icon

Voľte PS

22. sep 2023

Ak nechcete, aby voľby vyhral Smer, tak voľte PS! Je to aktuálne jediná strana, ktorá má šance ich predbehnúť. Smer nielen ze je mafia a spiatocnicka strana, ale je v prvom rade hanbou Slovenska a vo svete maximálne nereprezentativna strana! Pri ich spôsobe vystupovania a vyjadrovania sa nemaju čo robiť na čele krajiny. Ich názory a prejav nás pochovaju v očiach celej EÚ. Ako keby nestačilo, že už sme teraz na chvoste. Okrem toho zastavia všetky trestné stíhania voči svojim osobam. Preto nedovoľte, aby sa rozbili hlasy a voľte tých čo aj majú šancu túto tragédiu zvrátiť. Iné strany to nedokážu.

Strana
z3
charliee1980
25. sep 2023

@jajka257 Nie, ona urcite pozna aj ine politické strany, tak ale ona je progresívna a radikálna tj.kto nie je s nami, ten je proti nam.

jajka257
25. sep 2023

@charliee1980 a to ma straší po nociach. 50 roky sa vrátili.

charliee1980
25. sep 2023

@jajka257 Mi hovor o tom nieco. Neviem, kde ludia zdravy rozum potratili.

bibuskaiba
25. sep 2023

@jajka257 Pozri tak ako si vypichla negativa PS by som mohla aj ja zo Smeru a ovelaaa vaznejsie zasadnejsie ovsem nema to zmysel!! Ziadna strana nekonkuruje Smeru tak ako PS takze sa o nich nezmienujem nemaju sancu. Ale PS ano a pre mna su mensie zlo ako SMERACI!

autor
21. dec 2023

Taaak ľudia máte čo ste chceli. 🙂 do bodky sa deje to čo som písala a dokonca je to ešte horšie než som čakala. Taktiež aj s tým prezidentom mala pravdu @bibuskaiba
Hlúpa Slovač môžete plakať nad rozliatym mliekom. Určite gayovia sú najväčší problém Slovenska. Ukážte mi vaše lacnejšie potraviny, 13te dôchodky a podobne.. zatiaľ ako vidíme sa len rušia princípy právneho štátu, znižujú tresty, rusi sa špeciálna prokuratúra, pustaju sa zločinci z basy dokonca sú na čele krajiny..v EU sme dostali stopku a robia tam hanbu jednu za druhou.. a to ešte nespomínam lex konsolidácia... Môžete očakávať prepúšťanie zamestnancov a vysoké úroky v bankách, poplatky za vedenie účtov, vysoké doplatky v lekárňach.. budete ešte roniť krvavé slzy všetci čo ste sa zastávali Smeru a mali ste problém s PS. Už nám chyba len referendum o pripojenie sa k Moskve a máme kompletku. Nezaprel sa fakt, že priemerný Slovák ma IQ nižšie ako cvičená opica. Tzv. Volič Smeru. Kto chce kam pomôžme mu tam. Ale ja na vás robiť nebudem ani na tie nekrestansky vysoké odvody, ktoré už aj doteraz sme mali najvyššie v rámci EU. Teraz môžeme zabudnúť, že nás budú firmy zamestnávať s takými poplatkami. Nezamestnanosti zdar! Hlavne, že chudoba volila Smer. Budete ešte chudobnejší to vám garantujem. Nechali ste sa opiť rožkom a priviedli krajinu na absolútne dno. Ešte len pár mesiacov po voľbách a sme tu jak po vojne. Rozobrany stat do poslednej skrutky.

amy2807
22. dec 2023

tu vestecku gulu by ste mali dat do nejakej drazby isto by ste vela zarobili..

Strana
z3