icon

Vulgárna gynekologička v Česku

26. mar 2025

"Táhněte do prde*e!" křičela lékařka na pacientku. "Vy si myslíte, že pojeba*á vaše práva pacientů někoho zajímají?" burácela dál. "Vaši imunologii ať platí váš starej, kterej vám neumí udělat haranta," dodala a za pacientkou prudce zabouchla dveře.
Zdroj: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/604476-...

Ostali by ste jej pacientom aj keby sa Vam tato situacia nestala?

simca06022011
27. mar 2025

Lekarka sa vytocila, ja osobne si myslim, ze mala dovod. A tiez sa priklanam k tomu, ze vazena pacientka je frajerka, lebo seba ona utajji aj to co tejto situacii predchadzalo.
Bolo to cez ano, ale zase si vezmite, ta lekarka je tiez len clovek, riesi kopy vaznych veci a nemusi mat nervy z ocele. Mozno xkrat kludne a slusne povedala pacientke v ambulancii, nezhodli sa, pacientka si isla svoje a nechcela ani odist.. popravde, ked 10x niekomu zopakujem aby odisiel, tiez sa nebudem ovladat. predpokladam, ze pani prisla s infoskami z netu, dozadovala sa niecoho z cista jasna = a lekarka s tym nesuhlasila. Mohla sa vazena pacientka zdvihnut, najst si inu lekarku. Ale ona presne provokovala, zapla kamerku a kludasne reagovala, pretym mohla kludne byt drza a arogantna, kym nezapla mobil.

Podla mna sa v ambulanciach stavaju aj o mnoho horsie veci, zase nebudem sa tvarit, ze nie...

eliska13
27. mar 2025

Za 3 dni sa zistí, že bola opitá🤪

tilly
27. mar 2025

@lenkasarka veď to. Aby som si urobila jasný obraz by som musela vedieť, čo tomu predchádzalo

ivec16
27. mar 2025

lekarka reagovala cez ciaru a uz je o tom aj reportaz ze to nebolo prvy krat… viacero pacientiek malo podobnu skusenost… a k otazke, neostala by som u takej lekarky aj keby sa to nestalo priamo mne…

autor
27. mar 2025

@lenkasarka kavu nepijem, dakujem. Ked odsudzujes spravanie lekarky tak na co ideme analyzovat co bolo pred tym? Tiez mas problem tusim reagovat kludne

oblecenie99
27. mar 2025

Celkom by ma zaujímala obrana pani doktorky.. okrem toho, že je cholericka a vybusna. Rozmýšľam, s čím, ako, jak? by ma musel niektorí z klientov do tej miery vytočiť, aby som sa takto správala, čo by museli povedať.. neviem si to ani len predstaviť. Vytočila, nevytocila, takto sa správať proste nemôže. Nikdy.

lienka.7
27. mar 2025

@autorka správanie lekárky je jednoducho cez čiaru... ale nevidíme celé video, co tomu predchádzalo. Lekárka tam myslim viac krát zopakovala, ze jej všetko vysvetlila a ona ju nebude ďalej ukolovat.
Mimo to, lekárka si potom aj sama priznala, že to prehnala.
To, ze to daná pani točila a dala von je už druhý extrem, nakoľko pokial na to nemala jej súhlas, porušila zákon. To je ale asi už v poriadku.

lenkasarka
27. mar 2025

Si na diskusnom fóre a môžeš tu analyzovať koľko chceš. Je to vyjadrenie názoru a tak ako máš nato právo ty,tak mám právo aj ja. Vyjadrila som svoj názor. Ja narozdiel od teba reagujem kľudne. Ty kopes úplne zbytočne nožičkami,lebo máš problém si prečítať čo človek píše. Ešte raz aby si pochopila nech tomu predachdzalo hocičo prístup lekárky je neakceptovateľný. Ďalej na teba reagovať nebudem,lebo anonymne tu kopať nožičkami je take ehm…

lenkasarka
27. mar 2025

@lienka.7 spomenula aj agresívneho muža. Tiež sa mi nepáčilo ako lekarka strcila sestričku. Sestrička asi chcela zachrániť situáciu. Aspoň z toho videách mám ja taký dojem

petulda333
27. mar 2025

@lenkasarka kde spomenula agresivneho muza?

petulda333
27. mar 2025

Ja len svoje pocity,ak bola ta zla pacientka,preco sa sestricka neohradila a nebranila lekarku? Ale naopak,snazila sa ukludnit prave lekarku. navyse sa netvarme,ze vsetci lekari su dobri. Ja som bola v novembri na koznom a ta dr je jedna hnusna zena. Tiez namna vybehla,lebo zabudla co mi povedala pri vysetreni,kym nedosla sestricka a namiesto prepacte,mi hodila skumavku so vzorkou cez cely stol az to padlo na zem...a navyse,tu doktorka sama o sebe tvrdi,ze je cholerik a impulzivna,cize ani nemusela byt vyprovokovana.a keby aj,tak ta posledna veta bol totalny hnus.

lenkasarka
27. mar 2025
lenkasarka
27. mar 2025

@petulda333 ospravedlňujem sa arogantný nie agresívny.

petulda333
27. mar 2025

@lenkasarka ani to tam nepouzila

petulda333
27. mar 2025

@lenkasarka tam je veta a vas arogantni...a potom zacne..uz mam toho dost

lenkasarka
27. mar 2025

@petulda333 v poriadku

kiwi3
27. mar 2025

aj lekari aj pacienti su ludia, niektori prijemni, ini neprijemni... ale v tomto pripade je uplne jasne, ze lekarka ma sama so sebou dost velky problem. ze si ju pacientka natacala? vy by ste co robili na svoju obranu, ak by na vas niekto utocil? aspon to nemohla popriet.
o tom, ze je to bezne vysetrenie ani netreba pisat. mna na neho gynekologicka bez reci poslala, ked som sa opytala.

alica110
27. mar 2025

Dúfam, že už nebude pokračovať v činnosti. Absolútne primitívne a úbohé, vrchol neprofesionality. Mala by chodiť kanálmi.

luccija
27. mar 2025

@petulda333 sestrička nemá čo obranovat lekárku vo videu ...veď ju vypočujú tam môže povedať svoje.A neboj sa, že dostane pokyny čo má povedať😉
Chcela by som vedieť ako sa tá lekárka správa doma k rodine.Pravda bude uprostred, ale samozrejme, že nemala použiť také slová.Ani pacienti nie sú stelesnenie dobra určujú čo musí lekár spraviť.Urcite by som u nej nezostala, ale dnes je človek rad, že sa k odborníkovi dostane.Lekarka by mala ísť k psychiatrovi, ale verím, že robiť xy rokov s ľuďmi zanechá stopy lekári, úradníci, učitelia najviac vyhoreni ludia

autor
27. mar 2025

@kiwi3 Presne ako pises. Bezne vysetrenie. Pacientka evidentne riesi problem s otehotnenim a take zeny potrebuju velakrat este vacsiu trpezlivost a pochopenie. Nie je vacsieho zufalstva pre zenu ked jej odmieta lekar pomoct. Ja som tiez menila lekara v case ked som zacala s ivf prave kvoli jeho pristupu. A stale nechapem aky je problem ju tam poslat.

petulda333
27. mar 2025

@luccija ja som to myslela tak,ze keby ta pacientka bola fakt arogantna tak ta sestricka reaguje inak. Na zaciatku videa sa jej dokonca pyta ci by chcela...a v tom ju prerusi dr. Skrz toho mi pride,ze dr rupli nervy. A ano,aj pacienti vedia byt pekne hnusni,ja som videla xy krat take,ale nikdy si lekar take nieco nedovolil

kiwi3
27. mar 2025

tiez si neviem prestavit, ako to vobec lekarka mohla zdovodnovat, ze ju tam neposle. ak na to mohla mat dovod? normalny nonsens. este nehovoriac o tom, ze to su drahe vysetrenia, vacsinou okolo 300 eur, ktore si nikto nerobi len tak z dlhej chvile.

tiezjedna
27. mar 2025

Pani doktorka Galambošová je známa svojou ráznou povahou. Chodí k nej viacero kamarátok, žiadna s ňou zásadný problém nemala, ale všetky sa zhodujú na tom, že má dvojité merítko na pacientky. Tie ktoré platia nezmyselné poplatky za predražené čokoľvek a nemajú žiadne problémy, sú vítanejšie, ako tie, ktoré tieto poplatky odmietnu hradiť alebo začnú mať problémy, ktoré treba hlbšie riešiť a diskutovať o nich. Za mňa je to nehorázna krava, ktorá zlyhala na plnej čiare. A aby som teda ešte odpovedala na otázku - áno, všetky do jednej už hľadajú novú gyndu. Niektoré z princípu, iné preto, lebo si myslia, že týmto skončila.

tiezjedna
27. mar 2025

nebol to ojedinelý prípad...

luccija
27. mar 2025

@tiezjedna tiež si myslím, že to nebolo jednorazové zlyhanie ja som komenty a iné nevidela.Jednoducho nasratá už príde do práce a tam ju všetci otravujú.Vyhorena arogantná sarkastická len tými rečami doženie ďalšieho k psychickému kolapsu.

jana_eyre_2
27. mar 2025

Pani gynekologička asi ma slovenské korene 🤪 tu sú už ľudia viac menej zvyknuti na slovník pohoniča niktomu to pomaly ani divné nepride..

a ešte aj kazdy hneď očakáva, že ktovie aká bola pacientka.. lenže profesionál nemá nikdy takto vybuchnúť.. a ak má nejaké psychické problémy, ma ich riešiť prave preto že prichádza do styku s ľuďmi.. takže nie, ja by som rozhodne nebola ďalej pacientkou.. (a ešte vlastne fyzicky odstrkuje sestru, úplne neprípustné)

kiwi3
27. mar 2025

@luccija ved si to v zasade aj priznala, ze je taka. blbe, ze sa jej to zda ospravedlnitelne a v zasade normalne. fakt nechapem, kto okrem masochistov a podobnych cholerikov, ma zaujem o takeho lekara? tu to ospravedlnovanie tiez absolutne nechapem... tieto zeny by tam rady chodili?
@jana_eyre_2 asi mas pravdu. u nas sa zjavne neslusne spravanie v pohodke toleruje.

orisker
27. mar 2025

Keby si v mojej prítomnosti na moju partnerku/manželku takýmto slovníkom a takýmto hlasom vystúpil/a jej lekár/ka (akákoľvek), tak o dvadsať sekúnd nato by už nebola jej lekárka.
Len nejaká zvláštna osoba s prefliaskaným ksichtom.

huxy
27. mar 2025

@orisker tak to by bolo tiež cez čiaru a omnoho viac-fyzické násilie. Takže to sa už môže? 👏

katty123456
27. mar 2025

Určite nie .tak je lekárske dno!