Vraj som na ženu moc vysoká
Dnes mi moja šéfka povedala, ze som na ženu príliš vysoká. Mám 170cm. Chlapov je viac nizkych a preto si nejakeho vyššieho ťažko nájdem
Komentár typu “ty si ale vysoká” je rovnako neslušný ako povedať niekomu “ty si ale tučná”. Ja som vysoká, mám 178 a ešte k tomu som aj dosť chuda. Mala som kolegu s nadváhou, ktory mal potrebu neustále komentovať (nie lichotivo) moj výzor. Stacilo mu raz vysvetlit, že tiež mu nehovorím, že je maly a tučny, aj keď je to fakt😊
nepomýlila si sa? 170 cm? Však to je úplne bežná výška akú má mnoho žien .... čakala som číslo od 180cm vyššie....
Coo.....????170 a prilis VYSOKA?ved si skor priemer.
Aj ja mam 170cm a mam pocit ze som vysoka lebo okolo mna su ozaj len sami chlapi rovnako vysoki ako ja🙈
Ked stretnem niekoho vysokeho a musim pozerat dohora tak je to pre mna zazitok ale velmi prijemny😄
😂 ja mám 166cm a nepoznám chlapa nižšieho odomna. Šéfka by bola asi šokovana keby stretne môjho 196cm vysokého muža.
Podľa mňa si s teba len robila srandu
sefka ma teda riadne starosti 🙂 ja mat tvoju vysku sa tesim, lebo som naopak moc krpata :D a vobec no a co 🙂
Mňa by zaujímalo, aký mala šéfka dôvod toto riešiť. Inak, ja mám tiež 170, môj muž má 187 a registrujem obrovské množstvo vysokých chlapov, starých aj mladých. Takže neviem, kde žije šéfka, ale asi trošku mimo.
Mám 181 CM a nikdy som nemala z toho nejaký komplex, dokonca si dám 10 CM stekle-190 CM, muž má 2 metre...a vysokých chlapov je dosť
mám tiež 170 cm a celú mladosť som pri športe počúvala, že som malá... ale v bežnom živote som so svojou výškou spokojná, vysokých chlapov som stretla mrte a všetko je fajn. Tvoja šéfka je brzda, nevšímaj si ju
A koleginy pod 170cm zas povie ze je moc krpata..nie ? Ja mam 172cm a nemyslim si,ze som prilis vysoka,podla mna,tak akurat, a som nato hrda 😉
Ved 1,68 m chlapa si hladat nemusis. V gre su vsetci chlapi cca 175+. Bud to vypustila z papule, lebo je tak tupa alebo ti chcela zavistlivo dokazat, ze keby si mala 165, 167, 160, tak si viac a mas viac mozností. Neboj sa , najdes k sebe pasujuceho urcite.

Podľa názvu diskusie som si myslela, že máš dva metre. Ale meter 70? A že chlapov je málo vyšších? Ja poznám vo svojom okolí len jedného, čo má 170cm a aj z toho sa všetci smejú, že je malý. Nestačím sa čudovať, čo sú tu v poslednej dobe za problémy: jedna je chlpatá, druhá je škaredá a ty si zase privysoká (pri bežnej normálnej výške 170cm!) 🤦🏻♀️