icon

Voliči Smeru: Ste spokojní s aktuálnou vládou?

10. nov 2023

Ti, čo ste volili Smer, ste spokojní?
S tým, čo teraz táto vlada stvára? Obmedzenie rodičovských dôchodkov, zničenie fungujúceho systému s 2% daní, atď.

srdeenko19
9. feb 2024

@777januska777 ale netrep prosím ta.

777januska777
9. feb 2024

@srdeenko19 pozri ty si tiež nič necitala o trestnom zákone, ktorý schvalujes však? Stačí, že koalícia povedala, ze je to ok, tak pohoda?

srdeenko19
9. feb 2024

@777januska777 pýtala si sa, či som spokojná. Áno som, maximálne. Bodka. Tebe nemusím nič vysvetľovať. 🙂

aalt
9. feb 2024

@srdeenko19 A co by bola pre Teba cervena ciara? Co by Ta vedelo presvedcit, ze aktualne je pri moci mafia? Lebo novy trestny zakon predlozeny v skratenom legislativnom konani schvaleny bez akychkolvek pripomienok sudcov, prokuratorov atd je za mna akoze dost velka trufalost. Obzvlast ak ho predkladaju trestne stihani ludia, ktorym po zaciatku jeho platnosti automaticky skonci akekolvek stihanie. Je v nom tolko chyb, ze len par hodin pred schvalenim museli predkladat pozmenujuce navrhy aby ich opravili. Ako fakt si za to, aby sa treste ciny za statisice az miliony eur prestali vysetrovat? Navzdy? Fakt si za to aby clovek podozrivy z vrazdy uz nikdy nemohol byt vysetrovany?

777januska777
9. feb 2024

@srdeenko19 no nemusíš, ja sa len pýtam, že nech viem, že či znásilnenie a pedofilia nevadí. V Európe sa tlačí na to a aj sa v niektorých štátoch predlžujú premlcacie doby znásilnenia a pedofilie a my ich skratime, u nás netreba.

annm81
9. feb 2024

@srdeenko19 Otázne je, či niekto kto nedokáže vysvetliť ani zakladné pohnútky svojej voľby ("nemusím nič vysvetľovať " je len taký pekný eufemizmus), by mal mať právo voliť (minimálne v morálnej rovine).

belllinka
9. feb 2024

@luuubik vyjadrila si sa iba k znasilneniam. Ostatne veci, ako znizovanie trestnych sadzieb ti nevadi? Kvoli comu to asi tak schvalovali? 🤔

srdeenko19
9. feb 2024

@aalt
@annm81
@777januska777
Dajte si pohov vážení. Absolútne ma vaše výlevy nezaujímajú. Ešte raz a už naposledy. Sim spokojná a nemusím ja nič nikomu vysvetľovať. Boli to demokratické volby, tak sa s tým zmierte.
Pozdravujem.

aalt
9. feb 2024

@srdeenko19 aha cize vyhraj volby mozes vsetko ... aj kradnut a zabijat. Radost mat takych volicov.

annm81
9. feb 2024

@srdeenko19 Takže nič prevratne nové sme sa nedozvedeli - len sme si potvrdili úroveň mentálneho sveta voličov koalície... aké prekvapivé!

777januska777
9. feb 2024

@srdeenko19 je dôležité mať svojho vodcu. Hitler bol vodca pre Nemcov, my mame Fica. Vodcovi sa neprotireci, vodcovi sa verí.

ivka185
9. feb 2024

Ano som spokojna viac ako s vladou primitivou predtym😘

viestta
9. feb 2024

@annm81 „Blahoslavení chudobní v duchu“ takych ma rad nielen Pan ale takych miluje aj nas premier. On s nimi dokonca pocita. Vo volbach. Potom sa na nich zvysoka vytoto, ale oni mu za to este aj podakuju

aalt
9. feb 2024

@srdeenko19 a este aby som doplnil, tak heslo "vyhraj volby mozes vsetko" plati len pre nasich ludi. Ak vyhra niekto iny, tak volby boli urcite zmanipulovane a je americky agent a nesmie nic, lebo to robi pre skazeny zapad.
Mam znameho, ktory vzdy slepo odobruje vsetko co tvrdi Fico a spol. Vzdy. Aj ked si casom samozrejme protireci.

0silvia0
9. feb 2024

@ivka185 keď už, tak sa píše pri skloňovaní na konci V, primitivoV😉
ja viem, viem, telefón prepísal😇

777januska777
9. feb 2024

@ivka185 vláda primitivov a dnes máme vládu primitivov a zločincov. To Slováci poznajú len matovica a Fica? Akoze nič medzi tým? Fico je dokonca väčší progresivec ako simecka a to vám tiež nevadí, lebo však Fico.

vevesh
9. feb 2024

Dam tu tu otazku- ako je to z financnym vymahanim pri uplatkoch a kradezi z verejnych financii/dotacii etc.? Ako sa moze stat spatne dostat k tymto peniazom, ked boli zneuzite/zmiznute/ukradnute/spreneverene atd.
Pre vysvetlenie- som si porovnala nemecky zakon a ten je o dost miernejsi ako ten "novy" slovensky (hranica medzi nevaznym a vaznym preistupkom je sice uplatok nad 50.000eur, ale sadzby su o dost nizsie a basu dostanu len sudcovia, zvysok su vsetko financne vymahanie, nepodmienecne etc.). Ale v zakone stoji priamo financna pokuta + vymahanie. A tuto v slovenskom o tom nikto nehovori, resp. som sa k tejto informacii zatial nedopatrala...

srdeenko19
9. feb 2024

@annm81 mentálna úroveň voličov bola prekrásne vidieť 3,5 roka predtým 🤣🤣 a našťastie nejaká cudzia ženská z koníka nerozhoduje o tom, kto má ako voliť. 🥰

srdeenko19
9. feb 2024

@aalt neplač už toľko prosím ta, je to trápne. 🙂

viestta
9. feb 2024

@vevesh ani ja som sa nedopatrala ci tam ostali tresty prepadnutia majetku. Dostala sa tam nahrada skody obeti trestneho cinu, ale je otazka ci sa to vobec tyka aj korupcnych trestnych cinov. V kazdom pripade ak si na Slovensku obet, tahas za kratsi koniec. Vymozitelnost prava sa touto novelou posunula o dva metre za nekonecno.

hiro
9. feb 2024

@vevesh Mozno v Nemecku sa dari od korupcnikov nieco ziskat. U nas politici / korupcnici standardne nemaju ziadne majetky, ziadne peniaze takze pokuta + vymahanie bude neucinne.

annm81
9. feb 2024

@srdeenko19 Nerozhoduje. Tak mi ostáva už len napísať, že ak si zločinec, gratulujem k úspechu. A ak si obyčajný občan, tak želám, aby si si túto skvelú novelu mohla niekedy osobne na vlastnej koži vychutnať.

vevesh
9. feb 2024

@hiro ani v nemecku nemaju na seba pisane- to si myslim nema ani jeden takyto clovek. Ale podla zakona o dokazovani majetku, to vezmu aj sesternici z 11 kolena, pokial vedia vysledovat tok penazi- co v digitalnej dobe je dost jednoduche . Dokonca vedia aj z 3.krajin mimo eu. Plus v nemecku je obmedzene darovanie z tohto titulu (ak darujes nad urcity obnos, musi obdarovany platit dan statu, a c niektorych pripadoch aj preukazat odkial mas na platenie dane).

chodec15
Odpoveď bola odstránená
aalt
9. feb 2024

@srdeenko19 ja som dal jednoduchu otazku, odpoved som nedostal. Aj tak ten ich trestny paskvil najskor ustavny sud zmetie. Potom len bude vyplakavanie ...

srdeenko19
9. feb 2024

@annm81 ja ti želám presne to, co ty mne. Ze takto sudis cudzích ludi na nejakom koni 🤣🤣 ľutujem tvojho muža, čo ma doma. 🫣

annm81
9. feb 2024

@srdeenko19 Ja si na rozdiel od teba nemyslím, že táto koalícia robí čokoľvek v prospech občanov. Pre teba, ako spokojnú voličku, je to predsa pozitívne prianie, nie? Či zrazu priznávaš, že nie je byť s čím spokojný?

P.S. ja ľutujem napr. svojich rodičov, ktorí sa na staré kolená zo Slovenska asi sťahovať nebudú, a vďaka takým ako ty budú žiť v mafiánskej krajine.

srdeenko19
9. feb 2024

@annm81 ti, co tu vládli 3,5 roka boli mafiáni 🤣 ja priznávam, že nie je nič pozitívne, kde? Nejaké fantazmagorie máš, ale riadne.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
fantaghiro21
10. feb 2024

Ja neviem, preco tolka naivita. Ludia si myslia, ze ked volili Olano, volili sialenca Matovica. Ono staci, ked je niekto trosku viac vsimavejsi, viac vnimavejsi. Za matovica sa vela pokazilo, boli 1x vo vlade, ale myslim, ze tam pozitiva prevazovali nad negativami, ( 100 dni v ich vlade neboli ziadne prostesty , vela ludia nadavalo, priecilo sa, ale kludne mohli zobrat svoje prava do hrsti a ist bliakat na namestia. Zeby to co vybliakovali, nebolo až tak zle???)Aj v pripade, aký mali start .Covid, neskor vojna. Ci by bol pocas covidu vo vlade fico alebo niekto iny, možno by to mohlo byt este horsie. Ludia, ktori mali zaslepene oci a vnimali covid ako chripocku , maju teraz pod zemou mrtvych pribuznych. Samozrejme, nie vsetci . Niektori mali priebeh naozaj ako " chripocku " .Aj ludia pracujuci v nemocniciach mali tiež toho plne zuby.ved kto by nie. ale , neviem o tom, ze by covid zuril len na Slovensku a s tym spojene zvysovanie cien....

Ti, ktori brazdia velke dialky za pracou, domov, ci uz vlakom/autom, si musel, vsimnut, ze nikdy sa tak nepohla napr D1tka ako za Matovicovej vlady... A to clovek jazdi za pracou 10 rokov a viac, takze ten clovek to vie porovnat.

A ak si niekto mysli,ze ak by tu zvolenim PS boli zrazu buzeranti, a 73 pohlavi, tak je naozaj naivný....
Ak si niekto mysli, ze zvolenim KDH tu budu mat prikazom byt vsetci zosobaseni a chodit do kostola prikazom, je naivny.......(len pre kontrast.Nie, nie som volic ani smeru, ani Kdh, ani olano.... )
len tolko, viac sa nejdem vyjadrovat k teme