Vrátenie tovaru kuriérom - Tezenis
Ahojte baby, chcem sa spýtať tých, ktoré objednávali zo stránky tezenis. Objednala som si podprsenky no bohužiaľ mi nesadli a dala som to vrátiť, že príde po to kurier a to mu mam zavolať na take číslo čo nie je ani slovenské. Rozprával s vami po anglicky alebo ako? Lebo asi by som to najradšej vrátila do predajne, ale čitala som, že to sa už nedá ten formulár opraviť. Pomôžete mi?
@vikuliatkooo ahoj prepac len sa chcem spytat ci ti dosiel nasledovne mail so štítkom pre kuriéra
Tak už som to dokopala do konca. Prave došiel kuriér. Ďakujem vám za pomoc a už si radsej neobjednám z tejto stránky uz len priamo budem nakupovať z predajne 😊
Ak chcete vrátiť tovar vo svojej objednávke čo máte na maily si nájdite túto vetu a tam.
Ak chcete kedykoľvek zistiť stav Vašej objednávky, kliknite sem.
Tam je formulár a objednáš si kuriéra.
Caute baby. Tak ja som vypisala vratenie este min tyzden a kurier nikde. Ked si dam zasielku tak to odomna pyta znova udaje o vrateni (stitky ku kurierovi uz nie su dostupne) a ked vypisem nanovo, da mi chybu a zamietne. To iste pri objednavke. Zaplatim, banka schvali a ich stranka zamietne. Sibe mi uz z tejto stranky.
@henykabor ahoj, stitky aj navratky mam vytlacene. Na ake cislo si volala kurierovi? Ci poslu ho oni automaticky, ked eviduju reklamaciu? Dakujem pekne
@potvorkaniki ahoj ak si dobre pamatam ze som pisala mail. Objednala som kuriera na ecs@sps-sro.sk a napisala som do toho mailu aj cislo zo stitka (1Z...........) mozno tvoje cislo je ine. Napisala som adresu vyzdvihnutia plus mobil na mna.
@potvorkaniki je to take zvlastne objednavanie kuriera ale islo mi to. Spojilo ma to s operatorkou cez mail a ona mi radila ale chcela hned tieto info odo mna. Fungovalo to tak v mailoch som.teraz pozerala.
No ja uz nikdy viac z tejto stranky nenakupim radsej pockam kym otvoria obchody. Mna nahnevali....okrem.toho ze to.maju zlozite mali aj vypadok na stranke ked ja som vracala tovar.
@henykabor ahoj, dakujem krasne za adresu, hned tam idem napisat. Veru, uz ani ja nebudem objednavat cez net..... majte sa pekne
@potvorkaniki zdravím ja mna tiež teraz problém s vracaním zásielky, neviem totiž adresu toho skladu vo verone, prosím neviete mi povedať na ktorú adresu ste to posielali ?
@potvorkaniki ja to všetko mám ale ten štítok je len s mojou adresou
@potvorkaniki mám vyplnení formulár aj všetko ale nemá adresu na ktorú to mám poslat, ešte raz ten štítok je len s mojou adresou 😁😁
@tezenis tak tomu nerozumiem..... skuste napisat na stranku. Ved pri objednavani ste zadavali adresu na dorucenie? A system by mal vygenerovat stitok-vratku na ich adresu a vasu odosielaciu adresu.
Mam pocit ze to robia naschval aby to zakazník vzdal a nevratil tovar. Problemy su s nimi len 🤦♀️ drzim palce nech sa to podari 😏
@henykabor dobre dúfam že ta kontaktná poštová adresa ktorú som našla na ich stránke bude správna, ste otázka treba nalepiť na balík len ten štítok s tým čiarovým kódom smmojou adresou ? Alebo celu stránku aj s tymi produktami a dôvodom čo sa mi vygenerovali z toho formulára na vrátenie ?... v tomto som fakt úplne začiatočník posielat zo takto komplikovane

@vikuliatkooo naozaj 😀 super dakujem za info