Vrátenie tovaru v Exisporte
Ahojte, chcem si z Exuisportu objednať nejakú bundu, ale neviem sa rozhodnúť, akú veľkosť. Vracali ste už tovar do Exuisportu? Prebehlo vrátenie v poriadku? Nebol nijaký problém? Dakujem
@janai1 áno, bože mobil mi prepísal... Viem, že to majú na stránke, chcela som počuť osobnú skúsenosť ..
@summer23456 ano, objednala som cez e-shop, nesedela velkost, uplne bez problemov som zaniesla na predajnu a vratili mi ihned peniaze v hotovosti
Mozete vratit zadarmo postou, alebo odneste na predajnu, odoslu za Vas, peniaze vratia obratom na ucet
no to som zvedavy ci ma kamsi poslu, v podmienkach pisu ze vratit tak ako bolo dorucene ale idem to skusit tiez na predajnu ak nezabudnem dam vam vediet vysledok
no uz je problem, drzia sa toho co maju na vebe, treba to poslat postou... vcear som bol v Exisporte a poslali ma prec
no uz je problem, drzia sa toho co maju na vebe, treba to poslat postou... vcear som bol v Exisporte a poslali ma prec
@maciakba da sa vratit cez predajnu, ale peniaze nedaju v hotovosti, ale na ucet ze vraj poslu… a to kedy to poslu, to sa nacakas. A ci aj spravnu sumu.
Zatiaľ najhoršia skúsenosť akú mám ,kupovala som prvý aj posledný krát v tomto obchode, dnes je 9 den od vrátenia a nie sú schopný vrátiť 16 eur, hanba. Som zvedavá kedy mi to vrátia.