VŠ zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety. Študujete tu diaľkovo?
Ahojte
chcem sa spytat chodi niekto z vas dialkovo na tuto VS?
Ja by som mala zaujem, len mam par otazok co sa tyka tej skoly.
Ak ano napiste mi prosim.
Dakujem.
Ahojte, nema tu niekto prosim Vas nascenovanu knihu od Schavela - Supervizia, rok vyd. 2013? Dakujem velmi pekne. 🙂
Ahojte a pekny den. Ja som teraz druhacka na SP v Piestanoch a mame skusku s p. Kozonom. Prosim Vas, akym sposobom prebieha jeho skuska? Mame take chaoticke info, som z toho blazon. Nepotrebujem uplne presne otazky, len tak orientacne, ze co a ako. Lebo najhorsie je ist na skusku ked o nej neviem nic. Dakujem za vsetky rady a prajem krasny slnieckovy den. 😉
Dakujem, zlata si. Clovek sa potom tak lahsie vyrovnava s tym stresom, ked viem do coho idem 🙂 .
Ahojte nemá niekto projekt na humanitarnu pracu? alebo aspon nejake podklady k predmetu? velmi by mi to pomohlo. ďakujem
Chcem Vás všetkým piatakov pekne poprosiť, či nemáte niečo k povinne voliteľnému predmetu Metodológia kvalitatívneho výskumu s Adamcovou. Zadanie máme, ale bohužiaľ knihy neotvoríme:1. Tí, ktorí plánujú odovzdať diplomovú prácu, ktorej výskum bude zameraný kvalitatívne MUSIA vypracovať projekt - návrh výskumu k vášmu kvalitatívnemu výskumu, ktorý sa chystáte spracovať vo vašej diplomovej práci. Formulár nájdete nižšie.
2. Tí, ktorí plánujú odovzdať diplomovú prácu, ktorej výskum bude zameraný kvantitatívne MUSIA vypracovať seminárnu /obsah jednej kapitoly z kníh, ktoré vám zašlem s tým, že tam tematicky musia zaradiť aj rozširujúce údaje o spracovanej téme z ďalšej minimálne jednej knihy o kvalitatívnom výskume) Posielam Vám dve knihy (Hendl, Šeďová) cez systém "Uschovna.cz"
Ďakujem za Žilinu
@alchimistka preco za hrozu? Ja som bola spokojna aj v 1 aj v 2 ročníku s jeho skúškou a hodnotením 🙂
@alchimistka pardon to nepatrilo tebe tato odpoved. Ale co ja povazujem za super nechapem o com pises 🙂
Mohli by ste mi poslať metódy sp so skupinou a komunitou? Máme s Hunyadiovou. Veľmi by ste mi pomohli. Ďakujem veľmi pekne!
Prosím vás, má niekto materiál k domácemu násiliu? Veľmi by ste mi pomohli, píšem diplomovku na túto tému....Dakujem 😉
@lienocka333
Ahoj, prepáč že ruším, ale máme v pondelok skúšku z Mátejovou z pracovného práva, trošku si ma ukľudnila že je dobrá, ale náhodou nevieš aké sú tie otvorené otázky ktoré dáva?
@surminka Ahoj, ak máte od nej prezentáciu tak zadá iba názov témy, napr. manželstvo a píšeš čo vieš. Jej hodnotenie je zaujímavé, najlepšie odpísať od a po z z ťaháku, určite nie vlastnými slovami. Tí čo písali vlastnými slovami a učili sa mali väčšinou fx. Ona je hrozne divná a také má aj hodnotenie.
surminka, u JUDr. Matejovej u nás na skúške sme mali viac ako polovica triedy D a E. Naozaj má zvláštne
hodnotenie, odpisovať sa veľmi nedá, lebo nedáva otázky z materiálov. Mala som napísané ku každej otázke
(podľa mňa dobre), testové otázky dobre a výsledok E. Držím palce.
@surminka No ja som odpísala prvé dve otázky na komplet z jej prezentácie, tretiu som nestihla,to už iba čo som si pamätala a už potom začala chodiť po triede a mám C. Fakt divné hodnotenie. No nám dávala iba otázky z jej prezentácie, lepšie povedané tie nadpisy, nič viac nič menej. Držím palce a veľa šťastíčka 🙂
Zdravím Vás 🙂..chcem sa opýtať..mali ste už niekto skúšku s prof.Hučíkom sociálnu pedagogiku? Máme sa učiť z knihy :( neznášam to...kniha sa volá: Základy soc.pedagogiky od Slavomíra Laca...nejaké podklady z tej knihy alebo niečo o tom nemáte? ĎAKUJEM 🙂
*SÚRNE* Nemá niekto náhodou knihu: Vybrané kapitoly z metod SP II - Mátel, Hardy? Kúpim ju!!! Ďakujem!!!
Ahojte, mal z vas niekto skusku zo SP v zdravotnictve a zo SP s rodinou s doc. Vrankovou? Ak ano, napiste mi prosim ake dava na skuske otazky? Dik

@lenicka187
@lenicka187 napíš mi mail