Všimli ste si, že na ploche sa objavujú stále tie isté mamičky?
Chodím sem denne aspoň na pár minút, no deň či deň aj ten o týždeň neskôr sa na ploche objavujú stále tie isté mamičky. Nič proti nim, len mi to príde ako "Gossip mothers"😂.Všimla som si, že veľa pozornosti získavajú stále tie isté osoby a niekto pomerne neznámy pridá krajšie fotky či zaujímavé myšlienky a do 10 like....príde mi čudné že sa to prehliada a niektorá dá 10067* podobne stylizovanu foto a cez 150 like....prosím poznámky o závisti si nechajte, píšem anonymne možno som práve tá či má pozornosti veľa, len ma zaujíma váš pohľad,či ste si to všimli, či je vám to jedno 🤔
Ja som zvedavana tie "gossip mothers". Menuj, fakt som zvedava 🤭😆
Aj ja chcem vediet ktore su to … ked pises anonymne tak mozes napisat
Tie "známe" sú u mnohých medzi obľúbenými / sledovanými a potom sú lajkované v záložke "odoberám," kde sa tie iné príspevky ani nezobrazujú.
Ja mám celebrity blokované😆😆
Zaujimali by ma konkretne prezyvky, ktore myslis, ale strhlo by to zas lavinu, tak radsej nie.
Inak - je mi fuk, kto na kolko lajkov. Ja si sem chodim obcas pocitat, obcas sa pobavit, sem-tam nieco napisem. Ale mk moj zivot nie je.
nevšimla, lebo tam vôbec nechodím. 😎 Ale keď má niekto potrebu získavať takýmto spôsobom pozornosť, tak je to jeho vec a ja ho mám už niekde zaradeného.
@miskakyska som si vsimla, ze mam malo lajkov 🤷 musim s tym nieco robit
Ja MK vnímam ako priestor kedy si TU môžem prečítať o strastiach a radostiach normálnych mám....nájsť dobré rady a tipy do života a už to tu je ako Topky....čo ktorá aká MKcelebrita jedla, kde bola....veď ako ok....ale už sa to zvrhlo iba na to....nie som z toho nadšená
Ano vsimla som si to,ale jr mi to jedno a neriesim .
@miskakyska
to sa ako dá? lebo mne to už tiež trochu ide hore krkom....
nemám až natoľko nudný život aby som sledovala kto kedy pod akým nickom niečo pridá okomentuje, zdieľa a koľko má likeov, komentov, zdielaní jeho príspevok...
Som jedina, ktora nesleduje, kto ma kde kolko LIKE? 🤷🤷
@martinkatinka neva..aj malé celebrity musia byť🤷
@mondolina rozklikneš pri nicku napravo a klikneš nezobrazovať príspevky od ....... A viac neuvidíš....len teraz to mali akési porùchane a všetky hviezdy sa na človeka naraz vyrojili...
@veronikaszabova nie, tiez to nepocitam..... 😉
to som si nevsimla, ale vsimla som si kopec totalne blbych tem. Na niektore slova mam uz alergiu.

Hej vsimla som si a je to trochu otravne, ale neriesim. Tieto mamicky si vacsinou nieco kompenzuju, alebo dokazuju.
@miskakyska
ďakujem, už som si to nastavila👍
Tiež som si všimla posledné dni konkrétne 2 mamičky ako by sa predháňali ktorá sem dá lepšiu tehotenskú fotku 😄 ale asi je to v tom že majú najväčšiu sledovanosť a preto ich zobrazuje tak často 😌
Čítaš mi myšlienky. Práve som to tu rozklikla a presne som sa zamyslela nad tým, že bez ich fotiek by sa ani deň ,,nerátal,, 🙂. Každého vec.. Ja osobne nemám potrebu zdielať denne svoje súkromie radosti a starosti s polovicou Slovenska. O niektorých viem viac ako o mojich susedoch, alebo kolegyniach... 🙂. Každého vec...
@veronikaszabova nesledujem like, ale keď otvorím kona, vidím tu stále tie isté tváre.. ale ako som napísala, každého vec.
@veronikaszabova nie si mne je sumne fuk kto ma koľko like...
@laila22 ja som reagovala na autorku - pisala o pocte Like. 🙂 Cize sleduje, kto ma kolko. 🙂
@veronikaszabova niektoré nesledujú len počet,ale aj nicky,kto komu čo lajkuje😆😆to je iná diagnóza..
A čo je koho do toho, kto sem čo dáva? Keď nechcete nato pozerať, tak nepozerajte, alebo zablokujte... Dáva to tu lebo chce a už z akého dôvodu to vás nemusí zaujímať nie? Závisť je sviňa, mali by ste sa zamyslieť... A ešte písať ako anonym, to mi príde ako čivava čo breše za dvojmetrovým plotom 🤦♀️
Meh :D dievčatá si myslia, že to tu je Instagram a osobne nerozumiem tým ich fanklubom čo tu majú. Ja na plochu nechodím, ale keď otvorím kobylu, tak sa mi zobrazí mriežka s pár fotkami "zo steny" a dnes som videla v tej mriežke 2 či 3 fotky tej istej mamičky. Veď ako ok, nech si pridáva každý čo chce :D len mi to niekedy príde také vtipné, že sa asi cítia ako celebritky a každý deň treba zdokumentovať čo jedli, ako dieťa obliekli, kam šli... Asi by ich život nemal zmysel, keby každý deň nepostli naspulene pery na net. Neviem prečo, ale vždy keď takéto fotky v tej mriežke vidím, tak mi napadne len, že za svoje vzory majú asi Plačkovú alebo Rytmusovú. To sú tiež také tety, čo na mňa vyskočia hneď ako otvorím Google, aj keď na články s nimi zásadne neklikam (človek by si povedal, že mu bude zobrazovať obsah podľa prechádzajúcich hľadaní, nie stále sa dáke bulvárne kraviny, na ktoré ani neklika)
@elementissa je kolonka nezobrazovať príspevky od...
@miskakyska na hlavnej ploche sú viditeľné aj tak. 🤷😃

jedno...