Vyhral niekto v novej 20-eurovej loterii Tipos?
oplati sa kupit? za 20 eur?
dakujem za vase skusenosti.
alebo sa oplati radsej tie za 10 euro?
dakujem
Oplatí, neoplatí...niekto výhra na tom niekto na inom. A zase niekto nemá nič na jednom, druhý na druhom...tie stieracie zreby sú podľa mňa všetky na jedno kopyto
@tosomja za 0.50 kupujem uz asi 7 rokov a raz vyhra 15 eur,
@tosomja tak uvazujem aj ja za 20 eur uz mam pekny vylet s dietatkom...aj ked len zoo alebo dobry obed ci kupitk ale lepsie ako zreb...ale laka ma to...
na xmas loterii som dostala 50 eur max vyhra...a 3 x 20 euro...laka to
To je to isté ako iné tikety, niekedy sa podarí, niekedy nie.
Ja nekupujem ale poznam jednu pani ktora pracovala v tipose ,aj 150euro investovala na žreby a stale vyhrala , vraj ked dostanu žreb nemalo by sa to rozoberať a treba zobrať v kuse celých neviem kolko kusov..Stale je medzi tým aspoň 1 čo vyhráva vyššiu sumu.Ja som to zatial neskúšala
Moja kolegyňa vyhrala 600 eur, ale ona celkovo má šťastie na tie výhry, hocikedy má 50€, 100€ na tých žreboch za 5 eur a 10 eur, podľa mňa je to o šťastí 🍀
@monci20 tak potom ja nemam stastie uz minimalne 7 rokov :(
akoze ak nevies, co s peniazmi a chces si to z haluze kupit, tak preco nie :D ja som raz vyhrala 50 par x po 20e (ja si zreby nekupujem, mame to ako rodinnu tradiciu kazde vianoce ma kazdy clen rodiny jeden zreb)
Ja som mala pred 8 rokmi 200 eur na vianočnej lotérie, pred rokom zase na 1€ žrebe 200 eur, zatiaľ to vychádza na každý siedmy rok, takže čakám kedy sa zase pritrafí výhra 🙂
Dostali sme na Vianoce žreb za 10 Eur a bola tam výhra 50 Eur. Práve dnes som šla po výhru a pani, že ľutujem, žreb platil do 22.4. 🙂 Tak som si aspoň jeden za 10 Eur kúpila a vyhrala som 10 Eur...
Ja tým žrebom neverím 😀 my sme mali nedávno svadbu a miesto kvetín sme dostávali žreby,tak sme si to želali. Noo mali sme ich hádam 70ks ak nie viac. Boli tam žreby 0,50centove,1eurove,10eurove...dokopy sme sa nich vyhrali 26eur asi 😀
@nikoletka_h stastna laska , prajem pevne manzelstvo ;) a ano kebyze sa vydavam tiez chcem namiesto kvietkov zreb
@mamula20 akoze kazdy 5-6kus?
@mamula20 ale zase ked sa na trhaju mam aj vacsiu sancu ziskat tie vyherne ako ked beriem 10ks za sebou? mam a nemam.
@suzitok kolko ks za sebou? 10ks? 20ks?
@suzitok mne povedali ze kazdy cca 3-4 vyhrava...ale ty nikdy nevies kde zacnes seriu
zvyknem 10ks vziat, naposledy som mala 30€ a 5€, predtym 10€ a 15€ , ale mala som uz aj tak, ze iba 0,50€ alebo 1,-€
Mna by skor zaujimalo, na ktorych je vacsia sanca výhier? Viete poradit? Ci je to vzdy nahoda?
@suzitok aka hodnota
ja som zatial vzdy brala len Prasa v zite , za 0,50€ a za 1,-€ tie neviem ci este su, davnejsie som nekupovala
@suzitok ja ich kupujem 7 rokov a vyhra mozno zo 50ks asi 30 euro.
@mamula20 zle som napisala urcite viac ako 50ks mozno aj 150ks a vyhra mozno 30 euro

Si pozri na zadnej strane, aká je šanca že vyhráš.
Raz som si kúpila žreb za 50centov, mala som 200€ výhru. Hneď som vzala druhý, zase 200€. Potom ďalšie 5 žreby po 2€...a odvtedy som na Tom žrebe nemala ani cent. 😃
20€ by som nedala za žreb. 🙈 Jediné, že by mi niekto kúpil. Ale radšej by som išla s deťmi na zmrzlinu. Lebo viem, že by som potom ľutovala, keby som nič nevyhrala. Taká bohatá nie som.