icon

VŠ zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety. Študujete tu diaľkovo?

anitka
3. mar 2008

Ahojte
chcem sa spytat chodi niekto z vas dialkovo na tuto VS?
Ja by som mala zaujem, len mam par otazok co sa tyka tej skoly.
Ak ano napiste mi prosim.
Dakujem.

monika5999
12. apr 2013

@miriqa :vedela by si mi poslať vypracované otázky na MGR sociálna práca ?ja končím teraz v máji v NZ.díki.

piskotkaaa
12. apr 2013

@sofokleska Matela 🙂

piskotkaaa
12. apr 2013

@ajagakinom jeej on je moj skolitel potrapil ma riadne s bakalarkou ale mam to a tiez som si ho vybrala koli tomu ze ho vela ludi pozna a ze ked on mi napise posudok relativne dobry uz si myslim ze jemu odporovat nebudu
vobec si ale baby neviem predstavit ako to je na tej obhajobe Bc ? akeho typu otazky a podobne neviete poradit ? 🙂

ajagakinom
12. apr 2013

@piskotkaaa musis odpovedat na oponentske otazky. otazky od panov z komisie. ale netreba sa bat. prebieha to viac menej formou rozhovoru

anusik2
12. apr 2013

mal uz niekto skusku TEORIA SP s Haluskovou? dajte vediet, prosiiiiiiiiiiiiiim ake boli otazky.. dik

ajciatko
12. apr 2013

@zasha zatial prvy 🙂

monika5999
12. apr 2013

@ja_nka88 :ja ich mám obe no máš aj ti nejaké na výmenu?

monika5999
12. apr 2013

@barbea :ja som ti poslala moje všetky a ti si svoje vypracované neposlala vôbec- tak načo potom tu píšeš,že poskytneš ?

denkolac
12. apr 2013

ahojte
mozete mi niekto prosim napisat alebo poslat formu akou ste spracovavali prax v supervizii?! dakujem krasne

jazminn
13. apr 2013

@monika5999 napíš mailovu adresu ja Ti pošlem...

barbea
13. apr 2013

@monika5999 Ahoj myslela som najskôr, že si už skončila. Ako som si dnes prečítala emial, že ti mám poslať moje, poslala som a všetko vypracované podľa okruhov. A ak tu takto na mňa píšeš, vstúp si prosím do svedomia a napíš aj to čo si poslala ty mne, to neboli vypracované štátnicové otázky, ale len kopec súborov s materiálmi, ktoré si počas štúdia nazbierala. Inak ktokoľvek mi napísal, všetkým som ochotne poslala a pošlem i bez toho, že by mi niečo poslali spať. Keď to už mám vypracované, nevidím dôvod neposkytnúť to. U teba to bolo len nedorozumenie, lebo si sa nevyjadrila presne. Želám veľa úspechov pri štátniciach. Pekný deň.

sofokleska
13. apr 2013

@piskotkaaa toho nepoznam, nas neuči 😉

edicia
13. apr 2013

statnicujete niekto na Mgr. v BA? mna to caka, mam stres ☹

aalinka
13. apr 2013

ahojte, nema niekto vypracovane otazky z obcianskeho a spravneho prava u prof. Tkaca? velmi by mi to pomohlo, dakujem

maja5
13. apr 2013

ahojte som študentkou prvého ročníka a potrebovala by som vašu pomoc hľadám nejaké podklady na prednášku SP s rómskou komunitou. Ak by niekto mal mohli by ste mi prosím preposlať.Učí nás docent Ravasz. Vopred ďakujem.

monika5999
13. apr 2013

@jazminn :monika.izsova@zoznam.sk a ďakujem vopred

sofokleska
14. apr 2013

@maja5 my ten predmet mame v druhom 🙂 keď chceš ja ti niečo pošlem, ale mame ineho vyučujuceho 🙂

novinga
14. apr 2013

Ahojte, nemohli by ste mi teda tie čo ste mali už bc štátnice vzor ako ste prezentovali svoju prácu. Bola by som vám veľmi povďačná. Ďakujem 🙂

erika1106
14. apr 2013

chodí niektora z Vas na detasovane pracovisko Banska bystrica

erika1106
14. apr 2013

Ahojte ma niekto vypracovanú výzvu - projekt?

vierus5
15. apr 2013

Ahojte všetci Mgr. tak Vám všetkým úprimne z celého srdca gratulujem...mňa to čaká až na rok, ale už teraz mám bruchabôľ a stres na stupnici od 1do 10 na 12.....veľmi pekne Vás chcem poprosiť kolegovia, či by ste mi neposlali vypracované otázky....moc by mi to pri dvoch malých deťoch pomohlo.....držte sa 🙂

wwaanesska
15. apr 2013

Tak prišiel protokol. Dosť vysoké percento. V poriadku voľajako to obhájim. Ale, čo znamenajú tie červené čísla, či skratky, to mám na 12 percent?

zuzana011
15. apr 2013

@miriqa
Ahoj a gratulujem. Mňa to čaká 24-teho 🙂 Mohla by som Ťa poprosiť o zaslanie vypracovaných otázok na štátnice, na email zuzana.vanova@mail.t-com.sk Ďakujem.

aimee1
16. apr 2013

Ahoj, prosim vas, mali ste niekto Kratochvila na statistiku?A dal vam robit pracu-dotaznik, vytvorenie korelacnej hypotezy atd.? Mozete mi nikekto poradit, ci poslat uz hotovu pracu-len na porovnanie,mam vetko, len nechapem tie hypotezy. Dakujem.

aimee1
16. apr 2013

@krasneleto ahoj, prosim ta, ozval sa ti niekto na tie hypotezy atd. Mame robit to iste a vobec tomu nerozumiem. Dakujem

krasneleto
16. apr 2013

@aimee1 ahoj nie ale nasla som jedneho mileho pana, ktory mi s tym pomohol ked chces napis ip poslem ti jeho mejl

filipko
16. apr 2013

Ahojte, prosim nemate nahodou niekto napisanu recenziu na knihu Kauzuistika v socialnej praci?

Dakujem

jazminn
16. apr 2013

@wwaanesska percentuálne vyhodnotenie je hneď to prvé číslo v %. Ja mám 9 % , a to je super výsledok, kolegyne majú aj 45%...

mica1518
16. apr 2013

Ahojte, chcela by som sa Vás spýtať, budem mať skúšku z teórie sociálnej práce, a chýbajú mi vypracované dve otázky : 1. Sociálna práca ako samostatný vedný odbor. Predmet sociálnej práce ako vednej disciplíny. Sociálna práca ako aplikovaná veda, veda o konaní a praktická veda.
2. Všeobecná terminológia a terminologický systém v sociálnej práci. Klasifikácia pojmov (termínov). Proces vymedzenia pojmov.
Veľmi by mi pomohlo ak by to niekto mal.

jazminn
17. apr 2013

😖 och jedna fuška za mnou: školiteľ A, oponent A, ešte jedná má čaká 22.mája