Voľná diskusia pre baby z Anglicka 2
babule tu pokracujeme 😉
dakujem vam, no nie je toho, kto by ma odfotil 😀
ale nie, ved niekedy sa tam prihodim 😀
antonia, uz som ta nasla a aj sa preklikala vsetkymi fotkami, no kocka si bola, strasne ste zlati....pasuje vam to 😀 tak dodatocne zelam len a len vsetko dobre, porozumenie a lasku, a aj zdravie samozrejme po cely zvysok zivota 😀 😀 a to babo konecne 😉
nie, partner je z afriky 🙂 , ghana
jani, ona nie len ze vyzera ona nou aj je a poriadnou, a akurat zula lentilky, to preto sa tak tvari 😀 😝
ivi uz jej nieto 😀 teraz sa robi ze cita knihu neva ze ju ma naopak ale noramlne aj brble nieco 😀 😀
tak aspon jej je uz lepsie, ked vymysla 😀
to aj moja teraz zacala robit, sadne na gauc a cita o dusu 😀
jaj a už si tam bola ? som ale zvedava
dakujem za pochvalu moj MM je pohodar taky srandista 😀 a ja už viem ako nanho len on nevie ako namna 😀
baby, tak teraz sa vas opytam od veci, no poradte mi prosim nejaky normalny sampon na masrne vlasy, sak mna ide porazit, umyjem hlavu a druhy den uz opat mastna a ako ma svrbi, normalne do krvi som sa zaskrabla 😠 😠 😠
joj som tu kukla a už moje mdovniky budu zas nedohladne oco sa mi smeje že jest kedy budem som len že kuknem čo nove a sa tu furt zabudnem 😅
timi aj ja to mam ale ja si myslim ze to mam st ejto vody, lebo ja som ese taky sampon nenasla co by mi pomohol ☹ ☹ mozno baby o nejakom vedia
tak to mate dobre podelene... 🙂
nie, este som nebola, no chcela by som strasne, kamaratka ktora je z ciech si vzala jeho kamosa a svadbu mali v ghane a ukazovala fotky a to taka krasa, aj zajtra by som sadla na lietadlo a isla, bo tam teplo a vyhlad na ocean 😉
no zatial nemame tolko financii.... 🙂 nedavno sme sa nastahovali, tak pekne po poriadku zaciname 😉
ee timi skus ten sampon tresemme je aj na farbene......ja som mala lupiny a nic nepomohlo toto je super, nemam ani jednu lupinu a pouzivam ho 2 roky 😉 fakt vyskusa
ja mam teraz neutrogena, no zo zaciatku bol super a teraz uz si zvykli vlasy tak zasa strajkuju 😀 😀 😀
timi a vy zostanete natrvalo v UK 😲 jaj ja si to neviem predstavit iked keby som mala zlatu kreditku tak aj hej 😀
aj ja použivam to čo pisala janka a kopu inych s sk ale mne padaju valsy a to bude tou vodou
no didi, vies co uz som nan aj ja kukala, no najblizsie si ho kupim a skusim, uvidim...dik 😀
no mne tiez strasne padali a ked som ostala tehotna, tak vlasov nikde, prestali 😀
no asi ano, zatial to tak vyzera, veru tu kreditku by som aj ja potrebovala 🙂
ale na slovensku si ho neviem predstavit, tak na dovolenku ano, no aby tam pracoval?neviem, ci by to ludia brali bez problemov... 😒
no janka, tak to super, ja pomaly kazdy den a aj tak.... 😠
skusim este ten tressame a ak nie, tak sa pojdem spytat do lekarne, no neviem... 😖
janka 2x denne ta to ja tak 2x tyždene a to som rada že mam čas bo ked nemam tak musim ist s mokrou hlavaou spat a rano vyzeram ja bububu stračidlo sa zobudilo 😀 ešte že som sama doma bo chlapi už makaju 😀
mne teraz po porode zacali straaaaaaasne padat vlasy ale hrpza, ja sa bojim ze zachvilu tam nebudem mat nist ☹ fakt ma to ale mrzil, lebo ja mam dlhe vlasy a ak mi moc zrednu budem museit skratit, a to ja nechcem ☹ ☹ mozno s to vitaminy, coooo? aj vam padali? timi tebe to len tak preslo?
antoni sak akurat som si precitala svoj prispevok ci to ja som zle napisala 😀 😀 😀
ivi aj mne hrozne padali. ja som cez tehu mala take vlasy jak nikdy v zivote, dhle leske zdrave. ale po porode dovi dopi jaka slama mi ostala a strasne mi padali. tak som postupne skracovala a skracovala. teraz mi zas zacali padat ked som zacala farbit na tmave ale nieje to az take hrozne.
toni ja tiez zaspavam s mokrou,lebo nemam fen, ale hned rano ordinuje zehlicka na vlasy 😀 😀 😀 😀
no mne strasne padali, no naozaj ako som zistila ze som tehotna, tak nic, no teraz mi opat trochu, no nie uz tak ako predtym
ivica na padanie je dobre cas 😀 teda je zimne obodobie a plus poporode a kojenie, to najviac nici zenske telo a aj vlasy, tak len vydrzat a papat vela vimaminov, kup si mandle 😉
tak dobru nocku baby, idem sa utopit v sprche a lahnut si , boli ma hlava ☹
tak papa, zitra preplnene cizmy 😀

jej ahoj Carlinka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉