icon

Vyhrala som paplóny

x015ad
14. feb 2017

Dobry den,stalo sa aj vam nedavno,co mne teraz?volala mi pani/mobilne cislo/ze som vyhrala kvalitne paplobny ,kurier mi ich doruci dnes,lebo vybrali moje cislo.A pridu mi vycistit sedacky a koberce a pride chlap predviest vysavac...blabla.
Vypocula som si,nedala si skocit do reci.
Tak som jej povedala ked som vyhrala nech mi to poslu,preberiem,ale nech neoblbuje ludi dalsim nakupom
.Tak zlozila evidentne pochopila.
Nechapem jedno,v O2 som nepovolil moje cislo zverejnovat tretim osobam.
Mam to riesit,ci sa vykaslat na to?

moonlight1210
14. feb 2017

@x015ad mohla ho mat od niekoho, u koho boli. zvyknu vypytovat kontakty na ich známych, atd.
ale moze im to podarit aj cez ine zoznamy cisiel, ktore ukradnu z nejakej databazy.

podobne volali mne pred vianocami s cistenim postelnych matracov specialnym vysavacom a zadarmo. limitovana ponuka v trvani jednej minuty, ale musim sa rozhodnut ihned na mieste. tak som sa rozhodla, ze radsej nie. 🙂

O2 s tym nemusi teda nic mat.

pribinak
14. feb 2017

O2 s tym vobec nemusi nic mat, na internete sa daju za par stovak kupit cele zoznamy mien s telefonnymi cislami
Staci, ze ste niekedy niekde nieco vyplnili, zucastnili ste sa nejakej sutaze, zlosovania, zalozili ste si niekde kartu

Oni to potom maju pravo predat a pouzit na marketingove uvely

sykorkauhliarka
14. feb 2017

mojmu tatovi takto tiez volali ...on si z toho spravil srandu chuda teta povysavala celu obyvacku odisla na prazdno este aj paplon a vankus musela odovzdat ...ocino jej nalial niekolko mesacnu vodu vo flasi od mineralky lebo si myslel ze je to mineralka...no nezavidim tym ludom ich pracu

nyusika
14. feb 2017

@sykorkauhliarka
tato je klasik 😀

a vies co, je im taku pracu prajem....vedia, ze odrbavaju ludi, nic ine si nezasluzia 🙂

x015ad
autor
14. feb 2017

@sykorkauhliarka ved som aj tej povedala zeby ludi neodrbavali ,povedala TAK POTOM NIC.a zlozila.
No neviem ked niekto ide k nim pracovat,tak vie ze je to odrb a podpise s nimi nejaku zmluvu.Idu do toho dobrovolne.

sykorkauhliarka
14. feb 2017

@x015ad
@nyusika
asi su dost vo financnej nudzi alebo nemaju chrbtovu kost...na to treba silny zaludok

anjelic
14. feb 2017

Pravidelne mi vyvolávajú ,že som "vyhrala", ale musím usporiadať prezentačnú akciu, pozvať aspoň dva manželské páry a pod. Hneď ako začne s tými oblbovákmi bez milosti skočím do reči a spýtam sa, odkiaľ má moje t.č. Keď ich prejde prvotný šok z mojej reakcie a buď mi to nejako vysvetlia alebo aj nie... rázne poviem, že si neželám podobné telefonáty z ich strany.
A to, že naše telefónne čísla kolujú už kade-tade je známa vec... podpisom pri akejkoľvek kartičke v obchodnej sieti /Tesco, Nay, Dráčik, CBA.../ vyjadruješ súhlas s poskytnutím svojich údajov ich obchodným partnerom, potom fungujú rôzne databázy, ktoré si firmy navzájom predávajú a kupujú... šialený biznis, do ktorého sa zapletieš, ani nevieš kedy a ako.

nyusika
14. feb 2017

mne raz takto varzila jedna "poulicna" predajkyna kozmetiky v nakupnom centre nieco. ze mam pre Vas darcek !!
vzala som si to, podakovala a v rychlej chodi pokracovala dalej...dobehla ma a vysvetlila (ako keby som to dopredu nevedela, hah), ze darcek dostanem, az ked si kupim blablabla...

ja viem, ze maju vymetene hlavy a naucene, cpo maju vravoet,. ale ja som je velmi velmi vyhrazne p[ovedala, ze klamat sa nepatri a ked raz povie, ze darcek, tak to je darcek.
a ze je ubohe taktymto odrbavacskym sposobom z ludi tahat peniaze.

myslite si, ze sa aspon trochy zahanbila ?? ani naaahodou, este bola dotknuta, ze co si to ja dovolujem 😀

elenita
14. feb 2017

@nyusika Som si predstavila tú situáciu, ako si si vzala "darček" a svižne kráčala ďalej.... 😂
Pani musela byť v inom šoku 😂😂😂

dominika6
14. feb 2017

@x015ad kontakty majú od dalších osôb ktorí to už absolvovali,lebo to je podmienka pri prezentácii

x015ad
autor
14. feb 2017

@dominika6 no prosim,mozno nejaka zlomyselna kolegyna alebo "kamaratka".

nyusika
14. feb 2017

@elenita aj som podakovala 😀

dominika6
14. feb 2017

@x015ad no oni jednoducho vyžadujú 5-10 mien tak človek aby získal zadarmo aj teplú vodu,ide rad radom v telefone 😀