VŠ zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety. Študujete tu diaľkovo?
Ahojte
chcem sa spytat chodi niekto z vas dialkovo na tuto VS?
Ja by som mala zaujem, len mam par otazok co sa tyka tej skoly.
Ak ano napiste mi prosim.
Dakujem.
Giertova
Zabezpečenie
ahojte, je tu niekto koho učí Matejová?
@natalia_786 mna. 🙂 Co potrebujes vediet?
@evelyin mala di s ňou správne právo?
@natalia_786 nie, r. pravo.
@evelyin škoda, nevadí 🙂 🙂 🙂
Pekny vecer, mali ste niekto skusku zo spec.pedagogiky s PhDr. Bryndzakom? Akou formou skuska prebieha, je velmi prisny? 🙏
...ahojte, nemá náhodou niekto vypracované otázky na PhDr. sociálna práca VŠ sv. Alžbety....vopred ďakujem...môžem ponúknuť vypracované otázky na Bc. prípadne Mgr.
ahojte 🙂, hlásite sa niektorá na vš. sv alžbety do partizánskeho tento rok? hľadám nejakú parťáčku 😇
Ahojte je tu niekto kto sa hlási na vš sv.alžbety v michalovciach ... socialna praca 🙂
Ahoj chcela by som ist na vysku na osetrovatelstvo ake su tam primacky ked idem externe
@nikaa86 musíš byť zamestnaná v zdravotníctve, odkiaľ potrebuješ potvrdenie pre školu + samozrejme všetko ostatné, čo vyžaduje škola, prijímačky, to je iba splnenie tých podmienok školy, žiadne skúšanie, keď si sestra prax nebudeš mať povinnú, podávaš prihlášku ako externista 260e za semester + 50e prihláška + 90 e zápisné, ak asistent, tak je to štúdium denné + kombinované za 440e za semester + 50e + 90e, študuješ ako externisti, máte spolu prednášky aj skúšky, s tým rozdielom, že ty budeš musieť absolvovať ešte tú prax, všetko je na stránke školy aj tlačivá a tam si potom najdeš detašované pracovisko kam chceš isť do školy, je tam email aj tel. čislo priamo na školu
Ahojte. Som policajt a k svojej práci potrebujem a je výhodou keďže pracujeme aj s marginalizovanými skupinami výhodou sociálna práca... Dlho dlho rozmýšľam a čakám, že prestanem makať 12tky a budem mať viac odhodlania (času na učenie)... Vedeli by ste mi povedať? Nehľadám titul zadarmo. Ale pochopte 12 hodín v hliadke kde neni možnosť učiť sa... Kde je na tom SP z pohľadu naročnosti asi naozaj najjednoduchšia? Skúste odpovedať tí ktorí mali naozaj málo, alebo takmer vôbec žiaden čas na učenie... Ako ste to mali so SP a kde je jednoduchšie študovať ju EXTÉRNE
@j4g3r ja mam 4 policajtov spoluziakov, maju rodiny a uplne normalne stihaju, studujeme v kosiciach
@j4g3r ahoj ja som zdravotná sestra momentálne si robím Mgr. taktiež pracujem v 12h službách a stíham to úplne v pohode. V robote predsa nie si stále. Máš oddych pred nočnými po nočných po dennej.. Okrem toho ak potrebuješ titul k zamestnaniu po dohode so zamestnávateľom máš nárok aj na študijné volno keď budeš mat skúšky. Ja si toto napríklad neuplatňujem a aj tak to ide. Pre mňa je jednoduchšie študovať popri službách ako v normálnych denných mam podľa mňa viac času
@1talizmanik1
@niikoletka
Super ľudia, ste perfektní. Už len sa rozhodnúť či KE alebo MI... Ale až to neni tak extrémne že keď sa človek poučí tak idem do toho...
@j4g3r ak by si mal otazky na kosice, kludne napis spravu
podával niekto prosím prihlášku do Prešova na Ošetrovateľstvo denné kombinované ?
ahojte je tu niekto kto si dával prihlášku na urgentnú zdrav. star. externú do Partizánskeho?
Prosím vás nemáte niekto knihu z anatómie ale skriptá ktoré sa používajú na tejto škole ? Vdaka
Ahojte. prosim neviete ci uz posielali rozhodnutia o prijati/neprijati na mgr studium ose externu formu v NZ? maju teraz pisanu celoplosnu dovolenku, tak sa s nimi neviem skontaktovat 🤔 dakujem za kazdu odpoved

@nsplv nerobia sa primacky, primu ta normalne ak sa prihlasis a bud to potiahnes alebo vzdas😉