Vrátenie tovaru kuriérom - Tezenis
Ahojte baby, chcem sa spýtať tých, ktoré objednávali zo stránky tezenis. Objednala som si podprsenky no bohužiaľ mi nesadli a dala som to vrátiť, že príde po to kurier a to mu mam zavolať na take číslo čo nie je ani slovenské. Rozprával s vami po anglicky alebo ako? Lebo asi by som to najradšej vrátila do predajne, ale čitala som, že to sa už nedá ten formulár opraviť. Pomôžete mi?
Ale teda neviem preco cez mobil nejde kliknut na to ale cez PC v pohode, vcera som to tlacila. Uz len musim zavolat kurierovi, je tam clislo na UPC, je slovenske (ale kratke, mozno toho sa niekto zlakne: 02/16877
@skajka26 aj ja som platiť kartou hneď a prišlo mi to po 3 dňoch od zaplatenia a hneď som to chcela vrátiť a písala som tam a napísali mi že platba ešte nebola autorizovana že mám počkať, ráno mi to prišlo a večer sa mi už zobrazil formulár, možno niektoré z vás to mali inak ale ja píšem ako som to mala ja
@skajka26 tuším 14, mne sa to asi nepodarí vrátiť strašne nespoľahliví kuriér včera mal prísť neprišiel a teraz sa snažím im dopísať či môže prísť teraz v doobedňajších hodinách pretože idem na poobednu a nikto nebude doma, vsade som volala bud mi nezdvihaju alebo má prepájajú a na e-maily ani neodpovedajú
Bozinku baby, je tu este niekto kto ma s nimi problem? Ja som uz na prasky. Objednane v polke decembra. Najskor sa nedal objednat kurier, ked som pisala na zakaznicku linku tak kurier prisiel na druhy den s tym ze ani nedali vediet ze ide. A teraz je koniec februara a vratene peniaze nikde. Uz ma to fakt nebavi. Pisala som na zakaznicku linku, vraj posunu na prislusne oddelenie a zas je ticho. Prvy a posledny krat objednane u nich 😵
@hiwatari uuuuha ja som myslela ze ked sa dostanem k tomu ze to vratim pojde vsetko ako po masle, nenapadlo ma ze mi peniaze ani nemusia prist, vcera bol kurier po balik podla cisla listocka budem sledovat balik a oni maju 14 dni na to mi vratit peniaze a ked nie tak tiez napisem mail lebo mam u nich nad 50€.
@tezenis cista hroza. 13.1. Balik odisiel odomna a doruceny bol 18.1. takze ho maju. Nechapem kde je neustale problem. Isto ani nevedia co som vratila, kedze ucet mi neaktivovali dodnes. A neprikladala som ani papier o vrateni, jedine co som bypisala online a aj to mi uz nebralo.
Ahojte, v piatok som objednávala z tenezis aj som to hneď zaplatila aj napísalo že transakcia prebehla úspešne ale do dnešného dňa nič z účtu nestiahli. Stalo sa to niekomu? Či mám cakat alebo objednať znova?
@ivmed23 ahoj, prosím, podarilo sa ti niekde stiahnuť ten štítok na vrátenie? Ja ho vôbec neviem nájsť. Ďakujem krásne za odpoveď
@margaretka111
Ahoj, ja som im tam písala nakoniec a oni mi to poslali na mail lebo mi to nešlo cez tú stránku spraviť.
@ivmed23 ďakujem za info 🙂

@tezenis treba vytlacit ten stitok na vratenie, tam je ich adresa, tvoja adresa aj ciatovy kod. To co ty pises je nespravne, ono tento navratkovy stitok sa nezobrazi hned ale do 24 hod od vytvorenia vratky. Potom ho najdes na stiahnutie pod tym ciarovym kodom o ktorom ty hovoris. Ak pochopitelne pisem 😂 Tiez akurat idem vracat tovar.