Výber gymnázia v Bratislave

vanessamrazka1
1. máj 2020

Dobrý deň! Rada by som sa s Vami poradila ohľadom výberu 4-ročného gymnázia v Bratislave. Prihlášky som si podala na gymnázium Ladislava Novomestskeho na Tomášikovej ulici a ešte na gymnázium Ivana Horvátha, ktoré je tiež v Ružinove. Máte niekto nejaké skúsenosti s týmito školami? Čo sa Vám páčilo, poprípade nepáčilo na týchto školách...? Hlásia sa vaše deti na niektoré z týchto gymnázií? Ktorú školu viac odporúčate? Sú tieto školy náročné v rámci výučby?
Budem veľmi rada, ak mi s vašimi skúsenosťami, radami či poznatkami pomôžete... Neviem si totiž vybrať a je to dosť náročné v tejto situácii. Kľudne mi píšte recenzie a ak sa vaše dieťa hlási na tieto školy/ navštevuje ich, budem veľmi rada, ak aj oni preukazu svoj názor. Ďakujem ešte raz!

amelie2017
1. máj 2020

S tymito skolami skusenosti nemam, kedze som studovala v inom meste. Ale pre mna boli hlavne kriteria pri vybere to, ake jazyky je na skole mozne studovat a ake maju hodinove dotacie na seminare- volitebne predmety pred maturitou.

celasapremenim
2. máj 2020

@vanessamrazka1 podľa čoho si vyberala, keď kritériá si školy majú dávať na net až siedmeho?

vanessamrazka1
autor
2. máj 2020

@celasapremenim Školu mám vybratú už od 7. ročníka a naše definitívne rozhodnutie o výbere sme podávali učiteľom už v marci, ktorí zostavovali prihlášky. Kritéria máme zbežne zadané, takže tieto, čo budú toho 7.5. vyhlásené, už budú len také dodatkové, čo si školy zvolia. Skôr potrebujem recenzie, či osobné skúsenosti s týmito gymnaziami...

celasapremenim
13. máj 2020

@vanessamrazka1 tiež hľadám referencie na Horvátha a zatiaľ nic