Voliči Smeru
Ahojte, prosím voličov Smer-u aby mi- nám,vysvetlili prečo oni.
Áno, viem že je tu toho už veľa, ale keď som sa pýtala na stene pod príspevkami, odpoveď bola lebo,lebo Fico urobí poriadky..
Veĺmi, naozaj veľmi ma zaujímajú vaše konkrétne odpoveďe.
Bože - zas anonym...
@deti95060810 áno, zasa anonym.
Nie som zástanca anonym tém,ale toto radšej anonymne.
Preto, prečo si niekto vyberie PS, HLAS, Republiku, KDH, SAS,.... prečítaj si volebný program a možno sa ti niečo zapáči.
Omg uz dajte svaty pokoj s tou spinavou politikou, je moratorium☝️ Kazdy nech voli koho chce a preco chce, vsetci mame jeden rovnaky hlas tak ho vyuzite, ale nerozoberajte to tu v kazdej druhej teme. To nemate vlastny zivot a ine zaujmy v piatok vecer? Kazdy je sam pre seba strojcom svojho stastia a uspechu, ziaden politik!
Moja rodina co ide volit Smer, tak preto, ze neznasaju Matovica. Vidia iba dve moznosti Matovic alebo Smer a Smer sa im zda lepsi. Argumenty ziadne nezaberaju, nenavist voci Matovicovi je jedine co vidia pred ocami.
@66simonka66 ja mám vybrané ,a otázka znela dosť jasne.
@iv007 moratórium sa nevzťahuje na soc.sieťe.
Mohla si preskočiť a ušetriť svoj čas
@paradajkova ďakujem.
Toto mi stačí, aspoň je to komentár k veci
Dosť jasná odpoveď, pretože sa im páči ich volebný program.
Za Matovica bola vojna,covid,inflácia,je v Európe prílev migrantov x miliónov,kt.treba živiť,čiže veľké výdavky,kt.sa dotknú obyvateľstva.Za Matovica,Krajniak a od Kollára boli zákony o zvyšovaní prídavkov aj dôchodky šli citelne hore kvôli inflácii,za Fica o 1.30 Keby vládol Fico teraz bola by rovnaká drahota,akurát by sa nič nezvysovalo,mal čas 12 rokov ukázať svoje kvality.Ked si ľudia toto nevedia dať dohromady,pritom každý sa chváli VŠ vzdelaním a veľkou inteligenciu,Matovič zas aj veľmi zadlžili štát..Možnosť by mali dostať pro rodinné strany a niekto, kto sa nie až tak riadi Bruselom, lebo veľa x nás ich nariadenia poškodzujú..Ľudia majú krátku pamäť,sú aj iné možnosti ako Fico versus Matovič..
@walentina7 kto sa mal za Fica lepsie?! Jedine jeho kamosi nacucnuti na eurofondy z tej zlej zlej EU a mozno jeho milenky. Spytaj sa zdravotnikov alebo ucitelov kolko vtedy zarabali. Spytaj sa dochodcov ktorym dvihal o 1.90€ ked bola plna kasa, matkam rodicaky o par euro, rodinne pridavky boli 20€ a danovy bonus neexistoval. Zivotna uroven jednoznacne narastla, napriek pandemii a vojne kam islo vela penazi. Potraviny su drahe vsade (ziaden politik ich neznizi), hypoteky mame stale najlacnejsie v okolitych krajinach. Matovica nevolim, nech je cvok ale jediny tam realne bojoval proti korupcii.
Ja ti na to dam odpoved... Fico nic nepohol za 16 rokov a vsetko bolo o nicom a vsetko stali na jednom mieste 16 rokov.... a ludia budu mat radsej hovno ako skusit nieco nove... Pismenka su super co kto planuje ale uskutocnit sny je dost tazke mozno nerealne. Slovaci su 100 rokov za opicami vid. vysledky volieb Fico Kalinak Blaha.. Progresivne Slovensko nevyhralo preto, lebo ludia sa boja ze aj ti 30ti homoši a 3 transgender ľudia nakazia ich deti alebo ukradnú manželov, manželky a toto je nase myslenie...

A tí , čo to nechcete čítať- riešiť, ušetrite si teda čas, a prejdite na tému " či treba dať už pančušky"