icon

Vstávate skôr, aby ste mali čas len pre seba?

7. máj 2025

Už niekoľko týždňov skúšam nový ranný rituál — nastavím si budík o 30 minút skôr ako všetci ostatní.
A viete čo? Je to moja najobľúbenejšia časť dňa.

Ticho, žiadne "mamííí", žiadne otázky, len ja a môj čas.
Niekedy si len v pokoji vypijem kávu, inokedy si zacvičím alebo prečítam pár stránok knihy. Stačí aj 10 minút a celý deň potom plynie akosi pokojnejšie.

Máte aj vy svoj ranný rituál?

Strana
z2
marryliese
7. máj 2025

nemám deti ale ranný rituál mám. Síce v ňom nie je cvičenie ale ranná káva, musli s jogurtom a k tomu jeden/dva krimi prípady. Potom môžem ísť spokojne do práce. Ak ho musím vynechať mám dojem, že mám rozbitý celý deň :D Manžel takisto, vstáva ešte o hodinu skôr aby si všetko nalinkované splniť než ide do práce.

danica2711
7. máj 2025

baby, ja vašu rannú aktivitu úprimne obdivujem. Ja mám pocit, že ráno najviac urobím sama pre seba, keď spím čo najdlhšie...

svokrinjazykmonika
7. máj 2025

Môj čas je večer, chodím spávať o polnoci.

viera012345
7. máj 2025

V časoch, keď bol syn malý, som si tento "čas pre seba,, urobila večer, keď syn zaspal.V každom prípade, chvíľka pre seba je veľmi prospešná vec... človek si usporiada myšlienky,v pokoji vypije kávu/caj a naplánuje svoje denne povinnosti/aktivity

rapunzel0
7. máj 2025

Ja som nikdy nebola ranne vtáča, skôr povestná sova a chodiť spať som chodila medzi 00:00 až 1:00 ráno. Pred cca pol rokom som zmenila režim a budík mávam 4:10. Deti budím 6:15. Je to moj čas, úžasný čas a nemenila by som to už 🙏🏻 večer chodim spať so synom medzi 20:30-21:00. Urobím toho oveľa viac ako predtým. A cítim sa aj zdravšie, nie som taká rozbitá.

betulinka1
7. máj 2025

Ranný nie ale ked chcem mat klud skor ponocujem 🙈🙈🙈 vsetci spia aj muz a nikto na mna nehovori, kludne aj do druhej do rana piatok, sobota . Ale zase mna rano nechaju spat do kedy chcem.

podbel2512
7. máj 2025

5:45 odchadzam do prace cize nehrozi mat rano nejaku chvilku pre seba.

trisha_r
7. máj 2025

Nie 😂 som lenivá.

michaela329
7. máj 2025

Kedysi áno, vstala som o piatej a išla behať...teraz mam štvormesačné dieťa a o piatej vstávam kŕmiť a potom sa snažím ešte spať 😅 Ale dúfam, že sa k behaniu ráno časom vrátim.

katulienkax
7. máj 2025

Ja mam svojmpokoj skôr večer keď deti pospia. Ani by ma nehlo ráno skôr vstať

viktoria63
9. máj 2025

Ja si robím čas pre seba večer, chodím spať posledná aby som mala chvíľku ticha 😄

Strana
z2