icon

VŠ zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety. Študujete tu diaľkovo?

anitka
3. mar 2008

Ahojte
chcem sa spytat chodi niekto z vas dialkovo na tuto VS?
Ja by som mala zaujem, len mam par otazok co sa tyka tej skoly.
Ak ano napiste mi prosim.
Dakujem.

era777
15. jan 2020

@nsplv nerobia sa primacky, primu ta normalne ak sa prihlasis a bud to potiahnes alebo vzdas😉

eleonora1
19. jan 2020

Tak teraz som úplne mimo, však je dentálna hygiena fakt a externé a konečne nie na druhom konci sr teda nie v zlom. A toto je asi prvá škola SZU kde je externé pre praktické sestry oše 😲😲😲

benaja1
5. feb 2020

Giertova

benaja1
5. feb 2020

Zabezpečenie

natalia_786
11. feb 2020

ahojte, je tu niekto koho učí Matejová?

evelyin
12. feb 2020

@natalia_786 mna. 🙂 Co potrebujes vediet?

natalia_786
12. feb 2020

@evelyin mala di s ňou správne právo?

evelyin
12. feb 2020

@natalia_786 nie, r. pravo.

natalia_786
12. feb 2020

@evelyin škoda, nevadí 🙂 🙂 🙂

evelyin
20. feb 2020

Pekny vecer, mali ste niekto skusku zo spec.pedagogiky s PhDr. Bryndzakom? Akou formou skuska prebieha, je velmi prisny? 🙏

drevdar
2. mar 2020

...ahojte, nemá náhodou niekto vypracované otázky na PhDr. sociálna práca VŠ sv. Alžbety....vopred ďakujem...môžem ponúknuť vypracované otázky na Bc. prípadne Mgr.

viktoria_viki
4. mar 2020

ahojte 🙂, hlásite sa niektorá na vš. sv alžbety do partizánskeho tento rok? hľadám nejakú parťáčku 😇

nikola2517
7. mar 2020

Ahojte je tu niekto kto sa hlási na vš sv.alžbety v michalovciach ... socialna praca 🙂

nikaa86
31. mar 2020

Ahoj chcela by som ist na vysku na osetrovatelstvo ake su tam primacky ked idem externe

kondaska1
31. mar 2020

@nikaa86 ziadne, musis iba splnat podmienky na prijatie

charlotte911
3. apr 2020

@nikaa86 musíš byť zamestnaná v zdravotníctve, odkiaľ potrebuješ potvrdenie pre školu + samozrejme všetko ostatné, čo vyžaduje škola, prijímačky, to je iba splnenie tých podmienok školy, žiadne skúšanie, keď si sestra prax nebudeš mať povinnú, podávaš prihlášku ako externista 260e za semester + 50e prihláška + 90 e zápisné, ak asistent, tak je to štúdium denné + kombinované za 440e za semester + 50e + 90e, študuješ ako externisti, máte spolu prednášky aj skúšky, s tým rozdielom, že ty budeš musieť absolvovať ešte tú prax, všetko je na stránke školy aj tlačivá a tam si potom najdeš detašované pracovisko kam chceš isť do školy, je tam email aj tel. čislo priamo na školu

j4g3r
24. apr 2020

Ahojte. Som policajt a k svojej práci potrebujem a je výhodou keďže pracujeme aj s marginalizovanými skupinami výhodou sociálna práca... Dlho dlho rozmýšľam a čakám, že prestanem makať 12tky a budem mať viac odhodlania (času na učenie)... Vedeli by ste mi povedať? Nehľadám titul zadarmo. Ale pochopte 12 hodín v hliadke kde neni možnosť učiť sa... Kde je na tom SP z pohľadu naročnosti asi naozaj najjednoduchšia? Skúste odpovedať tí ktorí mali naozaj málo, alebo takmer vôbec žiaden čas na učenie... Ako ste to mali so SP a kde je jednoduchšie študovať ju EXTÉRNE

1talizmanik1
25. apr 2020

@j4g3r ja mam 4 policajtov spoluziakov, maju rodiny a uplne normalne stihaju, studujeme v kosiciach

niikoletka
25. apr 2020

@j4g3r ahoj ja som zdravotná sestra momentálne si robím Mgr. taktiež pracujem v 12h službách a stíham to úplne v pohode. V robote predsa nie si stále. Máš oddych pred nočnými po nočných po dennej.. Okrem toho ak potrebuješ titul k zamestnaniu po dohode so zamestnávateľom máš nárok aj na študijné volno keď budeš mat skúšky. Ja si toto napríklad neuplatňujem a aj tak to ide. Pre mňa je jednoduchšie študovať popri službách ako v normálnych denných mam podľa mňa viac času

j4g3r
25. apr 2020

@1talizmanik1
@niikoletka
Super ľudia, ste perfektní. Už len sa rozhodnúť či KE alebo MI... Ale až to neni tak extrémne že keď sa človek poučí tak idem do toho...

1talizmanik1
26. apr 2020

@j4g3r ak by si mal otazky na kosice, kludne napis spravu

silvia0310
13. máj 2020

podával niekto prosím prihlášku do Prešova na Ošetrovateľstvo denné kombinované ?

panda55
8. jún 2020

ahojte je tu niekto kto si dával prihlášku na urgentnú zdrav. star. externú do Partizánskeho?

panda55
8. jún 2020

Prosím vás nemáte niekto knihu z anatómie ale skriptá ktoré sa používajú na tejto škole ? Vdaka

rita893
23. júl 2020

Ahojte. prosim neviete ci uz posielali rozhodnutia o prijati/neprijati na mgr studium ose externu formu v NZ? maju teraz pisanu celoplosnu dovolenku, tak sa s nimi neviem skontaktovat 🤔 dakujem za kazdu odpoved

zuzkap2
24. júl 2020

@rita893 este neposlali, mne vlani prislo rozhodnutie az v polke augusta

rita893
24. júl 2020

@zuzkap2 uffff tak to sa mi ulavilo 👏 uz som myslela, ze sa stratila posta 😅

era777
25. júl 2020

@rita893 neboj sa vsetko pride 😁 drzim palce v studiu

zuvra
Autor odpoveď zmazal
zuvra
27. aug 2020

@drevdar Ahoj. . Ja síce nemám vypracované otázky na PhDr., ale mala by som záujem o vypracované otázky Bc., ak je to možné. Ďakujem