Voľná diskusia pre baby z Anglicka 2
babule tu pokracujeme 😉
ivka jaj navstevy su zabijacke. ale to vam zavidim, v dobrom samozrejme. my furt len doma jak pecivali 😅
no niekedy je to opacne,vsak mi sa starame o celu domacnost,deti,nakupy,minanie penazi a nic nespalit,tak to je vrchol 😀
ivka no az tak velmi tucni nie. to by sa nam asi nepacili 😀 😀
boze ja pamatam ked bola na svk s carlou a robo dosiel mesiac nato na vianoce. som skoro odpadla jak som ho zbadala. no chuducky bol jak fras. bo on mesiac fazulu z konzervy jedol 😲 😀 😀
jani,my niekedy ani jeden den teda vecer nemame kludny, muzik tu ma 2 bratrancov so zenami,a dobrych znamych s rodinkami mame asi tiez tak 5-6 ,tak chodime jak keby nas paty palili 😀 alebo teda mame tyzden ,ze kazdy vecer je u nas vecer otvorenych dveri 😀
tak sa necudujem,aj nas tatino,ked idem domkov na 3 tyzdne po navrate ma vzdy dolu 3-4 kg,sice si uvarit nieco uvari,ale uz to nie je ako zienky a sladke len z obchodu tiez nie rolady a kolace 😀
ivka jej tak to je super, aspon poklebetite a tak. no ale zas dakedy aj trosku byt sami nezaskodi vsak? 😉
sami sme vacsinou v nedelu,ked je muzik doma,tak si niekam vyrazime a vtedy nevarim,vzdy ideme na veceru,kde sa zas len dorazim,lebo ja svoje varenie velmi nemusim,nejak mi nechuti 😒
vsak inak uz cakam kedy pridete aj vy,uz si slubila,ze ked pojdete domkov potom,ze cez vianocne sviatky a nist,tak cakam 😔
inak asi budeme musiet zmenit temu na VOLNA DISKUSIA PRE JANKU A IVKU 😀 kde ste ostatne babulky haloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 😒
ivka 😀 😀 😀
jaj tak uz sa chystame. len vies teraz bolo trosku rusnejsie cez sviatky. ale pri najblizsom volne by sme hadam aj isli. aj vcera sa somnou skontaktoval sused zo svk a tiez zakotvili v manchestri tak by sme sa stretli aj s nimi. rada by som isla do toho trafford centra ci ako to bolo. musim hucat do robiho
jani,myslis na trafford,ak hej tak,to nie 😀 ,to je ten najhorsi den na trafforde,nemas sa kam ani len pohnut,ani si sadnut,je tam taky natresk,v nedelu to byva o trochu kludnejsie a cez tyzden v pohode,ale ak by ste chceli prist k nam,tak sa porozpravam vecer s muzikom,ci uz nieco nezorganizoval 😉
ivka tak cez tyzden bez sance lebo robo robi. a on zas radsej v sobutu. joj vymysla tu. pockaj idem ho nakopat do ricky 😀 😀 😀
a nesal este muza bo vidis s nami to tazko. ja by som aj hned 😉 to vies nuda
tak ho nakop a nech sa rozhodne 😀 😀 a mozno by to teraz ani tak v sobotu plne nebolo,co nemaju prachy ludia,co ich pominali na vianoce 😒
😀 😀 😀 inak v tych obchodoch ani nic poriadne este nove nie je,neviem ako u vas,ale tu jak v rusku 😀
ivka neviem sa priznam ze som na renty ani nekukala. len na potraviny chodime 😀 😀
no ivka idem robit tortillu na veceru. potom sem este nakuknem. pusinku malej herecke 😵
Janulka ,tak to je teda pecka.... zapáčila sa nám tá istá herečeka, a podľa nej majú naše princezné mená... 😵 😵
Chlapčenské? No, mne sa neskutočne páči meno marco... 😵 😵 😵
A ešte sme pri Chiarke rozmýšľali nad Eduardom 😅 😅 , mne sa páčilo aj marián, alebo Christian 😉
caute baby ake dueta tu idu 😀
ivka, joj ja mam z coho chudnut, lenze ja som ako vaza, hore uzka dole siroka, 😝 hm ked schudnem bude vyzerat hrozne, preto som rada taka aka som, len brucho upravit a spevnit by som chcela, to je moj sen 😀 😀
janka alebo dvojicky este noooooo 😀 😉 a co by neboli, sak pockaj dostanes cousil house a bude aj druhe , tretie 😀
monku moj muz je marian, inak ho volame maros a tamcu aj thomaska sem tam zavolam ,ze maros 😀 😀
no uz som tu tortilla urobena uz aj zjedena mnam fajna bola
didi 😀 😀 ja som myslela ze muz je maros a volate ho majo
mon veru aj marco je pekne meno
babulky,
ako sa cistia tie papucove cizmy???ja som dnes moje poriadne zriafala a aj s kolesami od kociara som si presla 😉
Mozu do pracky???
Vidim, ze sa tu crta rande...
Ked tu o menach...Ja by som chcela Olivera alebo Kamilku 🙂
iwanka ja som dala do pracky a prezili. a to mam len tie lacne za 10 libier 😉

mohli by byt kludne tucny 😀 a my zienky krasne stihle bez diet 😎