icon

Vrátenie tovaru kuriérom - Tezenis

25. sep 2020

Ahojte baby, chcem sa spýtať tých, ktoré objednávali zo stránky tezenis. Objednala som si podprsenky no bohužiaľ mi nesadli a dala som to vrátiť, že príde po to kurier a to mu mam zavolať na take číslo čo nie je ani slovenské. Rozprával s vami po anglicky alebo ako? Lebo asi by som to najradšej vrátila do predajne, ale čitala som, že to sa už nedá ten formulár opraviť. Pomôžete mi?

Strana
z3
nikazuz
16. feb 2021

@tezenis treba vytlacit ten stitok na vratenie, tam je ich adresa, tvoja adresa aj ciatovy kod. To co ty pises je nespravne, ono tento navratkovy stitok sa nezobrazi hned ale do 24 hod od vytvorenia vratky. Potom ho najdes na stiahnutie pod tym ciarovym kodom o ktorom ty hovoris. Ak pochopitelne pisem 😂 Tiez akurat idem vracat tovar.

nikazuz
16. feb 2021

Ale teda neviem preco cez mobil nejde kliknut na to ale cez PC v pohode, vcera som to tlacila. Uz len musim zavolat kurierovi, je tam clislo na UPC, je slovenske (ale kratke, mozno toho sa niekto zlakne: 02/16877

skajka26
Autor odpoveď zmazal
skajka26
Autor odpoveď zmazal
tezenis
16. feb 2021

@skajka26 aj ja som platiť kartou hneď a prišlo mi to po 3 dňoch od zaplatenia a hneď som to chcela vrátiť a písala som tam a napísali mi že platba ešte nebola autorizovana že mám počkať, ráno mi to prišlo a večer sa mi už zobrazil formulár, možno niektoré z vás to mali inak ale ja píšem ako som to mala ja

skajka26
Autor odpoveď zmazal
tezenis
18. feb 2021

@skajka26 tuším 14, mne sa to asi nepodarí vrátiť strašne nespoľahliví kuriér včera mal prísť neprišiel a teraz sa snažím im dopísať či môže prísť teraz v doobedňajších hodinách pretože idem na poobednu a nikto nebude doma, vsade som volala bud mi nezdvihaju alebo má prepájajú a na e-maily ani neodpovedajú

skajka26
Autor odpoveď zmazal
skajka26
Autor odpoveď zmazal
skajka26
Autor odpoveď zmazal
henykabor
21. feb 2021

@skajka26 uz tuto na koniku som raz pisala mailovu adresu kde mozes pisat a objednavat kuriera. Mne sa okamzite ozvali z mailu a to bola nedela 😊

skajka26
Autor odpoveď zmazal
hiwatari
23. feb 2021

Bozinku baby, je tu este niekto kto ma s nimi problem? Ja som uz na prasky. Objednane v polke decembra. Najskor sa nedal objednat kurier, ked som pisala na zakaznicku linku tak kurier prisiel na druhy den s tym ze ani nedali vediet ze ide. A teraz je koniec februara a vratene peniaze nikde. Uz ma to fakt nebavi. Pisala som na zakaznicku linku, vraj posunu na prislusne oddelenie a zas je ticho. Prvy a posledny krat objednane u nich 😵

skajka26
24. feb 2021

@hiwatari uuuuha ja som myslela ze ked sa dostanem k tomu ze to vratim pojde vsetko ako po masle, nenapadlo ma ze mi peniaze ani nemusia prist, vcera bol kurier po balik podla cisla listocka budem sledovat balik a oni maju 14 dni na to mi vratit peniaze a ked nie tak tiez napisem mail lebo mam u nich nad 50€.

hiwatari
24. feb 2021

@skajka26 no ja cakam od 5. januara 😒 a stale nic.

skajka26
24. feb 2021

@hiwatari a tovar dorazil?

hiwatari
25. feb 2021

@skajka26 jasne. Len nechapem preco je problem to doriesit. Uz ma to nebavi, a tiez mi maju vratit okolo 70€

tezenis
25. feb 2021

@hiwatari mne práve teraz prišla sms že vrátenie bolo prijaté a platba bude čoskoro vratena tak uvidíme ako to vyjde mne 😬 vidím že každý kto si objedná hneď aj vráti naspäť 🙄👏

skajka26
26. feb 2021

@tezenis presne tak by to malo byt ze maju informovat ja som sms nedostala ale podla cisla zasielky som pozerala a vcera im dorazil oni naspat posielaju na kartu z ktorej bol plateny nie?

hiwatari
26. feb 2021

@tezenis tak prave skontrolovane platby spatne a nic. Ziadne vratenie. Ani ku dnu zaplatenia ani ine dni. A 2 mesiace je dostatocne dlha doba na doriesenie problemov... Toto sa mi este nestalo

tezenis
1. mar 2021

@hiwatari a ani ti neprišiel email vtedy ani SMS že ti vybavili vrátenie a že ti budú posielat panieze späť ?

hiwatari
1. mar 2021

@tezenis nie, nic. Mne poslali kuriera priamo od spojovatelky. A odvtedy nikto nic.

tezenis
1. mar 2021

@hiwatari úplne nezodpovední, na predajni fajn ale eShop keď posiela do zahraničia nula bodov 🙈 radšej nech už otvoria obchody na tomto Slovensku lebo len takto prídeme o peniaze keď chceme niečo na seba...

hiwatari
1. mar 2021

@tezenis cista hroza. 13.1. Balik odisiel odomna a doruceny bol 18.1. takze ho maju. Nechapem kde je neustale problem. Isto ani nevedia co som vratila, kedze ucet mi neaktivovali dodnes. A neprikladala som ani papier o vrateni, jedine co som bypisala online a aj to mi uz nebralo.

tezenis
2. mar 2021

@hiwatari no tak skus im písať ohladom toho teraz som si všimla že mne o pól noci prišli spat peniaze, ono to mešká pár dni kým to prebehne cez banku,treba sa len toho dožadovať

eliska623
13. apr 2021

Ahojte, v piatok som objednávala z tenezis aj som to hneď zaplatila aj napísalo že transakcia prebehla úspešne ale do dnešného dňa nič z účtu nestiahli. Stalo sa to niekomu? Či mám cakat alebo objednať znova?

ivmed23
5. dec 2023

@henykabor dobrý večer, prosím Vás našli ste nakoniec ten štítok na vrátenie? Mne to vie poslať iba faktúru na mail ale ten štítok mi nikde ani neukáže možnosť . Len postup stále .. ale možnosť stiahnuť štitok nikde.. už mám tiež nervy , ďakujem pekne za odpoveď

margaretka111
29. máj 2024

@ivmed23 ahoj, prosím, podarilo sa ti niekde stiahnuť ten štítok na vrátenie? Ja ho vôbec neviem nájsť. Ďakujem krásne za odpoveď

ivmed23
30. máj 2024

@margaretka111
Ahoj, ja som im tam písala nakoniec a oni mi to poslali na mail lebo mi to nešlo cez tú stránku spraviť.

margaretka111
30. máj 2024

@ivmed23 ďakujem za info 🙂

Strana
z3