Nízky nárast hCG

19. máj 2023

Ahojte, chcela by som sa opytat ci mate niekto skusenost, ze HCG nerastlo tak ako by malo.
V utorok 16.5 bolo hcg 902 a v stvrtok 18.5 narastlo len na 1200. Doktor si ma zavolal na ultrazvuk, ale este nic nevidel. Mate s tym skusenost a dopadlo to dobre?

anjelicek26
19. máj 2023

Ved to je krasny narast. Prosim skus byt kludna, na sone MOZE nieco vidiet od hcg 1000 - ale nemusi, je to prave ta hranica... kazdej stupa hcg individualne, skus byt kludna. Prave pre toto moj lekar ani krv na hcg neberie, staci mu test s mocu... ze to zeny len stresuje, ked to nejde "tabulkovo". Mam znamu, co bola v CAR na krv a potom aj jej lekar jej vzal krv (jeden den!) a vysledok hcg diametralne odlisny, takze tak aj to brat s rezervou...

autor
19. máj 2023

@anjelicek26 dakujem za povzbudenie. U mna je trochu speci situacia. Je to zlozite na vysvetlovanie. Otehotnela som uuuplne mimo vsetkych teorii o tom kedy moze zena otehotniet. Som po neuspesnom ET, 2x krvacanie a pozitivne testy. Nikto nevie urcit o aky tyzden tehotenstva ide a ani graviditu nevidia. Z toho dovodu ma zaujimali skusenosti ostatnych. Ale mas pravdu, kopa zien ani netusi ako hcg stupa lebo im odoberu krv raz a hotovo. Mne to sleduju z tohoto dovodu. Tak uvidime buduci tyzden, ci sa nam nieco ukaze. 😊

anjelicek26
19. máj 2023

Drzim velmi palce, nech je vsetko v poriadku.

autor
19. máj 2023

@anjelicek26 dakujem

petruska173
19. máj 2023

Ja som mala hcg cez 2000 a bol vidieť vak a žlté teliesko takže treba len čakať. Ďalšiu kontrolu som mala po 10 dňoch sa mi zdá, hcg cez 10 tisíc a už bolo aj bábo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre