icon

Vyberavá návšteva, čo sa týka jedla

29. júl 2025

Príde k vám na návštevu, na 1/3 z toho čo bežne varíte hovorí že neje(mäso , ryby) 1/3 že to mu nechutí (cibuľa, hrýby atď) a a zvyšok možno zje možno nie...

Strana
z4
strelkyna1
29. júl 2025

Chlieb, natierka z obchodu a ovocie. Nebudes predsa kvoli milostpanovi neviem co vymyslat.

bosorkabb
29. júl 2025

Ja u svokrovcov nezjem nič. Proste svokra nevie variť. Ani môjmu mužovi nechutí u nich. Tak buď varím ja alebo ideme jesť von.

luccija
29. júl 2025

Píšeš, že ani doma mäso neje, ale na dovolenkách áno.Tak by ma zaujímalo čo si doma vari, alebo kam chodí jesť dosť pochybujem, že si sám pre seba vari.Mozno je lakomy🤣a na dovolenke si dopraje.V podstate to je jedno ty sa nemáš cítiť blbo, že nezje čo navaris a cibuľu, hríby nech si dá bokom.Nech sa mu dcéra postará o stravu, keď mu nechutí čo ty uvaris

rozculena
29. júl 2025
@anonym_autor

@rozculena kto píše že to robí každý deň , tu nikto necíta s porozumením?
Počas šk.r. je v škole iba si volajú chodí domov alebo k nemu cez víkend asi v pomere 2 víkendy v mes doma raz tam a raz nejde vôbec. Tento mesiac som ho videla prvý krát

@anonym_autor kto tu nečíta s porozumením si ty.Ja nikde netvrdím,že okolo neho skáče každý deň.Ja sa PÝTAM.
Okr.toho sú tam 2 otázky,na žiadnu si neodpovedala.

A áno,pre tvoju dcéru to je starý chren

ibatanecnica
29. júl 2025

@anonym_autor ja tiez nejem hocico. Preco by som mala? Lebo somna navsteve?

drahomirrra
29. júl 2025

Autorka, ja som ta pochopila. Pride obcas, 2-3 x do mesiaca. To je akceptovatelne. Vobec neries jedlo, navar ako zvycajne. Dcera nech mu navari zvlast, ale v bezny denny cas, nie v noci. Vybavene

anonym_c025eb
29. júl 2025

@anonym_autor Nabudúce im urob iba kávu a nech sa idú najesť do reštiky.

traktor
30. júl 2025
@anonym_autor

@januska12323 nie za celý život, sú na spolu 2roky. Ale tento mesiac ho videla prvý krát , v tomto mesiaci. minulý mesiac som ho videla 2x

@anonym_autor vidíš ho možno raz za mesiac a vadí ti, že neje? Tak na to kašlať. Ten 1 deň sa dá vydržať..

viera27
30. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_1cb512 človek ktorý v zahraničí mäso zje za mňa nie je vegetarián, nemá intolerancie

@anonym_autor vysvetlim ti to jednoducho. Nema tie veci rad, nechutia mu, ale k dovolenke patri ochutnavanie a domaca gastronomia. Bezne jem na dovolenke ine ako doma. Aj teraz som uz 10 dni pri mori a este som nemala kusok masa. Ziadneho, ani ryby. Pricom doma mam maso rada. Neries ho, vsak sa postaraju. To nie je ze mas male dieta na starosti a musis donho nieco dostat 🤣

sense
30. júl 2025
@traktor

@anonym_autor vidíš ho možno raz za mesiac a vadí ti, že neje? Tak na to kašlať. Ten 1 deň sa dá vydržať..

@traktor presne prvý príspevok ako nic nejedava, čo ona navarí,ako sa kvôli nim nevyspia, lebo dcéra mu v noci chystá jedlo a zrazu ho vidí raz za mesiac , ešte aj o 11doobeda

bielasovicka
30. júl 2025
@anonym_autor

@januska12323 ale komunikujeme, aj tak nechápem čo píšeš. Dcéra ešte študuje, býva doma. Nikto.mi nezvoní v noci. Nikde som nič také nenapísala. Prídu spolu napr o 11 tej (nie o 23:00) ale riadne o 11 tej, o 12 tej obedujem, On: nie som hladný pred odchodom som jedol. Okolo 17 tej robím večeru ale zohrejem čo bolo na obed On toto nežijem toto mi nechutí nechcem mäso o 21:00 začína byť hladný a pred 22:00 začne dcéra behať hore dolu ak aj niečo donesú tak to je dar pre nás a dcéru tiež to nebude jesť

@anonym_autor prepáč, ale ty sama si písala o 17.10 ze "dôjdu napr. o 11tej a už je tma", tak doobeda o 11tej nie je tma asi.

karolinakr
30. júl 2025

Ked dojdu o 23.00 a ty spiš jedine donaška - pizza a možno aj tie su všetky zavreté, tak nech si chlap da chlieb s maslom

karolinakr
30. júl 2025

ano oprava pridu ráno o 11.00, ked spiš, nemaju varit o 23.00
páči sa mi, ako každú autorku, čo sa ti pomáha riešit tvoj problém okrikuješ, alebo slovne vychovávaš, pritom poriadky doma si spraviť nevieš

anonym_b930e1
30. júl 2025
@ibatanecnica

@anonym_autor ja tiez nejem hocico. Preco by som mala? Lebo somna navsteve?

@ibatanecnica len asi potom u návštevy nebúchaš o 23.00 na hrncoch, že si hladná a špekuluješ, čo budeš jesť. Je v poriadku nejesť na návšteve, ale v poriadku nie je neskôr obťažovať hostiteľa svojimi požiadavkami na jedlo. A v noci je to už úplne cez čiaru.

viera012345
30. júl 2025
@anonym_77cc30

@anonym_autor co by som povedala? Ze sa nám viac zvýši a dala mu zoznam restik kde sa môže ísť najesť. 😛
Už sa teším na svokru, majú prísť na týždeň, to je iná kapitola, jej aj doska na wc vadí a nevie sa vy💩 lebo je nízko....a zase do vane nevie vyliezť, lebo sa jej šmýka a inú hadicu majú doma, táto strieka veľa vody 🤣🤣 jogurty také nemáme, voda nám iná tečie atď atď. Zadusiť, zakopať

@anonym_77cc30 ... mám pre mamičku/svokru tip.Treba si kúpiť protišmykovu podložku do vane/sprchy a má po probléme 😀

trisha_r
30. júl 2025

@anonym_autor však nech nezje 😂 ak si chce vybrať nech ide do reštaurácie, tam je taká možnosť 😂 nonsens toto

andrea2667
31. júl 2025
@anonym_autor

@maca1984 nezje žiadne mäso, vnútornosti, ani ryby ani hydinu , vajcia, syry, hrýby, huby, cibuľu, maslové halušky, je toho veľa

@anonym_autor HRÍÍÍBY! Ešte koľkí ti to majú napísať kým pochopiš? A čo sa týka mládenčeka, spýtala by som sa dcéry, čo im mám navariť. Ale len raz.

dismonika
31. júl 2025
@moonlight1210

@anonym_autor ak inde nema problem zjest vsetko, iba doma robi cavyky, tak je to rozpistanec.

@moonlight1210 ...rozpišťanec... to je aké super slovo... 🤣🤣🤣

larinka552
31. júl 2025

V tom pripade kasli na to. Otvor chipsy, cokoladu, kofolu a vybavene.

karolinakr
31. júl 2025
@dismonika

@dismonika znamemá, že piští?

moonlight1210
31. júl 2025
@dismonika

@dismonika tak hovoril stary otec mojho muza.
Nie “rozmaznaný”, ale ze je niekto “rozmazaný” a “rozpišťaný”.
Vzdy som si to vedela zivo predstavit a bolo mi to smiesne.

dismonika
31. júl 2025
@karolinakr

@dismonika znamemá, že piští?

@karolinakr asi 🤣😜

sasenkas33
1. aug 2025

Ja som tiež taká 😁 ale vysvetliť to nedokážem..proste varenie ktorému nedôverujem tak tam nejem... reštaurácie skoro vôbec teda ..a ľudí mám tiež pár čo by som u nich nič nejedla 😂 nemá to ani žiadny dôvod tak to mám proste v hlave
Doma keď aj navarim tak to proste nejem pretože jem len pár surovín a som schopná mesiac jesť to isté a nevadí mi to
Vyslovene keď niečo zjem na čo sa necítim mi je zle na žalúdok..

evansova
2. aug 2025
@anonym_77cc30

@anonym_autor co by som povedala? Ze sa nám viac zvýši a dala mu zoznam restik kde sa môže ísť najesť. 😛
Už sa teším na svokru, majú prísť na týždeň, to je iná kapitola, jej aj doska na wc vadí a nevie sa vy💩 lebo je nízko....a zase do vane nevie vyliezť, lebo sa jej šmýka a inú hadicu majú doma, táto strieka veľa vody 🤣🤣 jogurty také nemáme, voda nám iná tečie atď atď. Zadusiť, zakopať

@anonym_77cc30 Fíha, dúfam že k vám nechodí často....

kikappp
2. aug 2025
@anonym_autor

@0silvia0 prídu s dcérou na pár dní. Dôjdu napr o 11tej a už je tma a nich nechce jesť. Potom dcéra behá ako besná medzi kuchyňou a.komorou aby mu niečo pripravila čo zje. Pritom na dovolenke zjedol všetko aj.kura aj steaky aj ryby.

@anonym_autor nechcem sa ta dotknúť ale ak zje co mu nachysta dcéra možno ma problrm s tebou ako chystáš jedlo (možno sa mu to hnusi )žiaľ aj to je ľudské a normálne,nenut ho je to nepríjemné tebe aj jemu ,neries nech zje co mu dá dcéra. (Nevadí mu jedlo ako také ale ze ho chystáš ty aj to môže byť dôvod)

anonym_9ed6c7
2. aug 2025

Chlapca vypoklonkuj pekne domov,a tvoja dcéra nech ide s ním.Preco spávajú u vás?On nemá kde bývať?

Strana
z4