Vrecká na oblečenie, ktoré sa odsávajú vysávačom - skúsenosti
ahojte yvazujem si zakupit obaly na oblecenie pre male vecicky ktore uz nepotrebujeme aby som usetrila miesto na ich uskladnenie.mate s nimi neake skusenosti?neviete kde by sa dali kupit?dakujem
ja mám dobrú skúsenosť s vákuovými vreciami kúpenými v Lidli, majú ich pomerne často v akcii..ešte sa nestalo že by sa nafúkli, mám tam narvané sezónne oblečenie, paplóny...
Ja mam zmiesane skusenosti... Niektore drzali aj roky (co som mala odlozene tehotenske oblecenie) a niektore vyfucia hned. Treba ich dokladne zatvorit. Casto nestaci prejst tym zatvaracom, ale skontrolovat este rucne, ono citit, ze kde to este nie je zatvorene. Stlacat prstami a zatvorit.
Ja mam vrecia z Tchiba/Eduscha aj z obchodu Dänisches Bettenlager, znacka Store It All, aj lacne z NKD. Ja som ich casto sama pokazila rvanim pod postel, ze som ich roztrhla o rost ☹
Ale niektore vyfucia aj napriek opriadnemu zatvoreniu... Ale vacsina mi drzi dobre.
Svagrina si kupila v Ikea take velke priesvitne tasky, ktore sa daju zatvorit na zips a v tom ma odlozene vecicky. Nesetri to sice objem, ale je to zatvorene a ma rucky na prenasanie a da sa to dost otvorit, ze sa v tom da "hrabat" a hladat 😉 😀

Ja mam zial zlu skusenost, uz som vyskusala od 3 vyrobcov, ziadne lacne od cinakov a kazde po case vpustilo vzduch ☹ tiez som mala v plane uskladnit tam sezonne oblecko. Nakoniec som kupila v baumaxe velikansky plastovy box s vrchnakom, oblecko supla tam a odlozila do podkrovia...