icon

Voliči Smeru: Ste spokojní s aktuálnou vládou?

10. nov 2023

Ti, čo ste volili Smer, ste spokojní?
S tým, čo teraz táto vlada stvára? Obmedzenie rodičovských dôchodkov, zničenie fungujúceho systému s 2% daní, atď.

Strana
z7
chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
bibuskaiba
12. feb 2024

@srdeenko19 podpora z centrali ? Robis im imidz tu na koni ? Zaskoluje Marek Šoun? 😄👍Vsetko Marne mame svoj rozum

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
srdeenko19
12. feb 2024

@bibuskaiba 🫣🫣 ďalšia so silnou fantazmagoriou. Kde vás berú 🤣🤣

bibuskaiba
12. feb 2024

@srdeenko19 No jo no....Niet sa co cudovat debilita vladne Slovenskom 🤷 ... A najhorsie na tom bude ,ze aj po fatalnych chybach tejto vlady sa lud nepreberie ,,ficizmuz'' je neprekonatelne silny ..vladne nam mafia a Ficovci sa raduju ako ojeb**i ludi ...A nezabudni volit Pelleho nech sa im pyramida nerozpadne.

srdeenko19
12. feb 2024

@bibuskaiba diky za pripomenutie, koho mam voliť. ♥️ ma to tam 🙏

fantaghiro21
12. feb 2024

@chodec15 inak... ja som proti ficovi ale ockovana napriklad nie som. v case, kedy zuril covid, som bola každý týžden ci každý mesiac chora. Imunitu som mala v prdeli a riesila som podporu imunity, infuzie , vysetrenia a hladala pricinu u dr atd atd.Kedze aby cloveka zaockovali, musi byt relativne zdravi aspon neviem ci 2-3 týždne, ja som to stale nemohla absolvovat. 🙄 A celkom to bola "sranda", kedze na to, aby cloveka vysetrili, nemal javit znamky choroby. mala som co vysvetlovat a robit so sebou....
Covid sme vsetci chytili asi 1,5r po tom, co tu bol na Slovensku. Vždy som si vravela, ze ak ma aj nejaky covid virus stretol, povedal si, že mu nema zmysel o take telo zabojovat, ked som bola furt bicovana iným virusom, zapalom... tak sme celkom dlho odolavali.Ale nejaky covid virusovy zufalec sa v mojom tele aj tak usidlil :D Aj to ho doniesla dcerka zo skolky.
Ale na druhej strane, po case som aj rada, ze nie som zaockovana.Myslim, ze ockovanie je velmi ucinne a spravne. Hlavne co sa týka klasických ockovani. Toto narýchlo , neviem. myslim, ze maju pravdu aj tí antivarexovi dezolati a aj tí, co su za ockovanie. Jedna jedina spravna odpoved na to nie je.....

annm81
14. feb 2024

Tak už na ceste kopcom dolu začíname naberať rýchlosť - nominácia na riaditeľa SIS spĺňa kvalitatívne požiadavky z čias mečiarizmu. Ako dlho bude trvať, kým sa staneme pre západ tak nespoľahlivým partnerom, že s nami ich tajné služby nebudú ochotné zdieľať žiadne dôležité informácie? Či už sa tak aj stalo?

aalt
14. feb 2024

@annm81 prve ratingove agentury uz znizuju ratingco ovplyvni zahranicnych investorov a aj EU hrozi zastavnim penazi. Na toto pocuvaju aj nasi ludia, kedze to je ich celkom slusny zdroj prijmov
Otazka teda je, co je dolezitejsie. Prachy alebo hrozba basy. Istota stale nie, kedze vsade su nasi ludia a bude ich cim dalej viac ...

annm81
14. feb 2024

@aalt Prachy budú vždy - voliči Smeru a SNS sa vždy v minulosti radi nechali ozbíjať a ešte si pochvaľovali, ako to tí mocipáni dobre robia.

vevesh
14. feb 2024

@chodec15 tak na tuto statistiku ohladom ockovania by som sa nespoliehala- velmi vela africkych krajin odmietlo vakciny, niektore ich vyhadzovali a napriklad na blizkom vychode poznam az 2 ockovanych ludi, zvysok je neockovany- nehovorim o par ludoch, ale fakt dooost velkej skupine ludi (ale karticku o ockovani 2xpfizerom maju vsetci do nohy- vydavali za poplatok🫣🫣🫣). Doteraz stretavam aj v okoli dost ludi v eu, ktori ockovani nie su- ale teda tu sa to nehovori, lebo clovek je hned dezolat🤫🤫🤫

chodec15
Odpoveď bola odstránená
annm81
16. feb 2024

@chodec15 Otázka je, kto z nás by si pri tom, čo musel Navaľnyj zažívať vo väzení, neželal umrieť už dávno. Takto to chodí v krajinách, kde si moc môže robiť, čo sa jej zachce. A takto sa bude v budúcnosti správať Smeromafia, ak sa im nik nepostaví - zatiaľ nechali na výstrahu zavraždiť "len" dvoch ľudí .

Strana
z7