VŠ zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety. Študujete tu diaľkovo?
Ahojte
chcem sa spytat chodi niekto z vas dialkovo na tuto VS?
Ja by som mala zaujem, len mam par otazok co sa tyka tej skoly.
Ak ano napiste mi prosim.
Dakujem.
Ahojte spolubojovnici z Alzbetky 😉 nemate niekto blizsie informacie o pisani diplomovej prace v Imrade? Neviem sa z toho vysomarit..za kazdu pomoc dakujem..pripadne ak mate niake materialy o tom moj mail : podhorska.zuzka@gmail.com
dievcata nemate niekto nahodou poslat mi naskenovanu knihu :
teoria a metody socialnej prace I. - Matel, Schavel
moj mail podhorska.zuzka@gmail.com
Ahojte. Predám literatúru k problematike
MENTÁLNEHO POSTIHNUTIA ( cca 70 zdrojov).
Literatúru som komplet využila pri písaní BP a DP.
Cena dohodou. Tel. číslo 0910 150 604
ahojte prosím Vas bude niekto taky dobrý a poskytne vypracovane magisterske statnicove otazky ? (piestany)
Ahojte nemali ste skúšku s doc.Oláhom teórie soc.práce ? aké otázky dal????????? ďakujem za odpoveď
Hello potrebovala by som pomoc ... Študujem 3. Bc rocnik a z vratnice mi zmizol index nahodou sa neojavil v nejakej triede ? Bol bledomodry bez znaku školy meno Bogyiova Michaela .... potrebujem ho co najskor odovzdat ak ho niekto videl napiste mi prosim na michalabogyi@gmail.com
ahojte nemate niekto napisany referát zo socialneho poradenstva ? Vopred dakujem 🙂
ahojte .nemate info ohladom zhody v ezp systeme? ako to je vlastne? aka je pripustna hranica a ak ste uz zadali ake zhody ste mali? oznacilo vam ako zhodu aj citacie, abstrakt a uvedene odseky s autormi???
Ahojte , ja som si dala prihlášku a stále neviem odpoved, neviete niektorá kedy asi posielajú rozhodnutie?
ahojte nemate niekto text vyjadrenie a hodnotenie studenta z odborenej praxe co vypisuje zariadenie? vdaka
@emmuska11 ok 🙂 nechaj mi mail poslem ti sice ja som mala DED, ale to si prerobis 🙂 a mam aj materiály na skusku Teoria SP :D
Ahojte prosím vás nemáte niekto vypracované prípadové štúdie súkromné a správne právo pri JuDr. Zemanovi ?
Ahojte, bol by niekto taký laskavý a poslal mi na ukazku ako ma vyzerat prezentacia, alebo staci aj rec obhajoby, lebo neviem ako zacat. Dakujem pekne.
ahojte baby poradte daku temu na DP sociálna praca. Moze nieco existovat aj co sa tyka obezity,
dik
Ahojte dievčatá! Máte prosím niekto vypracované otázky z predmetu Sociálno právna ochrana detí a sociálna kuratela - JUDr. Zeman ??? Veľmi by ste mi pohli vopred ďakujem za odpoveď 🙂

Ahoj,nemá niekto v pdf knihu- Vybrané kapitoly z medicínskej etiky /autor Ladislav Šoltés/.Ďakujem