VŠ zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety. Študujete tu diaľkovo?
Ahojte
chcem sa spytat chodi niekto z vas dialkovo na tuto VS?
Ja by som mala zaujem, len mam par otazok co sa tyka tej skoly.
Ak ano napiste mi prosim.
Dakujem.
@misiacik789 Aplikovaná sociálna patológia v sociálnej práci, Andrej Mátel, Milan Schavel a kol.?
@misiacik789 Ak áno, tak tu je - http://vssvalzbety5.wbl.sk/aplikovana_soc_pat_v...
@atrami ahooj mala som Mlynarčíka, a bol v celku v pohode, len vyzadoval vela veci na test, sme mali 42 otazok...
ahojte - neviete náhodou kam sa dávajú dotazníky k vyplneniu - teda nemyslím stránky ako FB pokec a tak - bola nejaká stránka ale nepamatám aká --ďakujem za každú radu
Kto mal Supervíziu so Schavelom, má materiál a bude taký dobrý a poskytne mi ho?! Ďakujem
@listu daj si urobiť rešerš v univerzitke a budeš mať kopec literatúry ..... a ak sa nebojíš, opýtaj sa Mátela, venuje sa násiliu pachanému na ženách ale vie aj o senioroch, prípadne sa zameraj na geriatriu od Hegyiho /to skor z lekárskej stránky, ale je to fajn mať to v bc práci......
@denkolac ja mam od neho material, ale to je spred 2 rokov, ja s nim este len budem mat prednasku, ty uz si mala?
@laura123456
ahojky akurát dnes sme mali Supervíziu .... ak máte niekto otázky čo dáva Schavel z nej tak vás pekne poprosííííím
ďakujem
ahojte poprosim Vas má niekto otazky alebo test zo špeciálnej a liečebnej pedgogiky od profesorky Bošňakovej? Dakujem 🙂
Ahojte, má niekto informácie o priebehu "brutalnej skúšky" s profesorom Gaburom - TEORIA KONFLIKTOV A RIESENIE PROBLEMOV. Dakujem za kazú informáciu, postačí iba ako prebiehala....
Ahojte 🙂 nemáte prosím vás niekto napísanú úvahu: sociálna práca s obeťami násilia? ďakujem
@misiacik789 ahoj, prosím Ťa, a mala si aj Slovák, Tománek, Dávideková, Neupauer, Šišová, Pavelek ?
ahoj, prosím vás, ako prebieha ústna skúška u lektora P. SLOVÁK zo Všebecnej psychológie? Dík. 😉
ahojte všetci, viete mi niekto poskytnut vyplneny socialny zaznamovy harok ? ktory je potrebny na skusku z Olahom? a keby ste mali este aj niekto nejaku vypacovanu seminarku na predmet soicalna praca s obetami nasilia? dakujeeeeeem
@olga63 da jednu otazku, vies-nevies, ak hovoris medzitym ti skace do reci.. no, a potom, ak sa mu to velmi nepozdava da ti este jednu..inak hned na zaciatku zisti, ci si to vobec videla, ak nie, tak vyhadzuje a tu istu otazku co dal tebe, da druhemu, az kym mu ju niekto pekne nezodpovie...vyhadzuje jedna radost..takyto system mal u nas 🙂
ahojte - prosím Vás - nemáte nahodou formu akou chce Mikloško vypracovanú prácu Terénna SP?! ďakujem
Ahojte, píšem diplomovú prácu na tému Analyzovanie soc. služieb u obetí domáceho násilia....písal niekto niečo podobné na túto tému? Ak by mal niekto hocijaký materiál, budem veľmi rada, pomôže mi hoci čo....ďakujem za pomoc 😉
Ahojte, nemá niekto prosím vás materiál Krízová intervencia? 🙂, ďakujem, my máme Hejdiša 🙂,
ahojte, vedel by mi niekto poskytnúť vyplnený sociálny záznamový hárok, ktorý je potrebný na skúšku s Oláhom?..môj e-mail: seatbn@azet.sk...ďakujem 🙂

Baby studenky z BA mohla by som Vas poprosit o temy na diplomovu pracu? Velmi dakujem ..