VŠ zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety. Študujete tu diaľkovo?
Ahojte
chcem sa spytat chodi niekto z vas dialkovo na tuto VS?
Ja by som mala zaujem, len mam par otazok co sa tyka tej skoly.
Ak ano napiste mi prosim.
Dakujem.
potrebovala by som v elektronickej podobe tieto knihy k písaniu bakalárskej práce:
Kasanová - Sprievodca sociálneho pracovníka I.rodina a deti, 2008
Hudecová, Brozmanová, Gregorová -Rodinná výchova, 2008
Tirpák - Rodinná výchova, 2010
ak by ich niekto mal a mohol by mi ich zaslať budem mu veľmi vďačná.
Môžem aj ja poskytnúť nejaké, ktoré mám ja. 😉
Nemali ste náhodou skúšku Základy výskumu s Kratochvílom? Nepamätáte si otázky a hlavne aký je na skúške?
Prosím Vás nemá niekto vypracované štátnicové otázky pre bc štúdium sociálna práca? tento rok sú rovnaké ako boli minulý rok. Dala som si odklad na štátnice a teraz zoháňam otázky aby som už konečne zoštátnicovala. Prosím ak niekto máte budem Vám veľmi vdačná. dakujem
Píšem bc prácu na tému špecifiká sociálna práce v reedukačnom zariadení a do empirickej časti potrebujem 3 kazuistiky. Lenže som bola v blízkosti domova v reedukačnom zariadení a tam nemajú žiadnu kazuistiku vypracované a k spisom sa nemôžem dostať, pretože sú chránené. Ak by ste niekto vedeli poradiť budem vdačná.
Baby potrebujem pár vypracovaných štátnicových otázok:
1. Sanácia rodiny. Cieľ a základné princípy sanácie. Sanácia v kontexte SPODaSK.
Činnosti sociálneho pracovníka v rámci sanácie rodiny
Sociálna práca s územnou komunitou. Pojem „komunita“. Účastníci komunitného
plánovania. Kompetencie samosprávy v komunitnom plánovaní. Etapy komunitnej
sociálnej práce. Komunitný sociálny pracovník
Terapeutická komunita. Jej filozofia, klienti, typy terapeutických komunít. Činnosti
sociálneho pracovníka v terapeutickej komunite.
12. Metódy sociálnej práce v rómskych komunitách. Špecifiká rómskej komunity.
Sociálny pracovník v komunitnej práci a náplň jeho práce.
Špecifiká sociálnej práce so staršími ľuďmi žijúcimi v domácom prostredí. Formy
sociálnej pomoci určené starším ľuďom. Holistický prístup v starostlivosti o seniorov.
Význam a potreba dobrovoľníctva seniorov v spoločenskom ţivote.
28. Špecifiká sociálnej práce so staršími ľuďmi žijúcimi v rezidenciálnom prostredí.
Agenda sociálneho pracovníka pracujúceho v ZSS pre seniorov. Špecifické terapie
vhodné pre seniorov (napr. reminiscenčná terapia, validačná terapia, canisterapia,
felinoterapia a pod.).
ĎAKUJEM
mal niekto skusku s bielovou- krizovu intervenciu? ake su testy, iba kruzkovat alebo treba dopisovat def. ?
Babenky poznáte tuto vyučujúcu?PaedDr. Iveta Petríková Rosinová, PhD.??? Aká je na skúškach máme s nou seniorov skúšku
Chcem sa spýtať, na potvrdení pre sociálku, o návšteve školy, od septembra do mája, alebo júna.? Niektorým , že dali do júna a niektorým len do mája, ako to je? Má niekto také potvrdenie? Dík. 😵
@yogino vam neprisla ponuka od doc. Matela ohladom stretnutia kvoli statnicovym otazkam? Ide o to, ze nam dal ponuku na konzultaciu k otazkam, ku ktorym nevieme najst material na ich vypracovanie. Popravde, ja som statnicove otazky este poriadne nevidela. Teraz sa sustredim na pisanie DP. Ale ak sa k nim dostanem, urcite ti ich poslem.
Ahojte neštudujem síce na Sv. Alžbete ale na UKF Apliovaná sociálna práca, ale aj tak Vás chcem poprosiť o pomoc. V utorok nás čaká skúška s doc. Mátelom, a ak by bol niekto zlatý a odpísal mi čo od neho môžeme čakať ☹ Máme s ním ústnu skúšku SYSTÉMOVÁ TEÓRIA a dosť blbo sa to učí. Ďakujem
Terénna SP - Dr. Polák mal s ním niekto skúšku z tohto predmetu?
Poprosím info do IP. tamara24@centrum.sk
Ďakujem dobrej duši.

Kto píše diplomovku na tému: Náhradná rodinná starostlivosť? a ešte ak je tu niekto z Michaloviec, mali ste už z Juráškom skúšku? myslím piataci...