icon

VŠ zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety. Študujete tu diaľkovo?

anitka
3. mar 2008

Ahojte
chcem sa spytat chodi niekto z vas dialkovo na tuto VS?
Ja by som mala zaujem, len mam par otazok co sa tyka tej skoly.
Ak ano napiste mi prosim.
Dakujem.

yogino
4. máj 2012

@sisi01 ja som sa to učil z tej knihy čo nám dal

123ctv
4. máj 2012

@ajuska68 . Ahoj, mam . Z ktorej si skoly?

jana_ba
5. máj 2012

Ahojte, zdravím všetkých , a chcela by som sa opýtať, či by mi niekto na mail jana_ba@azet.sk mohol poslať tohoročné vypracované bakalárske otázky, študujem v Ba . ďakujem

saarusik
7. máj 2012

ahojte nemate niekto nahodou otazky na Socialne poradenstvo s pani profesorkou Hunadyovov

doktorkasp
7. máj 2012

Ahojte sociálne pracovníčky, ak budete potrebovať pomôcť alebo poradiť pri písaní záverečnej práce, napíšte mi poštu. 😉

brinzulka
8. máj 2012

ahojte... nemali ste skusku z psychologie s Phdr. doc. Dobrikovou? Ak ano, aky mate pocit?

monciky
8. máj 2012

Ahojte, chcela by som sa spytat, ci nemate niekto nahodou v pocitaci knihu Pediatria, co napisal Stanislav Krizan a bola vydana pod hlavickou Trnavskej univerzity. Bola by som velmi vdacna.

osabela
8. máj 2012

Ahojte nemá niekto otázky na skúšku u PhDr. Bujdovej / Sociálne poradenstvo/ moc prosím blíži sa skúška. Ďakujem erusinka@gmail.com

123ctv
8. máj 2012

ajuska68 @123ctv Posli adresu

adrika755
9. máj 2012

@monciky Ahoj ja ju mam,mozem ti ju preposlat,ak mi das adresu.

serioznost
9. máj 2012

ahojte

serioznost
Odpoveď bola odstránená
serioznost
Odpoveď bola odstránená
monciky
9. máj 2012

@adrika755
monciky@azet.sk
dakujem velmi pekne🙂

adrika755
9. máj 2012

@monciky idem ti to hned preposlat,daj mi vediett ci ti to doslo,lebo minule som posielala kamoske a nedoslo jej nic ☹ ,inac posledna kapitola tam nie je,ale to je o resuscitacii,to si moze aj na nete pozriet,tak posielam,prosim ta daj vediet

henika32
9. máj 2012

@anitka
ahoj! Moja sestra teraz končí sociálnu prácu ale v Prešove Už Mgr..Pri dvoch detoch to zvládla v pohode.

1ivanka1
10. máj 2012

@angela200 aj ja som mala takéto pocity po štátniciach..na jednej strane strašná úľava na druhej strane ma nič netešilo, bola som znudená, nevyspatá, vyčerpaná...akože nechápala som z takého stavu 🙂 🙂
som si myslela,že po štát.budem skákať dva metre od radosti a nič 🙂

sisi01
11. máj 2012

Ahojte, prosim vas mate niekto seminar k DP s prof. Radim?? Viete mi poradit co mu mame odovzdat na skusku? Dakujeeem 🙂

bapi1
Autor odpoveď zmazal
monicka07
13. máj 2012

Prosím vás nemá náhodou niekto z bc štátnicových otázok vypracovanú konkrétne otázku : Ekonomické aspekty soc. práce soc. politiky. Ekonomické teorie a soc. práca.....alebo aspoň návod, kde hľadať, prípadne čo sa tým myslí???

doktorkasp
13. máj 2012

Diskrétne a kvalitne napíšem Vašu bakalársku a diplomovú prácu z akejkoľvek témy zo sociálnej práce. Info cez poštu. Originalita a kvalita zaručená. Som vysokoškolsky vzdelaná sociálna pracovníčka, mám dlhodobé skúsenosti v písaní prác. 🙂

marcelkamm
13. máj 2012

Ahojte, prosím Vás neposkytol by mi niekto z vás vypracované tohtoročné štátnicové otázky? ak by sa niekto našiel tak e-mail. marcelka.byk@azet.sk ..... Ďakujem

danamah
13. máj 2012

@monicka07
ahoj, zohnala si už tú vypracovanú otázku ekonomické aspekty soc. práce a soc. politiky? Ani ja s tým neviem pohnúť, 17.5 mám štátnice a zatiaľ o tom nemám nič. Budeš taká dobrá, poslať na danamahutova@centrum.sk? Ďakujem.

monika_123
14. máj 2012

baby nerobili ste niekto u prof.Igliarovej ziadost o nenavratny fin.prispevok?? neviem si rady co s tym ☹

bapi1
Autor odpoveď zmazal
omnia23
14. máj 2012

@bapi1 socialnu pracuna Alzbete vystuduje kazdy priemerny clovek...

bapi1
Autor odpoveď zmazal
omnia23
14. máj 2012

@bapi1 aj s detmi...

henuska7
14. máj 2012

Prosím Vás, má niekto vypracované štátnicové otázky na BC Sociálna práca a sociálne zabezpečenie? Ak ano, napíšte mi do IP. Ďakujem Vám...veeeľmi by ste mi pomohli...😉

lelask
16. máj 2012

prosim vas nemate niekto nieco k teme - (Zakladne principy vzdelavacej politiky.) Prestavba vzdelavacej sustavy v podmienkach globalizacie a integralizacie?
Dakujem