icon

Vrátenie tovaru kuriérom - Tezenis

25. sep 2020

Ahojte baby, chcem sa spýtať tých, ktoré objednávali zo stránky tezenis. Objednala som si podprsenky no bohužiaľ mi nesadli a dala som to vrátiť, že príde po to kurier a to mu mam zavolať na take číslo čo nie je ani slovenské. Rozprával s vami po anglicky alebo ako? Lebo asi by som to najradšej vrátila do predajne, ale čitala som, že to sa už nedá ten formulár opraviť. Pomôžete mi?

henykabor
6. nov 2020

@vikuliatkooo naozaj 😀 super dakujem za info

henykabor
9. nov 2020

@vikuliatkooo ahoj prepac len sa chcem spytat ci ti dosiel nasledovne mail so štítkom pre kuriéra

henykabor
10. nov 2020

Tak už som to dokopala do konca. Prave došiel kuriér. Ďakujem vám za pomoc a už si radsej neobjednám z tejto stránky uz len priamo budem nakupovať z predajne 😊

aninna88
30. dec 2020

Ak chcete vrátiť tovar vo svojej objednávke čo máte na maily si nájdite túto vetu a tam.

Ak chcete kedykoľvek zistiť stav Vašej objednávky, kliknite sem.
Tam je formulár a objednáš si kuriéra.

hiwatari
31. dec 2020

Caute baby. Tak ja som vypisala vratenie este min tyzden a kurier nikde. Ked si dam zasielku tak to odomna pyta znova udaje o vrateni (stitky ku kurierovi uz nie su dostupne) a ked vypisem nanovo, da mi chybu a zamietne. To iste pri objednavke. Zaplatim, banka schvali a ich stranka zamietne. Sibe mi uz z tejto stranky.

potvorkaniki
19. jan 2021

@henykabor ahoj, stitky aj navratky mam vytlacene. Na ake cislo si volala kurierovi? Ci poslu ho oni automaticky, ked eviduju reklamaciu? Dakujem pekne

henykabor
20. jan 2021

@potvorkaniki ahoj ak si dobre pamatam ze som pisala mail. Objednala som kuriera na ecs@sps-sro.sk a napisala som do toho mailu aj cislo zo stitka (1Z...........) mozno tvoje cislo je ine. Napisala som adresu vyzdvihnutia plus mobil na mna.

henykabor
20. jan 2021

@potvorkaniki je to take zvlastne objednavanie kuriera ale islo mi to. Spojilo ma to s operatorkou cez mail a ona mi radila ale chcela hned tieto info odo mna. Fungovalo to tak v mailoch som.teraz pozerala.
No ja uz nikdy viac z tejto stranky nenakupim radsej pockam kym otvoria obchody. Mna nahnevali....okrem.toho ze to.maju zlozite mali aj vypadok na stranke ked ja som vracala tovar.

potvorkaniki
20. jan 2021

@henykabor ahoj, dakujem krasne za adresu, hned tam idem napisat. Veru, uz ani ja nebudem objednavat cez net..... majte sa pekne

tezenis
13. feb 2021

@potvorkaniki zdravím ja mna tiež teraz problém s vracaním zásielky, neviem totiž adresu toho skladu vo verone, prosím neviete mi povedať na ktorú adresu ste to posielali ?

henykabor
14. feb 2021

@tezenis ahoj to sa ti tusim pri vrateni vygeneruje lepka s udajmi prijemcu aj odosielateľa.

tezenis
14. feb 2021

@henykabor nemam tam práveže žiadnu adresu a na balíku čo mi prišiel sú dve talianske adresy a vôbec neviem na ktorú to mám poslat

tezenis
14. feb 2021

@henykabor napísali mi len že to treba poslat do skladu vo verone ale nejakú konkrétnu adresu mi neposlali a čas sa mi kráti odkedy mi to prišlo

tezenis
14. feb 2021

@henykabor a ta lepka sa vygenerovala len s mojimi údajmi

potvorkaniki
14. feb 2021

@tezenis ahoj, treba sa prihlasit do svojho konta na stranke tezenis a urobit vratenie tovaru. Nasledna vam pride stitok, ktory treba prilepit na balik. Kuriera objednate cez emailovu adresu, ktoru mi poradila @henykabor

tezenis
14. feb 2021

@potvorkaniki ja to všetko mám ale ten štítok je len s mojou adresou

tezenis
14. feb 2021

@potvorkaniki mám vyplnení formulár aj všetko ale nemá adresu na ktorú to mám poslat, ešte raz ten štítok je len s mojou adresou 😁😁

potvorkaniki
14. feb 2021

@tezenis tak tomu nerozumiem..... skuste napisat na stranku. Ved pri objednavani ste zadavali adresu na dorucenie? A system by mal vygenerovat stitok-vratku na ich adresu a vasu odosielaciu adresu.

henykabor
14. feb 2021

Mam pocit ze to robia naschval aby to zakazník vzdal a nevratil tovar. Problemy su s nimi len 🤦‍♀️ drzim palce nech sa to podari 😏

skajka26
Autor odpoveď zmazal
skajka26
Autor odpoveď zmazal
tezenis
15. feb 2021

@henykabor no to nevzdám mám doma pradlo za 40€ ktoré mi je male 🙈 takze to určite musím nejak vrátiť

henykabor
15. feb 2021

@tezenis presne tak nevzdaj. Aj ja som bojovala. Skoda ze si niektore babenky neprecitaju skor tuto konika ako objednavaju.

henykabor
15. feb 2021

@skajka26 ja si to uz presne nepamatam viem ze som to cez mail viac menej robila to vratenie. tam som sa nejak doklikavala cez ich mail co mi poslali.

potvorkaniki
15. feb 2021

@henykabor
@skajka26 drzim palceky pri vrateni..... taketo komplikovane vratky nema ziadna stranka. Mne sa to podarilo, nevzdavajte to. Inak zda sa mi, ze vsetky veci su o cislo mensie..... jedine co mi z celej objednavky sedelo, boli pancusky 😂.

tezenis
15. feb 2021

@henykabor dobre dúfam že ta kontaktná poštová adresa ktorú som našla na ich stránke bude správna, ste otázka treba nalepiť na balík len ten štítok s tým čiarovým kódom smmojou adresou ? Alebo celu stránku aj s tymi produktami a dôvodom čo sa mi vygenerovali z toho formulára na vrátenie ?... v tomto som fakt úplne začiatočník posielat zo takto komplikovane

henykabor
15. feb 2021

@tezenis staci podla mna ten ciarovy kod 😏

tezenis
15. feb 2021

@henykabor pomohli ste mi aspoň nejaká nádej že sa mi to podarí poslat a že mi vrátia peniaze, ale tam asi maju ozaj zvláštne tie miery a číslovanie toho prádla

skajka26
Autor odpoveď zmazal
tezenis
15. feb 2021

@skajka26 ani mne sa to tam najskôr nezobrazovalo tak som im napísala email, a odpísali mi že za to zobrazí až keď bude platba realizovaná, no a po chvíli písania si s nimi sa mi to tam zobrazilo