Vrátenie tovaru v Kauflande
Ahojte dnes som kupila v kauflande jednu hru ale nrni vhodna pre pre take dieta .. blok mam da sa vratit? Daju peniaze alebo musim vybrat tovar? Dakujem
Ak je to v originálnom, nepoškodenom obale, nepoužívané, tak ti peniaze vrátia.
@sasa1310 u nas v meste kaufland neni. Bola som v inom meste vzdialene 30km. Opytala som sa slusne. Tak slusnost kaze aj normalne odpovedat. Pokial to neviete nabuduce nekomentujte. Dakujem a pekny den.
Obchod nie je povinny to vziat späť, ak je tovar kupovany v kamennej predajni. Ak tu hru zoberu, tak je to len zalezitost priklientskeho servisu a ich ochoty. Cize idealne zavolat/opytat sa priamo v obchode v zakaznickom centre. Sanca tam je.
Podľa mojich skúseností vracajú úplne bez problémov....ak máš blok, ten máš. Lidl, Tesco aj Kaufland mi nikdy nerobili problém.
@daridari11 dakujem skusim.. v lidli a v tescu nikdy problem nebol .. s kauflandom nemam skusenosti
Ja som už do kaufu vracala a v pohode. Myslím , že by mali mať rovnaké podmienky, či už v ba alebo v hornej dolnej. Lehotu netuším.
@hanka1978 kupovala som dnes v NZ .. a kedze mamina moja tam zvykne chodit tak som jej to dala ona to vrati 🙏 dakujem za radu 🙂

A do kolkych dni sa da vratit tovar? 🙏