Vrátia vstupné z Pohody po zrušení?
Vratia podla vas vstupne z Pohody? Kedze Pohodu zrusili. A clovek dost zaplatil za vstupenky.
@beataxxx ale ty si tiez uvedom,ze pre niekoho je to dost vela dat. Preco by nemali vratit?!
@sevrin to je bezpredmetné, ja nie som organizátor za to zodpovedný. Ale zdravý rozum káže, že keď sú vydané výstrahy plus je búrka viditeľná na radare x hodín dopredu a zjavne ide našim smerom, tak asi festival prerušim a nebudem čakať na poslednú chvíľu. Veľa ľudí na FB stránkach sa aj vyjadrilo, že ich posielali do stanov sa schovať (neviem zodpovedne povedať, či to tak ozaj bolo, ale ak áno, tak sú priamo zodpovední za to, čo sa stalo). A najmä si na tieto veci mali dať sakra pozor po tom, aké nešťastia sa tam stali po minulé roky. Ale zjavne sa nepoučili.
@mima1608 Mna nebavi line-up mnohych slovenskych festivalov,ale nebudem preto na nich utocit a nadavat. Pre teba Pohoda nie je,ok. Vybrala si si Lovestream,fajn. Tak chodievaj na Lovestream. Ako nechápem tvoje rozhorcenie nad Pohodou. Kvoli tebe maju teraz zrusit cely festival,lebo teba irituje ich Lineup,lebo by si sa radsej natriasala pri 50cent,Rite Ore....
@marca12 nepochopila si to. Tu ani nejde o line Up. Ten by som ani nekomentovala a ani po minulé roky som ho nekomentovala. To že mne sa nepáči neznamená, že sa nebude páčiť iným. Ale ak nechápeš, na čo vlastne poukazujem, tak to naozaj nemá zmysel aby sme vlastne viedli nejakú konverzáciu. Prajem pekný zvyšok dňa 😉
@mima1608 Kazdy,kto tam isiel,tam isiel na vlastne riziko. Kto mohol,odisiel v predstihu. Ti,co tam ostali aj ked vedeli,ze ide burka,boli zodpovedni sami za seba. Hadzat vinu na organizatora? Ja sa bojim burok,nechodim preto na festivaly. Nikto nikoho nenuti ist,je to kazdeho volba. A obvinovat Kascaka,ze tam ludia isli? Ty dnes dobre davas.
@mima1608 výstrahy vydané boli, každý mal možnosť sa zariadiť podľa seba a potreby. Teba by ale mali zamestnať na SHMÚ, určite budeš vedieť dávať špičkovo presné predpovede na celé týždne dopredu. To čo sa včera stalo, bola zhoda viacerých súvislostí ešte hodinu pred búrkou sa zdalo byť všetko bez problémov. Tieto extrémy počasia budú bývať častejšie a nič s tým nespraví žiadne mudrovanie na internete.
@sevrin nie, nechám hrať kapely až do 11.59 a potom budem panikáriť 😉 to je také typické pre Pohodu vlastne. Však aj zlá reklama je reklama.
@nicicka zasa niekto kto nerozumie pisanemu textu. Za A som povedala, že som to čítala a neviem sa k tomu ako to bolo naozaj zodpovedne vyjadriť. Za B nie každý účastník festivalu tam mal svoj stan, logicky. Tie stany sa dajú zviazať a zavrieť, aspoň väčšina. Tak to mali zabezpečiť, aby ľudia v panike pod tie stany neutekali, najmä po tom, čo tam už zrútený stan zabil človeka v minulosti.
Každopádne, táto debata nevedie nikam a nebaví ma opakovať sa, keďže tu chýba množstvu diskutujúcich schopnosť čítať s porozumením. Majte pekný deň a pite veľa vody ✌️
Ja som včera doobeda o 10:00 zažil búrkovú smršť v Moravskom krase (150km západne). Predpokladám, že to bol ten istý búrkový front. Fakt rýchly a prudký. Nebojím sa povedať, že to bola tropická smršť.
Pokiaľ mali o tomto búrkovom fronte dostatočné informácie a spoliehali sa na zázrak, že ich obíde, tak to bolo hodne nezodpovedné ak nie opätovne životy ohrozujúce rozhodnutie.
Ak o ňom nevedeli (tomu neverím), tak opäť to bolo absolútne nezodpovedné a amatérske hlavne po minuloročných tragických udalostiach.
Hovorí sa, že dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš. Na Pohode sa to organizátorom podarilo. Otázne je či niekto bude ešte ochotný riskovať svoj život aj do tretice. 🤔
Nikto z vás tam nebol, ani nie je z Trenčína, ale mudrujete, čoby, keby. Bolo to drsné, ale všetci prežili, to je hlavné, žiadna tragédia sa nestala. Nevie sa, prečo sa niektorí zranili, či dodržali pokyny., či nepanikarili. Na mieste bol zastupca SHMU, tak to riešili spolu. Radary ukazovali pôvodne, že to Trenčín možno len lizne. Predpovedať počasie 100 % vie asi len pánbožko, ak naňho veríte.
Pohoda je super festival, nikdy som nepoznala drvivu vacsinu line-upu, ale ved aj o tom to je, spoznat nove veci, a to robia super. Su samozrejme festivaly v Europe s omnoho zaujimavejsimi lineups, ale co sa tyka organizacie, komfortu atd., tak proste na Pohodu nemaju. Na Novarocku zaplatis 3x viac na to, aby si tam v prachu, spine a bez tiena pozrel uplne paradne kapely, ale ten diskomfort je pre mna neznesitelny. Posledne 2 roky som sice na Pohode nebola, ale ak o rok bude, urcite pridem. Pre mna je to jeden z highlightov leta tou atmosferou. A politika ma vobec nezaujima, podla mna, ak to neriesis, ani si nevsimnes, ze su tam aj take diskusie.
Pochybujem že vrátia vstupné.
@dorottka Presne tak. Ja som tento rok bola po 13 rokoch (už som riadna vykopavka 🤣). Išla som tam s tým ze určite to už nebude také ako to bývalo kedysi a ze pôjdem domov sklamaná a viac sa nevrátim. OMYL. Odchádzala som nadšená s tým ze budúci rok som určite naspäť. Ta atmosféra, organizácia, program všetko presne také ako som si pamätala. Zo stanu som po metelici vyšla komplet do nitky premocena. Všetky aj zabalené veci v cestovnej taške totálne mokré ze som ich zmykala. Nič som si nemohla dst na seba čo by bolo suché. Ale aj taj neľutujem a som rada že som si užila aspoň jeden deň - doslovne Pohody...

@mima1608 s tou nulou si ma pobavila 😂😂😂