Voľte Dzurindu
Len ten vedel vladnut.A preto dajte hlas jemu.Slovensko sa Vam za to ovdaci.
😀😀😀
Preboha len to nie 🫣🤦♀️
A co takto sa ist radsej prebehnut na vzduch, pripadne si lepsie vetrat a nezakladat pribrzdene diskusie?
Vdacime mu za vela, doviedol Sk medzi Eu krajiny a mal teda co robit po vystrajani Meciara, ktory nas izoloval od vyspelej Europy. Obavam sa vsak, ze aj jeho poznacilo par kauz a momentalne ma velmi malo %, aby sa oplatilo dat mu hlas. Zatial z vyberu ale patri medzi ten lepsi (slusnejsi) vyber, ak mam porovnat fasistov a zlodejovrahov z polovnickej chaty. Teraz sa do mna pustia asi 4 verne socialne demokratky.😁🤣🤣🤣
Ale preco nie,je lepsia volba ako on?Nie je-cize len on je nas sampion.
V kazdom pripade je niekolkonasobne lepsou volbou ako tu na koni neustale ospevovane ps
Tvije odporúčanie chápem tak, že tieto tropické horúčavy jednoducho ľudia nezvládajú a potom majú takéto nápady
Čo tak si dať zmrzlinu na schladenie? 🤔👍
@pribinak tak kepsie, akokeby napisala:Volte zlodejovrahov z chaty- Smerohlas. V normalnom state by uz vsetci sedeli v base.
už by sa mohlo ochladiť, ludom prepína z toho tepla. Teda dúfam, že je to z tepla 😅
Mam odporucanie: Zvol koho ty chces, ostani tiez zvolia toho koho chcu, mozu, dokazu...
Dzurinda mal zostať v politickom dôchodku. Svoju líderskú pozíciu už mal, podarilo sa mu urobiť dosť dobrých vecí, ale aj dosť prešľapov. Dnes už nemá ten výtlak. A osobne si myslím, že vo viacerých oblastiach sa skôr stráca, ako im rozumie. Za mňa nie. A ako kedysi hovorievala moja mama: "Stratil cveng!" Prečo? Lebo neodhadol reálne svoje sily a pozíciu. Mohol skôr s odstupom komentovať dianie - získať si pozíciu človeka, ktorý roky bol vo vrcholovej politike, má nadhľad a vie dnes vecne ohodnotiť situáciu bez toho, aby niekomu nadržiaval.
On je spojený s kauzou Gorila a to je dosť pestré.
Dzurinda rovnako ako mnoho inych politikov ma jeden velky problem-obrovske ego, ktore mu brani sa spajat a vytvorit nejaku velku demokraticku stranu, aby sa nestiepili sily a aby porazili Fica, Pellegriniho a Republiku. Lidra si mohli pre mna za mna zvolit v tombole. Ale kazdy chcel byt lider, takze teraz tu mame vela malych stran a vsetky maju 0 celych 0 0 nic. Fakt gratulacia. Ale tak im treba. Kvoli tomu budem volit PS, jediny maju este sancu to vytiahnut a skladat vladu.
Ďakujem, že si mi pripomenula, že ešte žije 😂
to nie je pravda-najlepsie by som vladla ja..sama,s neobmedzenou mocou...skoro vsetci by ste boli vdacni...preto v septembri hadzte do volebnych urien listky,kde dopisete poppy ...dakujem...
@maranta_leuconeura skladať vládu? a s kým? PS bude v opozícii, tí nebudú nič skladať
Z obyčajného výpravcu vlakov sa stál politik. Nasrať mu ešte takého by som nevolila. Keby išiel sám ako strana do volieb a núkal by mi milion eur za hlas tak by som mu ten hlas nedala. Ak máš horúčku tak skoč na mokru handru a daj pokoj ľudom. TY ho voľ a nás tým nezaťažuj. Alebo mu robíš kampaň ktorá je tu mimochodom na MK zakazana.
Si si odskočil zo Zomri?
@maranta_leuconeura preboha, len to nie
Nerozdrobte hlasy na bezvyznamnych politikov bez sance. Dzurinda je jednym z nich.
Ste na praskoch??Tohoto vlastizradcu by som za rozkradnutie statu dala zastrelit.A zato ze dovolil prelet a bombardovanie byvalej Juhoslavie moze byt rad ze nezere brckom a nevozi sa na voziku
Ano, aj na Ukrajine robil poradcu a vidime ako to tam dopadlo....
@hermionia na Ukrajine robil poradcu Miklos.
Aj Dzurinda tam robil poradcu.
Co je toto za propagandu ? To je akoze vtip ?
@stanulienkat Moja rec,

som si skoro cvrkla, nechajme ho na smetisku dejin kam patri