Vtipná absurdnosť
Chcem sa s vami podelit o taky pribeh a rozuzlenie pride niekedy v utorok. Mam skvelu kartarku. Vela veci mi predpovedala a su cista pravda. Ale takisto mi povedala vraj som tehotna. O dieta sme sa nesnazili ani nesnazime. Bola som na hcg negativne. Potom som uz mala kramy. Trvali klasicky dlho rovnakej intenzity ako zvycajne. Znovu mi povedala ano ste tehotna. Mala som spinenie a stipanie tam dole bola som na pohotovosti kde mi robili ultrazvuk ! Mam infekciu. Nic ine. Ale lartarka tvrdi stale ze ano som tehotna. Na zaklade toho spinenia mi moja doktorka ani neviem preco chce v pondelok znova brat krv na hcg. Je to cele take absurdne az je to smiesne. A pisem to sem preto lebo chcem v utorok napisat ako to dopadlo kedze to je sanca asi 1:1000000 aka je to blbost. Mimochodom predpovedala chlapca 😄😁 tak koho to nezaujima ziadne blbe komenty. Koho ano sledujte a dozvieme sa 😂
@janka_23 len ze som zvedava ci je to vobec mozne. Som proste zvedava ci sa naozaj mylila ☺️ hovorim ak ta to nezaujima nemusis pozerat
Moja sesternica mala normálne menzes až do 5 mesiaca takze to nie je nič neobvykle ani nemozne
mne to nepride vtipne, ale absurdne ano, no skor to ze v dnesnej dobe este niekto navstevuje kartarku a dokonca ocividne pravidelne.
Mozem ta poprosit o kontakt na tu kartarku. Mozes aj IP. Ak sa da..dakujem
Ake ma tel. cislo? Ak sa ma v telefone spyta, ze kto je, tak asi nebude nic moc. 🙂
Neviem čo je na tom vtipné. Absurdné je akurát to, že chodíš ku kartarke ako na klavír. A pre tvoju informáciu kopec žien prvé mesiace nevie o tehotenstve.
Preboha🤦🏻♀️
Tak ja sa teda tesim na utorkovy vysledok😂😂😂 ale hej. Mne to vtipno zaujimave pride 🙂
Ako to ze kartarka nevidela tu infekciu?
"Hmmmm, vyskakuje mi tu cervena dama, urcite budete mat tam dole infekciu".😀
Môjmu ex kartarka vyvestila, že naša druhá dcéra nieje jeho, zistila som, že kartarka bola dobra kamoška jeho milenky,. Ona zistila, že s tehotnou nasratou ženou sa netreba zahrávať.
@som_realistka som myslela, že také len v telenove, to naozaj?
Zjavne veríš viac kartárke, než lekárke. 🙃
@som_realistka Ja umriem.😀 Co si jej urobila?
no mna to teda zaujima 🙂 som zvedava co sa dozvieme utorok 🤪
@adrianap83 vážne, jeden deň došiel domov s tým ze vie ze mala nie je jeho, dovtedy som naňho kričala kým nepovedal odkiaľ takú blbosť ma, hormóny robia svoje, myslím ze v tej chvíli sa bal ze skončí v neoznacenom hrobe
@andreatytler keď povedal od ktorej tak som išla k nej a taky bordel som s nou narobila, že susedia zavolali policajtov, tak som podala trestné oznámenie za ohováranie a poškodenie dobrého mena, a ešte sa mi tak zdvihol tlak ze ma viezli na pohotovosť,. Oznámenie bolo síce na figu, ale čo uz
@som_realistka ako Teba chápem uplne, aj bez trhu hormónov by asi spoznal čo je sever. No zastáva mi rozum nad tou vešticou. A chápem, že je ex.
A kde je ta vtipna cast?
Ja poznam cloveka ktoremu sarlatanka povedala ze mà v sebe 5metroveho NEViDITELNEHO parazita z inej planety . 😂a za toto komplex vysetrenie si zauctovala 200e a ten clovek tomu aj veri!!!! Takze ta tvoja story je este v pohode. 🤣
Že by tehotenský test? 😁😁
A dostala si aj ucet od kartarky, aby si to mohla potom reklamovat?
No hlavne v utorok napis nazov aby sme vedeli, ze ide o tuto temu 😂. Som teda zvedava.
Len vies, to je take aj/aj.
Mozes byt tehotna a nemusi sa udrat takto v zaciatku= pravdu ma aj kartarka aj dr. Takze si aj nie si.

Prepáč ale nerozumiem tvojmu príspevku. Tak sa skvelá kartarka sekla a? Co si nám vlastne týmto príspevkom chcela povedať?