Voľná diskusia pre baby z Anglicka 2
babule tu pokracujeme 😉
monku ale dobry sofer prejde aj cez cervenu 😉 😀
didi neser 😀 😀 😀 😀 ja chcem aby bola malucka a budeme si nosit veci 😀
Alžbeta? Tak všetk onaj dodatočne k meninkám 😉 Moja babka milovaná ja ALžbeta 😵
ja som chcela napisat roletu 😀 😅 no dnes sami preklep 😲
didi ty si Elizabeta ci si robis srandu, inac minule som rozmyslal ze fakjt neviem ako sa volas 😀
jani, fuj.. 😝
janka dobre 😀 😀
monku 😀 😀 ja len tak pre mna je to tiez onicom 😀 😀
hehe ja viem ako sa didi vola ale nepoviem
antoni a ty co preklepujes, dajaka si rozrusena dnes hmmmm
tak didi si z nas robi prdel, no ale vsak je to jedno, aj tka pre mna ostane stale len didi 😀 😀 😀
hej ivica ja mam 164 a muz 185 tak si myslim,ze male deti mat nebudem, teda dufam 😅 ak budu bo prababke tak asi hej, ale neva, co je male to je mile 😀
jaj baby co ste pipiny? 😀 ja som galina 😀 😀
a idem chrapat 🙂 no a 15.12 mam narodeniny 31, tak nezabudnite, bo cakam gratulacie 😠 😠 😀 😀 😀 jaj uz mi hrabe 😀 😀 😀
monku pozdrav babku , v dobrom 😉 🙂
didi ta to skoro pripominas kokso. mne treba v den deee povedat 😀 a dobru nocku
galina? Aj kamoškina sestra je Galina... 😉 a ty máš niekedy po mne meniny, že? 😅
nezabudnem, môj daddy má narodky 17-ho
didi 😀 ta dufam že nezabudnem 😅 inak si to nedopisala čo je male to je mile a v posleteli roztomile 😀
didi co ty ams narodky na moje meniny vsimla si si!!!!!!!!!!!!!!!!! tak to sa musime spolu niekedy opit 😀 😀 😀
monkula urcite len niesom si ista,ze ci nejaka monkula je predomnou v kalendary 😀 😀
a pozdrav ocinka 😀
janka 😠 neser ma 😀
a veru ivica sak ja som narodena na ivicu 😀 😀 a ty si fakt ivica? ja ze ivana 😀 😀 hej ozereme sa a aj nase deti 😀 😀
ak nebude pod parou, pozdravím...
Tebečo je dne didi, si dáka vyrehotaná, ne? 😀
A sako mi ešte neprišlo grrrrrr 😠
inak by sa tam hodilo ešte že dzive 😀 to verzia pre janku 😀
antoni mas neska basnicke crevo 😀 😀 😀 dobryyyy
didi jasne ze som ivica!! tak teraz na teba uz nikdy nezabudnem 😀 😀 😀 a dobru nocku ked uz sa stracas... pap
monkula ake sacko ti ma prist?
monkula ja neviem, ale dobre mi tak,ze sa rehocem 😀 😀 😀
inak mne este neprisla stolicka a kocik 😠 hm tak som zvedava na zajtra a ked nic tak zase volam
antoni 😀 😀
didi tak to uz hej, uz si ho mala mat davno doma, co?
no im tam riadne nakric potom , smradi nech sa s tebou nezahavaju 😎 😎 😎
tak cafte babulky idem pod sprchu a pod paplonik k synkovi, nech mi cici vytaha 😀
ivica a co som ja lady diana,ze na mna nikdy nezabudnes 😀 monkula ma tak pomenovala no co uz 😀 😀 😀 😀 joj cest jej pamiatke
uz bezim papa 😉
dobru noc didi 😉
no to hej didi lady 😀 😀 😀 😀 dobru nocku, malemu daj za mna pusinku sladucku 😉
joj som myslela ze uz bude carla spat ale sa dobila a zas vystraja 😠
antoni ze dzive 😀 😀 😀
no tak to mas este veselo, ja si musim zaklopat mala vcera aj dnes zasa spin ka od siedmej, joooj keby jej to tak aj zostalo 😀

no to baby maja bude taky priemer nema byt po kom velka, u Boba on ma 170cm a je najvyssi v rodine, a my tiez mame tak vsetci 😀