icon

Vyberavá návšteva, čo sa týka jedla

29. júl 2025

Príde k vám na návštevu, na 1/3 z toho čo bežne varíte hovorí že neje(mäso , ryby) 1/3 že to mu nechutí (cibuľa, hrýby atď) a a zvyšok možno zje možno nie...

januska12323
29. júl 2025

Vy spolu nekomunikujete?
Neviete kedy prídu a zvoní v noci? No moja zlatá spite v aute alebo rovno zalezte do postele, ja sa chcem vyspať.
Oznámia príchod dopredu? Poviem čo máme doma a keď nechcú nech donesú prečo by mali rušiť celú bytovku kvôli vlastnej hlúposti?

autor
29. júl 2025
@gribka1

Čo vlastne riešiš? Dcéra má koľko rokov? Ešte býva u vás? Prečo tam spí jej priateľ? Riešenie je nech sa ona o neho postará. Ty spí v tej dobe v detskej, muž v spálni a oni nech sa riešia v obývačke.

@gribka1 má 22, takého chlapa ešte pán Boh nestvoril, aby som sa ja v kvôli nemu v mojom veku štverala rebríkom na poschodovú posteľ

anonym_b930e1
29. júl 2025

Nenazývala by som ho nijako. Keď nechce, nech neje. A varí si sám. Ja by som okolo nejakého sopliaka určite neskákala. A poradila by som to aj dcére. Nech nie je sprostá. Však nech si ide kúpiť do potravín. Takú nehrali, aby mi večer niekto s hrncami trieskal, keď chcem napríklad spať.

anonym_5bfdd8
29. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_1cb512 tak aby som sa rozpísala, sme.s mužom 60+ ešte pracujeme obaja, máme byt,.komoru na.prízemí bytovky. Muž chrápe, on spí v spálni, ja.v obývačke ktora.je.spojená s kuchyňou, dcéra s partnerom v detskej izbe. Nás jej pobehovanie večer dosť ruší. Muža.pri.pozeraní tv, mňa pri spánku.
Možno.som vadná ja ale, neviem pochopiť že niekto v zahraničí zle čo ja viem kung pao a na SVK nie, to je jedno ak3 mäso

@anonym_autor a načo býva u vás?

1ryba
Autor odpoveď zmazal
gribka1
29. júl 2025
@anonym_autor

@gribka1 má 22, takého chlapa ešte pán Boh nestvoril, aby som sa ja v kvôli nemu v mojom veku štverala rebríkom na poschodovú posteľ

@anonym_autor 22 ročná s priateľom spia na poschodovej posteli? Ale keď ide len o to, že ako by si ho mala nazvať, tak trebárs ohrňovač nosa😂.

anonym_77cc30
29. júl 2025

@anonym_autor co by som povedala? Ze sa nám viac zvýši a dala mu zoznam restik kde sa môže ísť najesť. 😛
Už sa teším na svokru, majú prísť na týždeň, to je iná kapitola, jej aj doska na wc vadí a nevie sa vy💩 lebo je nízko....a zase do vane nevie vyliezť, lebo sa jej šmýka a inú hadicu majú doma, táto strieka veľa vody 🤣🤣 jogurty také nemáme, voda nám iná tečie atď atď. Zadusiť, zakopať

anonym_492900
29. júl 2025

No to su tie generacne rozdiely, ked mate 60+, deti maju 22, neskoro ste plodili a rodili, po 40+ nemate nervy na nejakeho mladasa co mu barsco nechuti. Robite z toho strasnu vedu. Klidek, o nic nejde

autor
29. júl 2025
@januska12323

Vy spolu nekomunikujete?
Neviete kedy prídu a zvoní v noci? No moja zlatá spite v aute alebo rovno zalezte do postele, ja sa chcem vyspať.
Oznámia príchod dopredu? Poviem čo máme doma a keď nechcú nech donesú prečo by mali rušiť celú bytovku kvôli vlastnej hlúposti?

@januska12323 ale komunikujeme, aj tak nechápem čo píšeš. Dcéra ešte študuje, býva doma. Nikto.mi nezvoní v noci. Nikde som nič také nenapísala. Prídu spolu napr o 11 tej (nie o 23:00) ale riadne o 11 tej, o 12 tej obedujem, On: nie som hladný pred odchodom som jedol. Okolo 17 tej robím večeru ale zohrejem čo bolo na obed On toto nežijem toto mi nechutí nechcem mäso o 21:00 začína byť hladný a pred 22:00 začne dcéra behať hore dolu ak aj niečo donesú tak to je dar pre nás a dcéru tiež to nebude jesť

ukgirls
29. júl 2025
@anonym_autor

@januska12323 ale komunikujeme, aj tak nechápem čo píšeš. Dcéra ešte študuje, býva doma. Nikto.mi nezvoní v noci. Nikde som nič také nenapísala. Prídu spolu napr o 11 tej (nie o 23:00) ale riadne o 11 tej, o 12 tej obedujem, On: nie som hladný pred odchodom som jedol. Okolo 17 tej robím večeru ale zohrejem čo bolo na obed On toto nežijem toto mi nechutí nechcem mäso o 21:00 začína byť hladný a pred 22:00 začne dcéra behať hore dolu ak aj niečo donesú tak to je dar pre nás a dcéru tiež to nebude jesť

@anonym_autor tak ked komunikujete jasne jej povedz ze ti to vadi..bud sa naje do 19 tej dajme tomu alebo nech idu k nemu .. ved u teba nemusi byt cely den ..

autor
29. júl 2025
@gribka1

@anonym_autor 22 ročná s priateľom spia na poschodovej posteli? Ale keď ide len o to, že ako by si ho mala nazvať, tak trebárs ohrňovač nosa😂.

@gribka1 áno, je to malička izba, nič iné sa tam nezmestí

autor
29. júl 2025
@anonym_492900

No to su tie generacne rozdiely, ked mate 60+, deti maju 22, neskoro ste plodili a rodili, po 40+ nemate nervy na nejakeho mladasa co mu barsco nechuti. Robite z toho strasnu vedu. Klidek, o nic nejde

@anonym_492900 plodila som deti aj skorej ale táto téma nie je o plodení detí

sense
29. júl 2025

Treba povedať dcére nech vari ona pre všetkých, a takisto by som jej povedala že večer má byť kľud. A teda oni nech sa vyššia na gauči v obývačke a ty v detskej izbe. Milosť pánovi keď sa nepáči môžu ísť do reštaurácie

letfenixa
29. júl 2025
@ukgirls

@anonym_autor tak ked komunikujete jasne jej povedz ze ti to vadi..bud sa naje do 19 tej dajme tomu alebo nech idu k nemu .. ved u teba nemusi byt cely den ..

@ukgirls súhlasím s tebou.

anonym_1cb512
29. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_492900 to vôbec nie je o veku, ale o tom, že dcéra a jej priateľ sú maximálne drzí.
@anonym_autor tak som to konečne pochopila. Ja som myslela, že dcéra s priateľom bývajú od vás minimálne 300km a prídu pár krát do roka na návštevu. Vlak im príde neskoro, preto prídu pred polnocou a sú hladní. Preto som písala to, čo som písala.
Ale toto úplne mení situáciu, ak by dcéra u mňa bývala, ani náhodou by mladý pánko nechodil na prespávačku a ak občas áno, tak by prišiel alebo v rozumnom čase, maximálne do 19,00 a vtedy by som prežila, že mu dcéra chystá jesť a bolo by mi fuk, čo a či to zje. Alebo by pred polnocou zaliezli potichu do postele ako myši a ani nedýchali. Ja by som mala na háku, či je hladný alebo najedený. Ponúknuť by som ponúkla (v tom rozumnom čase), ak by nejedol, žily by mi to netrhalo. Ty si nevieš urobiť s dcérou poriadok? Máte malý byt a k vám sa nasáčkuje jej priateľ? No to yb nehrozilo, aby som ja v krpatom byte obchádzala priateľa mojej dcéry a ustupovala zo svojho pohodlia. Ak by to bolo dva, tri krát do roka, nepoviem, ale pravidelne ani náhodou. Nech si mladí prenajmú byt, alebo izbu a môžu si tam o polnoci aj oheň rozložiť a opekať špekáčiky.

autor
Autor odpoveď zmazal
lukbe
29. júl 2025

Čudujem sa dcére, ze toto znáša. Ak nemá chlap ziadne diéty, je len priebercivy, rozmaznaný, nevychovaný... a áno, rázne jej povedzte, že toto nie. Nech si vymýšľajú u seba doma, ked budú mať teda byt alebo niečo.

autor
29. júl 2025
@sense

Treba povedať dcére nech vari ona pre všetkých, a takisto by som jej povedala že večer má byť kľud. A teda oni nech sa vyššia na gauči v obývačke a ty v detskej izbe. Milosť pánovi keď sa nepáči môžu ísť do reštaurácie

@sense nebudem písať ešte raz. 17:42

alenka58
29. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_1cb512 tak aby som sa rozpísala, sme.s mužom 60+ ešte pracujeme obaja, máme byt,.komoru na.prízemí bytovky. Muž chrápe, on spí v spálni, ja.v obývačke ktora.je.spojená s kuchyňou, dcéra s partnerom v detskej izbe. Nás jej pobehovanie večer dosť ruší. Muža.pri.pozeraní tv, mňa pri spánku.
Možno.som vadná ja ale, neviem pochopiť že niekto v zahraničí zle čo ja viem kung pao a na SVK nie, to je jedno ak3 mäso

@anonym_autor neviem čo sa nad tým vzrušuješ, nech si pripravia sami, no a že vás to vyrušuje je blbé veď oni zrejme nie sú stále u vás a tak ako píše gribka1 spi v detskej a oni nech sú v obývačke

anonym_b930e1
29. júl 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor zvláštne ako si jedna matka nevie poradiť s dvomi deckami. Mladý nech si cestou kúpi, čo mu chutí alebo nech mu mamka navarí a dá do krabičky. Mladej by som tiež vysvetlila že trieskať sa bude do 22.00 a potom nech sa zariadia inak. Keď im to nepasuje, nech idú do reštaurácie alebo chrúmu keksy. Niektoré mamky si dajú od svojich detí a ich partnerov s prepáčením aj 💩 na hlavu.

autor
29. júl 2025
@anonym_b930e1

@anonym_autor zvláštne ako si jedna matka nevie poradiť s dvomi deckami. Mladý nech si cestou kúpi, čo mu chutí alebo nech mu mamka navarí a dá do krabičky. Mladej by som tiež vysvetlila že trieskať sa bude do 22.00 a potom nech sa zariadia inak. Keď im to nepasuje, nech idú do reštaurácie alebo chrúmu keksy. Niektoré mamky si dajú od svojich detí a ich partnerov s prepáčením aj 💩 na hlavu.

@anonym_b930e1 tak ad 1) ani jedno z nich nie je dieťa, v tomto prípade 33 dospelý.chlap
ad 2) nezje fastfood ani iné jedlo čo si bežný človek len tak kúpi
ad3)matka mu už nežije, nič mu do krabičky nedá asi si chcela byt vtipná ale tesne vedľa

autor
29. júl 2025
@alenka58

@anonym_autor neviem čo sa nad tým vzrušuješ, nech si pripravia sami, no a že vás to vyrušuje je blbé veď oni zrejme nie sú stále u vás a tak ako píše gribka1 spi v detskej a oni nech sú v obývačke

@alenka58 17:42

evcagabi
29. júl 2025

Nech si natrie chlieb alebo navari sam.

januska12323
29. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak nech je hladný, starý cap a nevie si spraviť za celý deň jesť?

anonym_b930e1
29. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_b930e1 tak ad 1) ani jedno z nich nie je dieťa, v tomto prípade 33 dospelý.chlap
ad 2) nezje fastfood ani iné jedlo čo si bežný človek len tak kúpi
ad3)matka mu už nežije, nič mu do krabičky nedá asi si chcela byt vtipná ale tesne vedľa

@anonym_autor pre mňa je to decko a dosť rozmaznané. A že niečo nezje by ma trápilo ako vlaňajší sneh. Nemá si kde kúpiť? No chudáčik. Doma nech si urobí lepeňáky a dá si do nich kľudne aj homára. Vidím, že ty s dcérou ste rovnaké. Idete sa obidve pokadiť z nejakého chlapca.
Vtipná som byť nechcela, ale keď idem na návštevu a nič mi nechutí, prinesiem si svoje. Takže mladý pánko nech si teda navarí svoje a u vás si prihreje.

januska12323
29. júl 2025

Stále nechápem, aký problém je povedať čo vám vo vašom byte vyhovuje?

elanor
29. júl 2025

kriste, vy ste rodina, vy dvaja. On nic nezozerie, vsetko obrble, teba zase ziadna rada nieje dobra, kazdu obrbles.
Taky stary cap keby mi lozil za mladou dcerou, kopla by som ho niekam a nie, ze nechala spat v destkej izbe.
Kurnik sopa, ty si tam doma, tak si tam sprav poriadky.
A hlavne mladej by som riadne precistila zaludok, stareho somara, rozmaznaneho, fajnoveho si uviazala okolo krku a este okolo skace ako posledna sluzka, kedy a ako si ten stary cap zmysli. Ja nechapem, ze mu este tvoj muz jednu netresol po papuli tak, ze by mu vchodove dvere dali druhu. Mladej panvicou po gebuli tiez, nech sa jej rozsieti.

autor
29. júl 2025
@elanor

kriste, vy ste rodina, vy dvaja. On nic nezozerie, vsetko obrble, teba zase ziadna rada nieje dobra, kazdu obrbles.
Taky stary cap keby mi lozil za mladou dcerou, kopla by som ho niekam a nie, ze nechala spat v destkej izbe.
Kurnik sopa, ty si tam doma, tak si tam sprav poriadky.
A hlavne mladej by som riadne precistila zaludok, stareho somara, rozmaznaneho, fajnoveho si uviazala okolo krku a este okolo skace ako posledna sluzka, kedy a ako si ten stary cap zmysli. Ja nechapem, ze mu este tvoj muz jednu netresol po papuli tak, ze by mu vchodove dvere dali druhu. Mladej panvicou po gebuli tiez, nech sa jej rozsieti.

@elanor u nás návštevu, vlastné ani cudzie deti nebijeme

alex49
29. júl 2025

33 ročný chlap je na návšteve. Na návšteve sa konzumuje čo je navarené. Alebo ak je dobrý hostiteľ, tak dovolí návšteve spraviť si jedlo samej. Povedz dcére, že kuchyňa sa zatvára o 20:00. Ak dovtedy jej veľavážený priateľ nie je hladný, tak bude hladný až do rána. Byt patrí tebe z mužom, môžete si povedať podmienky návštev.

elanor
29. júl 2025
@anonym_autor

@elanor u nás návštevu, vlastné ani cudzie deti nebijeme

@anonym_autor lenze to co opisuje nieje navsteva ale drzi, nevychovany odkundes.