VŠ zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety. Študujete tu diaľkovo?
Ahojte
chcem sa spytat chodi niekto z vas dialkovo na tuto VS?
Ja by som mala zaujem, len mam par otazok co sa tyka tej skoly.
Ak ano napiste mi prosim.
Dakujem.
chcem sa spytat chodi niekto z vas dialkovo na tuto VS?
Ja by som mala zaujem, len mam par otazok co sa tyka tej skoly.
Ak ano napiste mi prosim.
Dakujem.

•
28. jan 2014Ahojte prosím vás nemáte niekto nejaký material na predmet základy výskumu v soc. vedach? ďakujem
0
AHOJTE DIEVCATA - CHCEM SA OPYTAT CI TU NIE JE NAHODOU NIEKTO KTO MA SKUSENOSTI S PROJEKTOM - KONKRETNE AK SA NIEKTO UCHADZAL O PRACU SOCIALNEHO PRACOVNIKA TAK MUSEL K ZIADOSTI O PRACOVNE MIESTO PRILOZIT VYPRACOVAT PROJEKT SOCIALNEHO PRACOVNIKA DO DD A DSS - AK NIEKTO V ZARIADENI ROBI PRIPADNE S TYM MA NEJAKU SKUSENOST TAK BY SOM RADU UVITALA - DAKUJEM KRASNE
Ahojte baby 🙂 Vedeli by ste my poradit ak ste mali profakov aka je skuska aky su alebo ak mate knim podklad ja viem Vam poskytnut vypracovane otazky na BC z vlanajska.
Ročníková práca Arpova
Správne právo Vallová Jana
Sociálno-právna ochrana detí a sociálna kuratela Dr. Šebová
Psychiatria pre sociálnu prácu
Projektovanie v sociálnej práci Andrej Fukas
Sociálna práca v zneziskovom sektore Andrej Fukas
Psychopatológia pre sociálnych pracovníkov
SP s občanmi s mentálnym a viacnásobným postihnutím Bryndzák
SP s deťmi v náhradnej starostlivosti prof. Mikloško
Odborná prax Dr. Razzouková
Ak viete pomôžte. Aj ja Vám pomôžem ak budem vedieť.
Ročníková práca Arpova
Správne právo Vallová Jana
Psychiatria pre sociálnu prácu
Projektovanie v sociálnej práci Andrej Fukas
Sociálna práca v zneziskovom sektore Andrej Fukas
Psychopatológia pre sociálnych pracovníkov
SP s občanmi s mentálnym a viacnásobným postihnutím Bryndzák
SP s deťmi v náhradnej starostlivosti prof. Mikloško
Odborná prax Dr. Razzouková
Ak viete pomôžte. Aj ja Vám pomôžem ak budem vedieť.
Ahojte baby,
nemáte prosím vás niektorá knižku Krizova situace v rodine ocima ditete- Matejcek,Dytrych
Alebo náhodou nemáte nejaké knihy, ktoré by sa mi hodili k DP na tému Krízová intervencia pre deti žijúce v sociálne nevhodnom prostredí,pokiaľ áno prosím pošlite mi to na môj mail monika.mlynarikova@gmail.com
Dakujem
nemáte prosím vás niektorá knižku Krizova situace v rodine ocima ditete- Matejcek,Dytrych
Alebo náhodou nemáte nejaké knihy, ktoré by sa mi hodili k DP na tému Krízová intervencia pre deti žijúce v sociálne nevhodnom prostredí,pokiaľ áno prosím pošlite mi to na môj mail monika.mlynarikova@gmail.com
Dakujem
Ahojte, prosím Vás nemali ste tu niekto skúšku aplikovaná sociálna politika s profesorom Tkáčom, 4 ročník Mgr ?? ďakujem 🙂
@martinka2804 mali sme,dava otazky na pisomke z tych 28 otazok,ktore daval minuleho roku na soc.politike
@slavka35 my sme nemali profesora Tkáča na sociálnej politike 🙂 takže neviem aké Vám dával 🙂
@babu1301 to by ti malo davať zhodu len s tou knihou z ktorej čerpaš. Aj ja to teraz pišem a veľmi som zvedavá akú zhodu mi to vyhodí 🙂
ahojte, prosím nemá niekto knihu od Mareša "Nezaměstnanost jako sociální problém" r. vydania 2002, ak je možné prosím poslať: magnetka111@gmail.com, ďakujem vopred
denkolač Prosím aj mne pošlite, Ahojte nemá niekto materiály alebo nejake poznatky zo skúšok z týchto predmetov vo 4 ročníku?
Sociálne poradenstvo – prof.PaedDr.M.Schavel,PhD.
Základy apl. štatistiky – Ing. M. Bobovník
Teória SP – doc. PhDr. M. Oláh, PhD., m. prof. evkaaa@centrum.sk
Sociálne poradenstvo – prof.PaedDr.M.Schavel,PhD.
Základy apl. štatistiky – Ing. M. Bobovník
Teória SP – doc. PhDr. M. Oláh, PhD., m. prof. evkaaa@centrum.sk
trubky, co tu pisete ohladom zhody s inymi pracami, nestaci kazde piate slovo nahradit, ten system je taknastaveny , ze aj kazde druhe slovo da ako zhodu s inymi pracami, najidealnejsie je davat, co najmenej citacii a ked uz tak parafrazovat, mate co robit, lebo v tom systeme je uz strasne vela prac a vsetci opisovali odniekial a z knih sa velmi neoplati tiez vsetko poctivo pisat, nastastie ja to uz mam za sebou 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli