icon

Vrátia vstupné z Pohody po zrušení?

13. júl 2024

Vratia podla vas vstupne z Pohody? Kedze Pohodu zrusili. A clovek dost zaplatil za vstupenky.

Strana
z3
vsetkounas
16. júl 2024

Ako začali sa vzdávať honoraroru čo tam boli osobnosti a ty ideš plakať za vstupným za lístkom ? Veď aj keď si naň šetril šetril si nato že si tam išiel a bol .

petulda333
16. júl 2024

@vsetkounas to vaZne? Bol tam kolko? Ach

alena789
16. júl 2024

@vsetkounas a čo keď sa začali vzdávať osobnosti honoráru ?!?! Pohoda nie je dobročinný festival a na vstupné nenájdem na chodníku tak nerozumiem prečo by som nemala chcieť alikvótnu čiastku späť 😀

lukbe
16. júl 2024

Zbierku som už videla.

alena789
16. júl 2024

@beataxxx pohoda je KOMERČNÝ festival , nie je dobročinný .....bohužiaľ , počasie im nedoprialo ale to nie je dôvod na to , aby som nechcela späť peniaze za vstupné .....ako som spomenula v inej odpovedi , peniaze na vstup nenajdem na chodniku .....ked chcete prispiet , prispejte ale zakladat zbierku ?!?! A nazor ze dufam ze ostatny nebudu chciet vratit ? To je dost mimo .....

petulda333
16. júl 2024

@alena789 a hlavne porovnavat zarobky tych ,,hviezd,, so zarobkami beznych ludi je odveci. Oni nech sa vzdaju,ale clovek co si nato setril nech si kludne ziada spat

veronika150999
17. júl 2024

@dadana22 nekecaj, bola si tam? Bolo to uplne inak

misinka26
17. júl 2024

@dadana22 Bože tieto kecy ľudí, čo tam nikdy neboli...

sevrin
17. júl 2024

Vygúglite si: Meteorológ z veže na Pohode: Len hodinu pred pádom stanu sa búrkový systém výrazne zmenil

Je to zhruba tak, ako som písal, nejaké dve hodiny pred búrkou tu bol úplný kľud.

misinka26
17. júl 2024

@mima1608 Ja som tam bola, výstrahy boli skoro celý deň, ale nik nevedel, že sa na na nás rúti pomaly hurikán, to vedeli cca hodinu pred... zaujímavé, že my sme úplne v pohode došli od Orange Stagu až na parkovisko P3 (ak si tam niekedy bola vieš, že je to cca 3 km). V momente keď vyhlásili prerušenie tak sme šli do auta a všetko bolo ok, ale ako mali ogranizátori asi tak dostať ľudí do bezpečia? To mi len povedz? Mali ich ťahať za vlasy, či nohy? Keď ľudia ignorovali... Áno aj my sme si mysleli, že to bude len prehánka ale radšej sme sa šli schovať do bezpečia... Organizátori nijak nepochybili, pochybila ľudská arogancia a hlúposť... Niekoľko krát hučali nechodte do veľkých stanov, nechodťe k železním veciam, či k stavbám, ktoré môžu spadnúť, choďte do vlastných stanov, najlepšie do aut ale ľudia mali v paži...

sevrin
17. júl 2024

@misinka26 ten kto to zažil, bude to darmo vysvetľovať mudrlantom na internete. Najlepšie to vedia tí, čo tam neboli, oni majú svoju praUdu.

dm1
17. júl 2024

@mima1608 tak ale nemozes porovnavat ake boli zranenia na festivale ktory bude teraz este len 3.krat ak dobre ratam a pohodou ktora byva uz x-rokov :o

dm1
17. júl 2024

@alena789 lebo je to tak v obchodnych podmienkach :p. V pripade nepriazni pocasia sa vstupne nevracia. My sme tak dopadli 2 roky dozadu na Topfeste. Sice nezrusili ceny fest ale 2 najvacsie kapely nevystupili piatok a to realne ani neprsalo, islo len o silny vietor a burky vsade na okolo :p

misinka26
17. júl 2024

@sevrin Ale áno, len ma to naozaj už štve, z každej strany útoky na Pohodu a hlavne útočia tí čo tam nikdy ani nepáchli... Samé kecy o slniečkároch a politickej piesni... ja tam chodím s partiou ľudí okolo 40 rokov, zasmiať sa, zabaviť, nasať atmosféru, ja nechápem, že ich niekto môže takto haniť... chodím na Pohodu niekoľko rokov a vždy a aj tento rok to bolo super... A zase robia média koubojku pre 30 zranených z 30 000 ľudí... V Tatrách bolo nedávno 30 ľudí a 3 zomreli, zavrieme preto Tatry, zakážeme ich? Ľudia chodia na festivaly, či do prírody dobrovoľne... Stať sa ti môže niečo aj doma v obývačke...

dm1
17. júl 2024

@misinka26 ono vo vyhode boli ti co tam mali svoj stan a auto ale co to mnozstvo ludi ktori tam napr. nemali ani jedno? boli napr.z trencina ci prisli taxikom, mal prist pre nich odvoz... Ake pokyny mali ti ludia? Samozrejme tym neutocim na organizatorov len ma zaujma ake pokyny dostali oni? lebo isto tam bolo veeela aj takychto ludi. To ze ludia pokyny nerespektovali resp. az ked bolo neskoro je podla mna hlavny problem :p

misinka26
17. júl 2024

@dm1 a keď ideš do lesa tam máš odvoz pristavený??? Nie nemáš... Pokyny boli, prišli nám v apke Pohody...

dm1
17. júl 2024

@misinka26 ved jasne nemas na take nieco som ani nenarazala predsa :p. Len sa pisalo ze pokyny zneli ist do svojich stanov a aut. Tak logicka otazka bola ze kde maju ist ti co ich nemaju :p. Tuto spravu co si uz dala tam je jasny pokyn ze sa nemaju drzat v skupinach takze logicky ani vo velkych stanoch. Takze pokyny mali, len samozrejme jednoduchsie to mali ti s autom resp.stanom....

sevrin
17. júl 2024

@misinka26 lebo to sú dezoláti, objavili sociálne siete, kde si môžu ventilovať svoje mindráky. Im nestačí, keď ich fico v opozícii raz za rok pozváža autobusmi niekam na ulicu, kde sa môžu vyhulákať, tak čo majú robiť, keď internet je jediné miesto, kde sa môžu odbavovať.

Strana
z3