VŠ zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety. Študujete tu diaľkovo?
Ahojte
chcem sa spytat chodi niekto z vas dialkovo na tuto VS?
Ja by som mala zaujem, len mam par otazok co sa tyka tej skoly.
Ak ano napiste mi prosim.
Dakujem.
Ahojte, prosím vás má niekto vypísaný sociálny záznamový hárok klienta ???? ďakujem
Kočky, som v koncoch. Nebola som na prednáške- Základy filozofie. Knižku budem mať, ale neviem kedy mi príde. Mám len sylaby v bodoch, ktoré mi nič nehovoria. Nemáte niekto nejaké podklady- máme Mlynarčíka.
Dievcata, tie co chodite do skoly v BA kde mavate vycvik SPV - supervizia s T.Romanom? Priamo na Palackeho? Dakujem.
Ahojte, veľmi ste mi pomohli s tou domácou úlohou od Oláha, nám dal tie isté otázky. ďakujem 🙂
Chcem s ešte spýtať či sa niekto nepamätá otázky, ktoré dával na skúške. Veľmi pekne ďakujem!!!!!!!
Ahojte, mali ste niekto psychoterapiu s Gaburom? My ho máme teraz, len nám diktoval, zdá sa mi to málo, že vraj je veľmi náročný:(
Ďakujem
@vikina777 Prosím môžeš poslať aj mne vypracované otázky na Metody SP so skupinou a komunitou. Budem ti veľmi povďačná. mail: adriana.b@centrum.sk
Kto pozna prof. Schavela Milana ??? Vie niekto aky je ako skolitel ???? dakujem za kazdu odpoved 😕
@xstudentkax
Milan Schavel je jeden skvelý človek a pokiaľ vidí aktivitu a záujem u študenta tak to má dotyčný/á vyhrané. Sama som ho ako školiteľa chcela ale po zvážení, že ho mám ďaleko som zvolila niekoho kto sa tiež venuje odboru o ktorom píšem diplomovku. Mimochodom on má toho zrejme dosť tak aj to bol u mňa dôvod. školiteľa by si si mala vyberať podľa toho či má blízko k tvojej téme. 🙂
ahojte nemate nahodou niekto vypracovane pripadove stúdia zo soc.zabezpecnia od JUDr.Zemana? bola by som vdacna,
Diky 🙂 🙂 🙂 🙂
DIEVCATA - ZAZNAMOVY KAZUISTICKY HAROK ALE PRAZDNY VAM MOZEM POSLAT - AK CHCETE DAJTE VEDIET

SOS. Prosiiim Vas nema niekto z Vas na predmet METODOLOGIU VYSKUMU VYUCUJUCEHO PROF. MUHLPACHRA??? ☹