icon

VŠ zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety. Študujete tu diaľkovo?

anitka
3. mar 2008

Ahojte
chcem sa spytat chodi niekto z vas dialkovo na tuto VS?
Ja by som mala zaujem, len mam par otazok co sa tyka tej skoly.
Ak ano napiste mi prosim.
Dakujem.

zmijuska
14. okt 2015

@sssimi ano studujem v PN 🙂 a aj idem teraz so 4 rocnika

pavucik79
15. okt 2015

@erikabar Ahoj my sme mali minuly rok Matela napis mi tvoju mailovu adresu a poslem Ti okruhy otazok ktore nam dal

zuzanacermak
19. okt 2015
zuzanacermak
19. okt 2015

@zuzanacermak ahoj čítala som že zháňaš prácu písanú v imrade ak náhodu nejakú máš prosím o pomoc tiež máme písať v imrade ale nik nič nevie nič nemá a neviem ako postupovať ak môžeš a pomôžeš budem vďačná

erikabar
19. okt 2015

@zuzanacermak keď budeš písať sama sebe, tak ti Christiana asi ťažko odpovie.. 😉

zuzanacermak
20. okt 2015

@erikabar no sory ucim sa

erikabar
20. okt 2015

@zuzanacermak vsak ok 🙂 len ta upozornujem, predpokladam, ze cas ta tlaci, aby do tohto fora nakukla, tak ju treba oznacit, nemusi mat zapnute upozornenie na vsetky prispevky 🙂

zuzanacermak
21. okt 2015

@erikabar veru tlačí. máš pravdu

matusamajka
25. okt 2015

Ahojte moze mi niekto poslat diplomovu pracu napisanu v imrade? Pretoze vobec neviem ako to mam pisat . Dakujem

lulka262
28. okt 2015

Ahojte prosím vás, nemá niekto vypracované otázky rodinné právo pri dok. Zemanovi ??
Veľmi by to pomohlo, je to nestíhačka.
Keby náhodou prosím na mail- lulka262@azet.sk
. Ďakujem 🙂

gerberad
28. okt 2015

Ahojte , chcem Vás poprosiť, nemáte nikto niečo na seminárku na filozofiu - Pragmatické koncepcie človeka? velmi by mi to pomohlo, alebo ak niekto vie o čom tam treba pisať, aké sú vlastne tie koncepcie, čoho sa mám držať, budem vďačna.......🙂 a ďakujem
mail:kvetinka66@gmail.com

martina1912
28. okt 2015

Ahojte
Nemate nahodou v PDF:Socialna praca v zdravotnictve(Šustrova)
Socialna praca v zdravotnictve(Mojtova).
Dakujem☺

lucik106
30. okt 2015

Ahojte, nie je tu niekto, kto ide teraz diaľkovo v Rožňave na mgr. sociálna práca externe? Tie baby, ktoré študujete pri deťoch na tejto škole, dá sa to zvládať?

bibika177
2. nov 2015

Ahojte,prosím súrne potrebujem nejaké dobré materialy, skrátené z Manažmentu, prof. Jozef Žuffa..
Nemáte niekto prosím??
Neviete ako prebieha skúška?
Môj mail: b.halasova177@gmail.com

mimi252
3. nov 2015

Ahojte písali ste niektorá bakalársku prácu na tému drogy, drogová závislosť, prevencia atd? Budem vdačná za akékoľvek materiály (pošlite na mail: alenka.feherova@gmail.com)..
Aj odkúpim knižky 🙂

zuri5663
4. nov 2015

Ahojte nemáte náhodou niekto niečo na SP v zdravotníctve od Šustrovej? Ďakujem 🙂

alenagavulova
4. nov 2015

Ahojte je tu niekto kto píše diplomovu prácu po novom? Imrade? Máte nejaké materiály ako sa to píše. Ďakujem za reakciu... 🙂

adrianaadriana1603
7. nov 2015

alenagavulova Ahoj ja mám dáke materiály k tomu ako písať diplomovú prácu ak by si chcela ..

aicul2x
8. nov 2015

@mimi252 ahoj. ja som o tom písala bakalárku, ale už je to pár rokov 🙂
mala by byť prístupná cez register. Odporúčam Ti ísť osobne napr. na Tomky, kde je resocializačné zariadenie a tam Ti všetko povedia. Alebo niekde inde. Aj literatúru požičajú, navedú Ťa ako a o čom písať. To by mal urobiť aj Tvoj konzultant. Neboj sa pýtať. Z akého mesta si? Aj by som Ti robila konzultantku, ale už nepracujem v obore. ☹
Hlavne nepoužívaj literatúru staršiu ako 5 rokov. Veľa sa toho zmenilo, prístup aj pohľad. Ja som písala Bc.pred 7 rokmi a lit. bola ešte staršia. Preto som v tom nepokračovala na Mgr.
Držím palce, keby niečo, piš IP.

hamargaeta
11. nov 2015

Ahojte nemá prosím niekto neaké materiáli ,otázky ku skúškam z druhého ročníka ošetrovatelstvo zo zámkov..dakujeeeem

loan90
12. nov 2015

@mimi252 si v 3 rocniku bc. ake materialy konkretne potrebujes?

loan90
12. nov 2015

@kjara11 ahoj mozem sa spytat mas nijaky materail na mgr statnice myslim vypracovane otazky?

hamargaeta
13. nov 2015

ahoj ..som v druhom rocníku Bc. len ci tak náhodou neaké ofotené testíky ..otázky ku skúske..drogová závislosť...oše proces..., komunikácia v ose náuka o výžive..toto ma čaká..vdakaaaa

alenagavulova
13. nov 2015

@loan90 Ahoj som v druhom ročníku Mgr., materiál na diplomovku by mi trebalo

mimi252
13. nov 2015

@loan90 ahoj potrebovala by som čo najviac materiálov k bakalárke - drogová závislosť a taktiež materiály k predmetu Metody Sp s jednotlivcom a Sociálne zabezpečenie

loan90
13. nov 2015

@mimi252 das mi email?

loan90
13. nov 2015

@alenagavulova ja som v prvom rocniku na mgr ale keby si potrebovala knizky ozvi sa

alenagavulova
13. nov 2015

Ahojte, a náhodou nejaké materiály k diplomovke,..:Sociálne dopady nezamestnaných na súčasné rodiny,.. všetko poteši, vdaka 🙂

lulka262
15. nov 2015

Ahojte nemali ste niekto v 2.roc. Bc. niekto specialnu pedagogiku a socialnu pedagogiku s Hucikom ? Aky je ? a nieco s Hanobikom ??? Dakujem

zuzanela27
16. nov 2015

Ahojte. Prosim vas ako prebieha skuska u Mikloska Sp s rodinou?