Problémy vysokých žien: Ako zbaliť vysokého chlapa?
Ja uz fakt zacinam byt nasrata na tie 160cm krpane, zeny co si myslia ze automaticky patria k nim chlapi co maju 190 a viac. Akoze vazne? Naco je vam taky vysoky chlap ked vedla neho vyzerate jak dieta? Ja mam 193 cm, sportujem, hravam volejbal, mam sportovu postavu a myslim si ze vyzeram nadpriemerne dobre proti inym babam a mam sa pozerat ako nejaka 155, alebo 160cm baba zbali dvojmetroveho chlapa a potom sa cudovat ze ja nemam koho normalneho stretnut.. Ved ten chlap by sa hodil vysokej zene, nie aby vedla neho vyzerala jak mala sestra, alebo jeho dieta. A este najlepsie ked take zeny dookola omielaju ze chcu takych. Preco? Lebo mozu? Tak ja mam potom co, hladat niekoho nizsieho len preto aby boli vsetky krpane spokojne? Fakt ma to uz nebavi. Vysokych chlapov je malo a samozrejme ich musia chciet vsetky, ale ked som vysoka zena tak mam byt rada za hocikoho. A potom mi pisu, alebo flirtuju ci pozyvaju na sex zadani chlapi. Presne ti vysoki, ktori sa im pacia. Slobodny nikde a zadanych mam na vyber desat na kazdy prst. Tak dakujem pekne. Ja fakt nechapem preco si 160 cm zenska potrebuje dokazovat ze moze mat dvojmetroveho chlapa. Ano moze, evidentne moze, ale potom sa necudujte ze vysoke zeny su nastvane. Lebo ked uz mam kolko mam a sportujem a staram sa o seba, tak snad nemusim este bojovat o kazdeho vysokeho chlapa s babami ktore mi nesiahaju ani po ramena.
@anonym_autor no, asi sa tým vysokým chlapom páčia krpane a nie žirafy
😂😂😂 výborne som sa zasmiala, vďaka
@anonym_autor chodievaj na basketbalové zápasy, tam si niekoho nájdeš 😉 snáď, hlavne neduď drzá, ako teraz. 😅
@anonym_autor s každým neštandardom/extrémom klesá už tak minimálny výber kompatibilných partnerov. Treba byť šťastná sama, ako sa tu mnohokrát píše.
Mám 158 CM, môj muz 193 CM. 😁A nech ťa aj porazi. A prečo sa nám páčia? Prečo ich chceme? Lebo môžeme a muzi po nás pokukuju. Po tebe neštekne ani pes? Výškou to nebude. Aj keď si myslím, že 193 CM vysoká žena bude menej atraktívna pre muža.
a uz si rozmyslala nad tym, ze vo vztahu ide o nieco ine, ako fyzicky vzhlad? 🙂
ja som total krpana a vzdy sa okolo mna za mladi tocili sami vysoki chlapi, vysoki myslim aj 195 cm. ja som si ich nevyberala, ja neviem, tak to prislo. skor chceli oni mna. 😀 a miestami mi ten vyskovy rozdiel bol i dost neprijemny. a tak mam teraz 172 cm vysokeho chlapa uz 25 rokov a sme tak akurat. 😂 ale inak dost funny co pises. 😀 dik za dobru naladu.
Mám vysokých kamoša. Vlastne dvoch. Jeden zaťažený na malé brunetky, druhý na vysoké blondíny, ale chápem, na vine sú tie ženy a nie vkus muža...
dvojmetrová trollia žirafa 😀 Nájdi si krpatého a prachatého, v posteli sa to vyrovná. 😀
Prepáč, že sme sa dali dokopy s kamošom, kde to nikto moc nečakal.. zistila som že si sedíme a že mi na ňom záleží, ale keby som bola vedela že ako 165cm vysoká žena nemôžem mať 193cm vysokého muža, určite by sme si obaja zlomili srdcia a nikdy sa nevzali
Ty máš problém s mužmi asi nie celkom kvôli svojej výške🙂inak, myslím,že vysoké ženy asi majú problém s mužmi.....pretože ten muž chce ženu objať, pristúpiť, mať v naruší,hlavu jej na hrudi....a to je pre teba real problém.
Lenže,každý niečo máme.
Tak ja mám 170 cm a stále sa okolo mňa točia len tí nizki chlapi, čo majú maximálne meter, alebo meter desať... nech nejem.... počkaj.. sakra, to sú deti. OK, tak nič, už som prepracovaná asi.
Poďme autorku nas💩 ešte viac. Milá autorka. 20 rokov žijem s mužom vysokým 195 CM a ja mám 158 CM. Pozdravujem a prajem pekný den
To je evolucia, slabo bojujes. Musis sa viac snazit. Nabuduce ked zbadas vysokeho, rovno ho oslov : chces gulas, pivo a oral s prehltanim ? Ak ano, pod ku mne domov.
@anonym_autor
Uplne vazne sa zamysli ist na staz do holandska, ak este studujes. Tam sa v dave stratis, vysokych je tam ako maku 🙂
Priemerny slovak ma kolko, 180? To sa tazko hlada vysoky, ked najviac ich je relativne nizkych.
a okolo mňa sa točili iba 170 a menej, lebo im výška nebol problém 😂😂😂 Mám niečo cez 170, teraz mám 175 cm muža. 😂😂😂😂
Mam 155 cm a posledny dvaja napadnici boli cez 190 cm, sami prisli, ja som ich nevolala,
ale ano, uz to tu bolo spomenute - chlap sa chce starat, chranit, preto ho laka nieco malicke, co lahko schova do naruce, teba by zial musel dlho skladat - nie je to o malych babach, ale o vkuse muzov, places na nespravnom hrobe
ale pokial viem, su kluby vysokych ludi, prave pre ten dovod, ze si tazsie hladaju svoju polovicku, tak prestan fnukat a hladaj, urcite najdes
Vysokeho chlapa mi pridelili na urade, ja som ho vzala. Nemala som odvahu odmietnut, co ak by mi potom ziadneho dalsiehoi uz nedali?. Podaj oficialnu staznost nech zmenia kriteria na pridelovanie chlapov aby sa ja tebe usiel primerany
Dobrého vela nenarastie🤣
@anonym_autor zena co ma 160 a chce 190cm chlapa ma nejaky komplex
Dobrého vela nenarastie🤣
@anonym_fe8fc8 alebo zleho aj malo staci 😀 vzhladom na moju vysku sa vsak priklanam k tvojej verzii 😀 😀 😀
@anonym_autor zena co ma 160 a chce 190cm chlapa ma nejaky komplex
@anonym_31d7f6
Noze nám prezrad, že aký.
Prezradím ti tajomstvo: Tá 160 cm baba môže zbaliť 200 cm chlapa len vtedy, keď chce ňou byť zbalený.
Tak ja mám 170 cm a stále sa okolo mňa točia len tí nizki chlapi, čo majú maximálne meter, alebo meter desať... nech nejem.... počkaj.. sakra, to sú deti. OK, tak nič, už som prepracovaná asi.
@anonym_fb150b 👍

trollim, trolliš, trollime veselo, la la la