by super keby konecne “sedliacky rozum” nahradila “inteligencia”
@777januska777 A bohuzial ludia ho pojdu volit .
Nechce sa mi tomu ani verit!!! Je to katastrofa.

To je obecne známe že hlas vyhrá ale otázka je s kým zostaví vládu. Na to nepotrebujem ani prieskum. Už len podľa logiky. Z oľana odchádzajú poslanci. Tým čo navyvádzal p.Matovič depopularizival stranu. Sasku zlikvidoval p.Sulík podobne ako pri oľane že sa odpálili sami. Smer sa tiež odpálil sám. Malé strany majú verných voličov a budú mať vždy podobné % ako aj mávali. Hlas je momentálne jediná strana ktorá ešte neni plná káuz (aspon na oko) ľuďom bude sympatické že sa akože odtrhli od zlého smeru lebo snimi nič nechcú nať. Ako aj Republika sa odčlenila od LSNS a oni majú % a lsns padla... Ako keď aj od smk sa oddelil most a bol populárny a smk padla. Toto dosiahol aj hlas že ludia v tom vidia akoby novú nádej a p.Pellegrini je sympatický človek, dobre rozpráva, neháda sa ako Matovič či Sulík. Je dobrý populista. Nerobí to čo robia ostatní. Kolár ostáva ostáva v neutralite, robí to isté čo Pellegrini. Občas síce vybuchne ale tiež sa snaží tak neutrálne rozprávať aby sa to luďom páčilo.