Všetci povinne zopakovať prírodopis zo 7. ročníka
Jedna ide na potrat do Amsterdamu, druhá porodí dieťa a nemôže si ho dovoliť, ďalšia sa rozide s debilom a hneď potrat. Bez chlapa ste stratené....a viete čo ?budete stratene v živote stále. Aj ženy z osád majú viac rozumu a deti su pre nich Boží dar.
@sara07 no tak ty si tiež mimo ... dať všetky e čo idú cirkvám slobodným matkám... 😨
a prečo hneď slobodným matkám , prečo nie na šport, do kultúry, do ekonomiky - ale zrovna slobodným matkám...a čo nato ženy ktoré majú manželov a žijú riadnym usporiadaným životom? prečo chceš takto ľudí polarizovať ?
Preto romky utekaju z porodnic za muzmi, aby ich nepodviedli s inou, lebo im na muzoch nezalezi. Lwn na detickach.
To len na margo toho tvojho daru.
@deti95060810 tie baby nie vždy vlastnou vino nežiju usporiadaným životom , ide mi skôr o to farizejstvo že podla nich má porodit a vybavené
určite väčšinovu čast slobodným matkam a rozvedeným
do ekonomiky ? dotovat pracovné miesta aby tam prišiel albanec makat ?
kultúry - ak je dobrá a kvalitná zarobí si na seba, u nás divadlo narvaté vždy na detské predstavenie sa nevieš dostat čo je vkuse vypredané, muzeum -robme ako v cz U6 systém , mali tam plno , na niektoré veci sme museli cez tyžden čakať , ano dotácie im treba ale tak aby sa snažili zarobit si
šport ? je dotovaný viac než dosť a uprimne tých pár talentov čo máme zrataš na ruke , ano deti skoro nešportuju lebo nechcu ,a každý talent sa hrabe hned vonku
ok beriem nie všetko slobodným matkama ale 60% určite
@sara07 a prečo nie aj matkám ktoré sú v manželstve?
@deti95060810 lebo nie sú samé na to , je rozdiel byt na dieta sama a s manželom či už je to časovi, finančne vo všetkom komplet ..
čo máš proti pomoci matkám čo sa rozhodnú vychovávať deti samé ?
@lenkasarka zavolajte porodne sestricky od jenny worth dávala som o tom aj príspevok cca dva dni dozadu ale bol zmazany
Tak áno, radšej interupcia ako dokafraný život. Čo koho do toho, čo si robí so svojím telom. Absolútne ma nerozčuluje, že nejaká žena ide dobrovoľne na UPT. Ja sa jej o to dieťa starať nebudem a ani nikto z tohto fóra. A inak k tej téme ohľadom interupcie v Amsterdame - čítala som ju, ženy sa tam do nej pustili ako supy, že je to vražda, lebo sa jedná o 18tt., ale aký je reálne rozdiel medzi jej interupciou a interupciou zo zdravotných dôvodov, ktoré sa vykonávajú aj na Slovensku do 24tt.? No žiadny, len sa využívajú možnosti. My sa ale radi staráme do životov iných ľudí.
Nechápem tento hejtujúci príspevok autorky. Vybrať prípad ženy čo šla do Amsterdamu. A osadníčky ako príklad vzornych matiek.
@miskakyska a ty načo chodíš moralizovať do každej témy hm? ty brvno 😀
Akože rodia
už 12 ročné do latríny etc. No to mi je fakt rozum a to asi ani 7. ročník biológie (už roky sa to tak volá) nestihli prelúskať… ženy z osady a ich božie dary🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️. Max. živoria zo soc. dávok nás pracujúcich, či?
@zuzanka.zuzu Ona si môže reagovať na čo chce, tak ako Ty týmto primitívnym komentárom 😉
Autorka ty si asi úplne mimo. Pre ženy z osád sú deti zárobkovú činnosť ku a nie božím darom.
@valeria_h kde vidíš, že som jej to zakázala? máš problém s porozumením textu alebo tam nevidíš otáznik? a čo si jej hovorkyňa? nezvládne odpovedať sama? 😀
HEJ,ze zeny z osad maju viac rozumu hahahaha ..to je neaka vyhra,ze cigancata s matkami zobru pri obchodoch 24/7 365 dni ????!!!Ze ziju v chatrciach ,socialnedavky,chlastaju a mnozia sa ako potkany a ledva uzivia jedno dieta???? Ak toto hovoris''zivot'' tak sa rychlo zobud !!!!
@alenamihal Ale prosim ťa, ved taky zivot uvadzaju aj tie čo idu na potrat.
Ja si myslim, ze viac ako biologia chyba na skolach poriadna sexualna vychova, financna gramotnost a podobne predmety 🤷♀️
Ja len prečo si myslite že ste viac než rómovia...aj to su ľudia a ako vidím tak aj lepší než niektore z Vás
@mircalla 🤣 pravda vadi tak to musi byť troll
@anonymanonym treba začať v rodinách a nie všetko zvaľovať na školstvo. Škola nie je zodpovedná za zanedbané rodičovské povinnosti.
@sulavikova nikde som nenapisala, ze sa to nema rozoberat aj doma v rodine, ale za mna AJ na školách
Pre zeny z osad su deti bozi dar?...ako vtip dobre...pre ne su deti sposob ako sa dostat k pridavkom...
@anonymanonym čítame s porozumením! Ani ja som to nikde nepísala🤦🏻♀️ Všetci vieme, kde je chyba
Keby bolo prd nivh dieta najdolezitejsie, tak by poznali mena svojich deti, nedovolia, ze ho zozeru potkany, ze sa 3 rocne deti utopia v divej rieke, ze zomru pri poziari, ze su hlavne, sproste, spinave, casto nahe, ze ziju na smetisku...treba pokracovat?...nie...deti su pre nich zarobkovou cinnostou