icon

Vrecká na oblečenie, ktoré sa odsávajú vysávačom - skúsenosti

sladkabeatrice
10. jún 2014

ahojte yvazujem si zakupit obaly na oblecenie pre male vecicky ktore uz nepotrebujeme aby som usetrila miesto na ich uskladnenie.mate s nimi neake skusenosti?neviete kde by sa dali kupit?dakujem

jenn7
10. jún 2014

Ja mam zial zlu skusenost, uz som vyskusala od 3 vyrobcov, ziadne lacne od cinakov a kazde po case vpustilo vzduch ☹ tiez som mala v plane uskladnit tam sezonne oblecko. Nakoniec som kupila v baumaxe velikansky plastovy box s vrchnakom, oblecko supla tam a odlozila do podkrovia...

didamt
10. jún 2014

ja mám dobrú skúsenosť s vákuovými vreciami kúpenými v Lidli, majú ich pomerne často v akcii..ešte sa nestalo že by sa nafúkli, mám tam narvané sezónne oblečenie, paplóny...

ichbinich
10. jún 2014

Ja mam zmiesane skusenosti... Niektore drzali aj roky (co som mala odlozene tehotenske oblecenie) a niektore vyfucia hned. Treba ich dokladne zatvorit. Casto nestaci prejst tym zatvaracom, ale skontrolovat este rucne, ono citit, ze kde to este nie je zatvorene. Stlacat prstami a zatvorit.
Ja mam vrecia z Tchiba/Eduscha aj z obchodu Dänisches Bettenlager, znacka Store It All, aj lacne z NKD. Ja som ich casto sama pokazila rvanim pod postel, ze som ich roztrhla o rost ☹
Ale niektore vyfucia aj napriek opriadnemu zatvoreniu... Ale vacsina mi drzi dobre.
Svagrina si kupila v Ikea take velke priesvitne tasky, ktore sa daju zatvorit na zips a v tom ma odlozene vecicky. Nesetri to sice objem, ale je to zatvorene a ma rucky na prenasanie a da sa to dost otvorit, ze sa v tom da "hrabat" a hladat 😉 😀