Všetci povinne zopakovať prírodopis zo 7. ročníka
Jedna ide na potrat do Amsterdamu, druhá porodí dieťa a nemôže si ho dovoliť, ďalšia sa rozide s debilom a hneď potrat. Bez chlapa ste stratené....a viete čo ?budete stratene v živote stále. Aj ženy z osád majú viac rozumu a deti su pre nich Boží dar.
@mircalla mnoho z nas malo v 7.rocniku aj v 8.rocniku prirodopis, to, ze sa to dnes vola biologia, nic nemeni na tom, ze sme mali prirodopis...nejde mi pridat fotku
A čo takto starať sa o seba? ;) všetci budú šťastnejší...
A nad tou starostlivosťou a láskou akú dostávajú deti z osád som sa dobre zasmiala... myslíš tie choré, hladne, špinavé deti? Ktoré následne majú deti? Ledva do školy chodia? No keby mi co i len hrozilo niečo také radšej idem na ten potrat...
A neviem prečo s tu musí rozbrblavat biológia/prirodopis atď.. je to jedno ako to kto nazve.
A co bolo v prirodopise zo 7.rocnika z toho, co si ty tam pisala??? Ja si pamatam, ze sme sa tam ucili o ludskom tele vratane priebehu rozmnozovania. Nic viac. Nic o zodpovednosti, ako setrit a postarat sa o seba tam nebolo..
Tak co si ako maju ludia podla teba zopakovat???
@siska53 Že ako sa da napriklad otehotnieť predsa! Myslela som že to je nad slnko jasné. Tak ale podľa väčšiny odpovedi sa už ničomu nečudujem.
Myslim, ze to vacsina ludi vie.. len akosi zabuda aj na nie vzdy zelane nasledky. To je problem.. a to sa v skole neucilo.. teraz by mali mat, ale neviem, ci maju sexualnu vychovu.. plus neuci sa nahodou daco v ramci obcianskej nauky prip.na nabozenstve?? Na druhej strane..kazdy si odnesie z uciva, prednasky.. len to, co si odniest chce.
@siska53 Panebože..niektore odpovede ako z Hornej dolnej..tak ale keď chceš tak som zabudla na Etiku ale o tom nema väčšina ani šajnu. Lebo by sa nedialo to čo sa deje.
A prečo riešiš tých, ktorých život nežiješ? Radšej sa staraj o seba a svoj život a zamysli sa či tam je všetko v poriadku....
Vzdy sa dialo.. len sa o tom tolko nehovorilo.
@fantaghiro21 aj ja som ju mala 😁😁😁
Presne tak.
Keď to za tvojich čias bol prírodopis, ty už dobre stará korčuľa. Aj by som povedala, že s pani Zaborskou ste spolu drali lavice, kedysi v skole, Teraz niekde blízko zakristie aby vás neprehliali..
Tak schvalne- som si to pozrela- a teda moc toho tam nemaju. Nic o tom ako sa chranit, nic otom ako si PLANOVAT rodicovstvo, nic o tom kolko casu a penazi a zabezpecenia dieta potrebuje. Nic o tom, ze dieta sa ma narodit do manzelstva prip pevneho vztahu a nie po tyzdnovej znamosti. ...
A co tymto vylevom a utokom akoze dosiahnes? Uprimne, nic. Zi dobre, z deti vychovaj slusnych ludi...to je to najviac, co mozes urobit pre ludstvo.
@viestta tebe preskocilo?...aj ja som mala prirodopis v skole v 7.rocniku a teda od tej starej chudery mam vekovo pekne daleko...
@tanyag prírodoveda bola na prvom stupni ak si ešte dobre pamätám, na druhom stupni prírodoveda a na gympli biologia
@viestta tak ja som mala prírodopis a v 31 rokoch sa veru necítim ešte ako stará korcula
Ženy v osadách sa bežne počas tehotenstva bijú po bruchu palicami, aby dostali vyššie prídavky na postihnuté deti 🙂 ty inteligentka
@mamusa123456789 hlasim sa k starej korcule.Mala som prirodopis 🙂Mam 32r. Mozno sme stare ,ale ten kto toto tvrdi mozno aj po zaruke...

dieťa je pre nich boží dar? myslíš to, ktoré sedí v rozpadnutom kočíku, bosé, má ledva 9 mesiacov a pije coca colu a zajedá ju chipsami? ten boží dar, ktorému pokojne vytnú na ulici, fajčia jednu od druhej, nechajú ho v kočíku na zastávke, kým ony chlascú? och, takto operovať pojmom "boží dar" by malo byť trestné...